X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie policzyłam, że wg terminu jestem 37 :-D ło matko ale Was przede mną...wszystkie będą już dzieciate a ja nadal będę czekać :-D
    No i dziś 22.03 a my już mamy 11 bobasów, jutro Liwi 12...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek jak moja Alicja nie bedzie dlugo wylazila, to sie jeszcze mamy szanse spotkac na porodowce :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole dziś w nocy obudził mnie straszny skurcz brzucha ale taki bardzo silny. I sobie pomyślałam, że to najgorszy moment na poród. Nie mogłam się ruszyć. Jak przeszedł to czekałam na kolejny ale się nie pojawił. Dziwne to było :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadla plackow ziemniaczanych dzisiaj... Ale zeby ktos mi je zrobil :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    KasiaKwiatek jak moja Alicja nie bedzie dlugo wylazila, to sie jeszcze mamy szanse spotkac na porodowce :P
    No nie powiem byłby jaja :-D wyobrażasz sobie? Obie ze skurczami piszemy kwietniówkom o postępie a potem heloł na ip która pierwsza wybierze salkę :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania u mnie dzis zero skurczybykow, cala noc przespalam, dwa razy wstawalam na siku tylko... padlam o 22 i spalam ciagiem do 7 rano, ja nie wiem co z tymi skurczami jest, raz sa raz znikaja, by sie zdecydowaly ;)

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja bym wybrala nalesniki ;)

To na obiad naleśniki a na kolacje ryż na mleku :P

hwesta, lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek ja mam Twoj nr zapisany w telefonie w razie czego bede informowala :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta a ja już się przyzwyczailam do skurczy tylko ten był tak silny, że mnie sparalizowalo i pierwszy raz taki ból. a najdziwniejsze ze był tylko ten jeden. Patrzę na zegarek i czekam na kolejny a tu całkowita cisza. Nie powiem, ulzylo mi bardzo

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele, wlasnie sie poplakalam bo maz mi powiedzial , ze przeszkadzam mu gadaniem bo pisze bardzo waznego maila z podsumowaniem czegos tam w firmie ,a ja o swietach wielkanocnych mowilam :P I niech mi ktos powie,ze to normalna reakcja. ;)

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo nam się:) Mamy dzidzie z 1. dnia wiosny.:) Drugi dzień wiosny juz brzydszy,pochmurny- dzisiaj nie rodzimy;)
    Dzień dobry Mamusie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania na pewno, ja jutro ani pojutrze nie moge rodzic, bo bedzie lipa... meza nie ma, musialabym taksowka jechac i sama ;/ dopiero w nocy z wtorku na srode bede miala towarzystwo

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta tez bym się poplakala :D luz....

hwesta lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Angela :) Super, że wychodzicie :) Równo 5 tygodni ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta ja mam taką wizję przez najbliższe dwa tygodnie. A jeszcze synek 3,5 letni w domu. Mój dopiero wraca w Wielką Sobotę :( nie dość że bym musiała jechać sama taxi to wychodząc ze szpitala tez sama z małym taksówką

• mantissa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Juli jest nocnym markiem. I 2 do 4 oczy szeroko otwarte i nie ma spania mama. Gadaj ze mną i bujaj. Później o 6 już krótko i dopiero teraz. Wiecie, on rośnie jak na drodzach. Już mu w sumie pieluchy nie muszę zawijac.

Młoda Damo, nie poddawaj się. Też się spodziewałam ze dziecko przystawie i będzie ssalo, a to nie tak łatwo. Dopiero po ponad tygodniu nauczylismy się ssac, bo wcześniej młody się odpychal.

Gratuluję nowych tygodni. :)

Aguś86, mimka84, KasiaKwiatek, lysinka, Krysti, maggie86, Fasia, Ida, mf, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:41

Murraya lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A doszlas już do siebie po porodzie mantissa?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No i dziś 22.03 a my już mamy 11 bobasów, jutro Liwi 12...

yyy czy ja czegoś nie wiem??? mój mózg zarejestrował 10 bobasów i jutro ma być 11:)
    Kasia pisz tu szybko:)

ale mnie wczoraj na noc przerzygało, mogło to być po ostrej pizzy zjedzonej koło 16? przyznam że była nie strawiona....
    nagle po kilku godzinach zjadłam jabłuszko i jak mnie nie wzięło tak myslałam że na zakręcie nie wyrobię;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka no jest jeszcze 8485 Agnieszka ale oprócz tego, że urodziła i ma nawał nic więcej nie wiemy :-D

‹‹ 3751 3752 3753 3754 3755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ