Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Amy urodzilas?
Dzien dobry
O 4.24 obudzily mnie o taaaaakie skurcze, wiec oglaszam ze nie da sie przespac porodu w razie co
Beda mnie te gowniane skurcze meczyc jak nasza Anie chyba. Rodzenie na takie raty to hoy!!!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Ooo Robotka 4 tyg. mówisz dajesz mi nadzieje:)
hihi ój też z tych co o ciało mocno dba:D
ale łazi z piżamie z długim rękawem <jak jakiś dziadek:P> chyba specjalnie żeby mnie nie wkurzać
Weruś ło jeju ale nastrój u Ciebie:( oby przeszedł szybko a chłopaki niech o Ciebie dbają kurcze :*maggie86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:A u mnie to ja muszę ogarnąć antykoncepcję bo nie wykluczamy jeszcze jednego bobasa ale za 2-3 lata... I to jak najszybciej bo gumek se nie wyobrażam
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:ja cierpliwe czekam ale jak przez ostatnie pół roku widywałam się z mężem co 2-3 tyg. i też był zakaz to teraz mnie nosi tak że po ścianach mogę chodzić, a mąż tak emanuje seksem albo wiosna mi odwaliła, póki co trzeba sobie radzić ale jest ciężko jak on mi tą klatą i brzuchem świeci bez koszulki, zawsze dbał o sylwetkę a ja mam hopla na punkcie ładnego męskiego brzuszka mniam mniam
tez lubie jak facet dba o siebie
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Anka ja mam wrażenie że cały świat się nade mną w tej kwestii znęca, gdzie nie spojrzę seks albo ten cały celibat mi mózg wypaczył.
Robotka mój to by najchętniej na golasa latał,strasznie pewny siebie jest,nie potrafi w koszulce spać a dół zakłada dla przyzwoitości bo u mojej mamy jestem,koniec tematu bo zaraz mojego pluszowego pingwina zgwałcęmimka84, Krysti, Anka1501, Aguś86, Lwica, Robotka1, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy bidoku masz z tymi skurczami :*
no i rację masz że bóli porodowych nie da się przespać
ok zbieram się, mąz pojechał na mecz a ja jadę do mamy:D i na obiadek lecimy do jakiejś knajpeczki:)
Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hwesta tez mam wizytę 4go kwietnia ale jakby co to indukują tydzień pózniej....w sumie to ja wiem kiedy zapłodniłem bo mierzyłem i nWet czułam kiedy była implantacją także wg mnie termin na 10go i wtedy by mnie indukowali:]
Sexu -u nas od dawna ni ma bo maź sie boi, ale za to ma nadzieje na po porodzie hehe i nie mogę mu wbić do głowy ze to po porodzie może sobie pomarzyć na conajmniej 6 tyg -
mimka84 wrote:U nas w Szczecinie lekarz jest tylko 2 dni w miesiącu, bo on przyjeżdża skądś. Mąż się zapisał na termin kwietniowy. Jak pójdzie to pewnie sam zabieg będzie w maju jak już.
No wiem bo to tylko kilku lekarzy w całej Polsce wykonuje. My będziemy w Gdyni umawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:00
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Amy bidoku masz z tymi skurczami :*
no i rację masz że bóli porodowych nie da się przespać
ok zbieram się, mąz pojechał na mecz a ja jadę do mamy:D i na obiadek lecimy do jakiejś knajpeczki:)maggie86 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Mój nabrał mięśni w obecnej pracy. W szoku też jestem jak brzuch zgubił, wydawało się że to niemożliwe, a jednak, dźwiganie blatów robi swoje
nie dosc ze zarobi to zaoszczedzi na treningach
w sumie to nie mam racji bo i tak by jezdzilmimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A u mnie to ja muszę ogarnąć antykoncepcję bo nie wykluczamy jeszcze jednego bobasa ale za 2-3 lata... I to jak najszybciej bo gumek se nie wyobrażam
U nas to samo, do tej pory było naturalnie bez ale teraz sie boje bo podobno teraz łatwiej zajść bo ciało wie co i jak...
Ale nigdy nie brałam hormonów tzn kiedyś i gina mi nizbyt dobrała i niezbyt sie czułam, przytyłam i mam uraz i zawsze był pózniej kalendarzyk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 11:07