Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej

Sylvia, 8485, Czary, MłodaDamo gratuluję!!!
Angela to cudne wieści
Dogadujcie się teraz dziewczyny w domu bez głupich pielęgniar 
Liwi nie bój się, musi być dobrze
już jutro poznasz swoje dziecko!!!
Gosha ależ ten Twój Pomarańczek śliczny
i kawał chłopa na tym zdjęciu
Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
-
gosha juz starczy kochana, taka skorke latwo poparzyc...w hiszpani inne slonce, a takie wcEsne szynko lapie..jesli jest na zewnatrz to gota 15,20 30minut..dalas krem z filtrem? zeby go nie spalic! aaaale jaki on jest slodziasny
jakbys nie byla tak daleko to wyoozyczylabym go od ciebie
slicznosci!
Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
Przy oknie lezy, przez szybkę sie opala
na dwór takiego golaska wystawić to bym sie jeszcze bała... W każdym badz razie juz go zabrałam akurat wolał mnie na cyca
Lwica, adk_1989, Krysti, Angela89, Aguś86, Murraya, Amy_, weronika86, lysinka, Jaga, mantissa, Nadzieja84, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie piekna pogoda jak nigdy
popralam posciele i zaslony, swieze zmienione waYstko i schnie ma podworku
uwilniam zapach pranka na zewnatrz
ogrodek chlopaki pomogly sprzatnac
stachu psy wyprowadzil dopiero o 12 ale ja chyba za mocno sie wszystkim przejmuje bo nic sie nie stalo takiego..wazne ze ruszyl dupke i zrobil bez krzyku..drzwi sa cale, psy nie nasraly
obiad zjedzony..jeszcze okno chyba umyje w salonie ale jakos mezu dziwnie sie na mnie patrzy ...ze nie krzycze i mam ich w doopie
hehe no i chyba znalazlam sposob
nawet jam sie soytal czy psy jadly..a ja skad mam wiedziec, co to tylko moje zwierzaki? unisol pupe i nakarmil
Gosha, KasiaKwiatek, mf, mimka84, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka Ty pytałaś o ketony? Mi wyszły. W piątek dwa razy z lux medu dzwonili i jutro mam powtarzać badanie tylko mam wieczorem przed samym snem zjeść coś kalorycznego (np bułkę z żółtym serem). Ciekawe ile przytyję biorąc pod uwagę moje ogólne skłonności do tycia i to, że do tej pory jadłam zdrowo i na noc się nie objadałam a waga i tak ciągle rosła.
-
nick nieaktualnyInformuje ze wybywam na swój pierwszy spacer od września na nogach a nie samochodem do oddalonej o ok 700 metrów kawiarni , zamierzam tam zjesc lody
lysinka, mantissa, Gosha, weronika86, Fasia, Justinka, Justinka, mf, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O 12.21 Liloe urodzila przez cc Alicje. Wazy 3600, dostala 10 pkt. Jak jej mamusia napisala jest piekna i slychac ja na calej porodowce
.
lysinka, Militta110816, hwesta, Robotka1, Aguś86, Anka1501, Amy_, Angela89, Lwica, Lali, mantissa, Gosha, weronika86, Murraya, Nadzieja84, Fasia, Rudzia, Justinka, mf, KasiaKwiatek, Ewelcia, NY, malinka1984, mimka84, Krysti, MartaAlvi, Klaudia90, iwonka1077, maggie86, Agusiek89, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie coś mi za cicho była i miałam ochotę o nią zapytać już wczoraj, bo podobno miała mieć wczoraj wyniki badań i rozmowę z lekarzemBambi85 wrote:O 12.21 Liloe urodzila przez cc Alicje. Wazy 3600, dostala 10 pkt. Jak jej mamusia napisala jest piekna i slychac ja na calej porodowce
.
Coś przeczuwałam
Gratulacje Liloe!
No Bambi tylko my zostałyśmy
Ciekawe czy będzie nam dane się spotkać
Bambi85, liloe lubią tę wiadomość

Ale podobno w środę ma być aż 17 stopni