Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wstałam z myślą że kolejny dzieciaczek a tu dupa? Jak tak możecie? Amy się opierdziela ,pewnie Olkowi wrota na kładkę zamknęła i zadowolona śpi sobie teraz.
U mnie za oknem deszcz ze śniegiem , nos mam zawalony gardło drapie imjestem strasznie głodna. IDE posłać jeszcze póki dom śpi. Do późniejAmy_ lubi tę wiadomość
-
Hej MF ja pół ciąży mam taki zawalony czyszcze ze 2 razy w dzień sól morska na noc i jakoś ciagne czytałam że tak może być
Jaga u mnie świeci słońce aktualnie
Liwi no tak myślałam że ktoś miał mieć jeszcze cesarke, a ty też przez ciśnienie czy przez coś innego bo się gubić zaczynam??? A bać się nie bój spokój cię uratuje,dasz radęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 06:55
-
nick nieaktualnyLiwi lubię za to, że dzidzia na świat wychodzi. Trzymam kciuki, będzie dobrze mamuśka!
Weronika rozmowa najlepsza na wszystko! Mąż zrozumie, a syna nauczysz. Ważne w Twojej głowie zmienić, podział obowiązków, zaakceptować, że zrobią gorzej niż Ty ale nie wszystko musisz sama, sama, wyszkolą się z czasemukładaj życie, nigdy nie jest za późno, a zyskacie wszyscy. I mów im co mają robić od razu, zanim wściekłość zacznie Cię nosić i ze złością sama zrobisz "żeby im pokazać..." wiem co mówię sama tak miałam czasem z dziewczynami. Na szczęście mojego K teściowa wychowała dla mnie nie dla siebie, jak ona to mówi. Robi i umie wszystko, zauważa drobiazgi do zrobienia...zmywanie, śmiecie do wyrzucenia itp.
Ale żeby nie było wczoraj on w delegacji a ja w domu z dziewczynami. Niby weekend, leniuchowanie ale poprosiłam 2 razy o wyjęcie naczyń ze zmywarki i wyjście z psem. Godzina i nic...strzeliłam focha i do wanny, nie odzywałam się to tak je spięło, że wszystko zrobiły, posprzątały w pokojach na blysk, umyły nawet okna, a potem upiekły babeczkiJaga, iwonka1077, Robotka1, lysinka, maggie86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kwiatek gratulacje tygodnia nowego
coraz bliżej nie ??
No z dyscypliną masz rację,ja to mówię ze synka postaram się wychować właśnie dla innej kobiety a nie dla siebie moja teściowa to usluguje do tej pory wszystkim nawet jak przyjeżdżamy w wekend ale w domu już sam mąż zrobi wie że ja to nie teściowaKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KAsia polubiłam za mobilizacje dziewcząt.
Gratki 37 tygodnia
Liwi nie martw się wszystko będzie dobrze zobaczysz.
Młoda poproś o kogoś z poradni laktacyjnej niech pomoga przystawić malca do piersi. Możesz spróbować też nakładek laktacyjnych na brodawki. Wszystkiego się nauczysz, nie odrazu wszystko musisz umiec.
Mf podejrzewam , że to u mnie to jednak nie alergia a przeziębienie. Rano juz kaszel mnie zaczyna łapać.I czuję się okropnie. Trudno dzisiaj zalicze apteke i się wykuruje.
Miałam się połozyć spać, owszem położyłam się ale nawet na chwile oka nie zmrużyłam. Wszyscy śpią a ja leżę. Tzn już nie leżę bo już nawet po śniadaniu jestem ,pieseł nakarmiony kocieł jeść dostał , Lilka pojadła a to dopiero 7:30.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Jaga przeczytałam, że Lilka pojadla i się zastanawiam kiedy Ty urodziłaś... Lepiej będzie jak zrobię sobie kawę i się obudze
Dzień dobry mamusie
Kaśka gratki 37tygodnia.
Młoda Damo "dogadacie" się z Adasiem, dajcie sobie czasKasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
KASKA gratuluje nowego tygodnia
LIWI nie martw sie :* wszystko bedzie dobrze, po cc pierwsza doba jest ciezka a pozniej juz jest tylko coraz lepieji nie umrzesz, nie wkladaj sobie do glowy glupot
Ja cala noc przespalam, wsalam o 7 bo siusiu cisnelo i tak siedzimy z Pola, juz pranie wstawilampogoda sie zepsula ale chociaz sloneczko swieci u mnie.
Milego dnia i czekamy na kolejne dzieciaczkiKasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Witam sie po super przespanej nocy i po śniadaniu juz
Liwi nie martw sie! Wszystko bedzie dobrze, lekarze nie zrobią Ci krzywdy
U nas śnieg na trawniku leżychyba chłodno jest
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też jeszcze śpią, jak jak zwykle ostatnio pobudka o 6. Już wciągnęłam musli i...prasuję
Słonko za oknem ale śnieg na samochodach. K zaraz wstaje i idzie biegać. Potem składa komody, które kupiliśmy starszej do pokoju.
Młoda Damo dziewczyny dobrze piszą, czas, czas, poznacie się z Adasiem, poproś o pomoc z karmieniem. Buźka -
Dzien dobry, witam sie ija. Widze ze noc spokojna. Ciekawe co u Amy?
Snilo mi sue dzisiaj ze odeszły mi turkusowe wody- chyba pod kolor wozka :p.
Mam nadzieje ze to nic nie wrozy, bo przynajmniej tydzień planuje wytrzymac.
Moj maz spezata nawet spontanicznie, ale jak patrze na jego tempo i metody to az mnue trzęsie czasem, ale doceniam, ze jednak wychodzi z inicjatywa, a szczegoly dopracujemy.hwesta, Lali, KasiaKwiatek, lysinka, Amy_, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
cześc dziewczyny , witam się w 36 tygodniu, oby tak dalej
nie było mnie przez parę dni, nowy limit internetu juz mam, trochę nadrobiłam od 19-03 wow ale stron,
Misia, Sylwia, Czary Mary, Młoda Damo, 8485 - serdecznie gratuluję szczęśliwym mamusiom, śliczne bobaski
Gratuluję nowych tygodni, pięknych brzuszków i pięknych bobasków
Angela super że już prawie na wyjściu, trzymam kciuki za wage Martynki
To kto dzis rodzi,Fasia, Lali, Aguś86, KasiaKwiatek, iwonka1077, lysinka, Justinka, Amy_, Murraya lubią tę wiadomość