Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:u mnie to ewidentnie zapach ciala..sorki za szczegoly ale nawet sluz sie pokazal w wiekszej ilosci i on pachnie wlasie identycznie... taki mulaco slodkawy zapach, nie brzydki..raczej uspokojajacy[/
Werka moze ty juz wnet urodzisz lada dzien -
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Wercia ja ciała nie czuję innego, ale śluz to mi od dwóch tygodni zmienił zapach. Czuję go spermą normalnie i nie ma w tym zasługi męża. Nawet mówiłam lekarce o tym bo się bałam że jakaś infekcja może, ale nie, ona stwierdziła że to normalne na tym etapie.
-
Cześć Dziewczyny!
Przepraszam Was że tak rzadko tu zaglądam ale jakoś trudno mi Was nadganiać i dlatego częściej zastaniecie mnie na fb...
Dostałam "ochrzan" od KasiKwiatekdlatego też uzupełniłam listę...
Oczywiście wszystkim już - Mamusiom gratuluję, a z tymi czekającymi - łączę się w oczekiwaniu że już niebawem ...
my zaczynamy 35 tc.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam dużo zdrówka !KasiaKwiatek, Krysti, mantissa, malinka1984, weronika86, Rudzia, Fasia, lysinka, Robotka1, Murraya, maggie86, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:u mnie to ewidentnie zapach ciala..sorki za szczegoly ale nawet sluz sie pokazal w wiekszej ilosci i on pachnie wlasie identycznie... taki mulaco slodkawy zapach, nie brzydki..raczej uspokojajacy
O Taaaaak! u mnie identycznie ale już dobry tydzień czuje ten zapachweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale wy sie rozpisujecie trudno nadgonić
U mnie mój mi mówi ze pachnę mlekiem:) hehe
Werka ja to samo w ciąży zurzylam tyle wkładek co w całym życiu chyba:))
A na obiad przewiduje schabowe, ryż brązowy i surówka z kiszonej kapusty:))weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny