Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie to juz obojętne zalapie się na usg 1 kwietnia jeszcze ,czuje ze ten się pezekrecil bo nogi ma nisko i ręce i się w ciuciu babke bawi zemną
wystawia nozki
rączki wypycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:04
hwesta, malinka1984, Murraya lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja czuje ze po terminie urodze ,przeczucie za dobrze się czuje jak na ten etap ciazy ,
Ogólnie cisza,spokój i czekamy.BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:04
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:też mam takie przeczucie.Dobrze że wiemy kiedy mamy się stawić do szpitala gdyby Kacper się zasiedział jest to 07.04.
Ogólnie cisza,spokój i czekamy.Buziakiale co poczekamy co tam bedziemy klocki trzymac duze lepiej bedzie się przebieralo i kapalo takiego bobasa:)
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi ale sie usmialam z tych wód pod kolor wozka
!!
No tak wy juz na takim etapie, ze czekacie bo w kazdej chwili moze sie zaczac. Ja jeszcze spie spokojnie, jakos nie wydaje mi sie, zebym miala urodzic wczesniej. Dzis mam niedziele pracujaca, wstawilam kolejne pranie, sprzatam, wypiore firanki a meza wygonie na taras umyc oknaKrysti, KasiaKwiatek, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my czekamy na wizyte
mała przybrała 25 gram wiec wg obietnic dzis wychodzimy do domku
hwesta, Krysti, Fasia, Agusiek89, Lali, Gosha, KasiaKwiatek, Aguś86, malinka1984, iwonka1077, lysinka, Jaga, maggie86, Rudzia, mantissa, weronika86, mimka84, Justinka, Bambi85, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny