Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Sylvia, 8485, Czary, MłodaDamo gratuluję!!!
Angela to cudne wieściDogadujcie się teraz dziewczyny w domu bez głupich pielęgniar
Liwi nie bój się, musi być dobrzejuż jutro poznasz swoje dziecko!!!
Gosha ależ ten Twój Pomarańczek ślicznyi kawał chłopa na tym zdjęciu
Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
-
gosha juz starczy kochana, taka skorke latwo poparzyc...w hiszpani inne slonce, a takie wcEsne szynko lapie..jesli jest na zewnatrz to gota 15,20 30minut..dalas krem z filtrem? zeby go nie spalic! aaaale jaki on jest slodziasny
jakbys nie byla tak daleko to wyoozyczylabym go od ciebie
slicznosci!
Lwica, Gosha lubią tę wiadomość
-
Przy oknie lezy, przez szybkę sie opala
na dwór takiego golaska wystawić to bym sie jeszcze bała... W każdym badz razie juz go zabrałam akurat wolał mnie na cyca
Lwica, adk_1989, Krysti, Angela89, Aguś86, Murraya, Amy_, weronika86, lysinka, Jaga, mantissa, Nadzieja84, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie piekna pogoda jak nigdy
popralam posciele i zaslony, swieze zmienione waYstko i schnie ma podworku
uwilniam zapach pranka na zewnatrz
ogrodek chlopaki pomogly sprzatnac
stachu psy wyprowadzil dopiero o 12 ale ja chyba za mocno sie wszystkim przejmuje bo nic sie nie stalo takiego..wazne ze ruszyl dupke i zrobil bez krzyku..drzwi sa cale, psy nie nasraly
obiad zjedzony..jeszcze okno chyba umyje w salonie ale jakos mezu dziwnie sie na mnie patrzy ...ze nie krzycze i mam ich w doopie
hehe no i chyba znalazlam sposob
nawet jam sie soytal czy psy jadly..a ja skad mam wiedziec, co to tylko moje zwierzaki? unisol pupe i nakarmil
Gosha, KasiaKwiatek, mf, mimka84, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka Ty pytałaś o ketony? Mi wyszły. W piątek dwa razy z lux medu dzwonili i jutro mam powtarzać badanie tylko mam wieczorem przed samym snem zjeść coś kalorycznego (np bułkę z żółtym serem). Ciekawe ile przytyję biorąc pod uwagę moje ogólne skłonności do tycia i to, że do tej pory jadłam zdrowo i na noc się nie objadałam a waga i tak ciągle rosła.
-
nick nieaktualnyInformuje ze wybywam na swój pierwszy spacer od września na nogach a nie samochodem do oddalonej o ok 700 metrów kawiarni , zamierzam tam zjesc lody
lysinka, mantissa, Gosha, weronika86, Fasia, Justinka, Justinka, mf, KasiaKwiatek, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O 12.21 Liloe urodzila przez cc Alicje. Wazy 3600, dostala 10 pkt. Jak jej mamusia napisala jest piekna i slychac ja na calej porodowce
.
lysinka, Militta110816, hwesta, Robotka1, Aguś86, Anka1501, Amy_, Angela89, Lwica, Lali, mantissa, Gosha, weronika86, Murraya, Nadzieja84, Fasia, Rudzia, Justinka, mf, KasiaKwiatek, Ewelcia, NY, malinka1984, mimka84, Krysti, MartaAlvi, Klaudia90, iwonka1077, maggie86, Agusiek89, Ulka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:O 12.21 Liloe urodzila przez cc Alicje. Wazy 3600, dostala 10 pkt. Jak jej mamusia napisala jest piekna i slychac ja na calej porodowce
.
Coś przeczuwałam
Gratulacje Liloe!
No Bambi tylko my zostałyśmyCiekawe czy będzie nam dane się spotkać
Bambi85, liloe lubią tę wiadomość