Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:KasiaKwiatek jak moja Alicja nie bedzie dlugo wylazila, to sie jeszcze mamy szanse spotkac na porodowce
wyobrażasz sobie? Obie ze skurczami piszemy kwietniówkom o postępie a potem heloł na ip która pierwsza wybierze salkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Juli jest nocnym markiem. I 2 do 4 oczy szeroko otwarte i nie ma spania mama. Gadaj ze mną i bujaj. Później o 6 już krótko i dopiero teraz. Wiecie, on rośnie jak na drodzach. Już mu w sumie pieluchy nie muszę zawijac.
Młoda Damo, nie poddawaj się. Też się spodziewałam ze dziecko przystawie i będzie ssalo, a to nie tak łatwo. Dopiero po ponad tygodniu nauczylismy się ssac, bo wcześniej młody się odpychal.
Gratuluję nowych tygodni.Aguś86, mimka84, KasiaKwiatek, lysinka, Krysti, maggie86, Fasia, Ida, mf, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:No i dziś 22.03 a my już mamy 11 bobasów, jutro Liwi 12...
yyy czy ja czegoś nie wiem??? mój mózg zarejestrował 10 bobasów i jutro ma być 11:)
Kasia pisz tu szybko:)
ale mnie wczoraj na noc przerzygało, mogło to być po ostrej pizzy zjedzonej koło 16? przyznam że była nie strawiona....
nagle po kilku godzinach zjadłam jabłuszko i jak mnie nie wzięło tak myslałam że na zakręcie nie wyrobię;/ -
nick nieaktualny