X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Ale najgorsze jest to , że mój to jeszcze przyjdzie mi powie z miną zbitego psa ze :Nie wolno Ci się denerwować a ty si e tak denerwujesz i dlaczego?
    No kurwa z radości skakać będę ze mój mąż jest brudasem. Teściowa temat rzeka wracać do jej tematu nie bede ale to jej wina , że mąż taka ciapa. Jak sami jesteśmy to sam z siebie sprzata , pierze wszystko porobi. Tylko ta wredota się pojawi na horyzoncie i już wszystkopod nos postawi, po palcu w dupe wejdzie i jeszcze franca powie wszystkim dookoła ze No przecież muszę jej pomóć bo ona już rady nie daje./ Nie kurwa 2 x na dzien na mopie zapierdalam , zmywam piore odkurzam i jeszcze po niej sprzatac muszę bo napierdoli syfu na kuchence i pójdzie w pizdu.
    Cały tydzien w spoconych ciuchach chodzi , kąpie się jak do lekarza ma iść i nawet jak jej mówię , że czuje ze się spociła to udaje greka i ze nie słyszy.
    A ile się od tej francy nasłucham , że jej pies przeszkadza bo nasika, wcześniej miałąm sunie tez jej przeszkadzala bo jak chciałą na dwór iść to drapała drzwi i wiecznie słyszałam ze : Już ta kurwa drzwi podrapała. Albo bo jej do ogródka wskoczyła za kotami.
    A chodzi głupia lampucera i opowiada cuda wianki czego to ona w domu nie robi , co jej popsuł mój pies co zrobił MArcel nie tak.Ahhh szkoda gadać.
    Przykre i tyle , wiedziałam co mnie czeka jak szłam za mężem tu mieszkać. MAm co chciałam:)
    Jaga wspolczuje ci normalnie ah jej .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Ale najgorsze jest to , że mój to jeszcze przyjdzie mi powie z miną zbitego psa ze :Nie wolno Ci się denerwować a ty si e tak denerwujesz i dlaczego?
    No kurwa z radości skakać będę ze mój mąż jest brudasem. Teściowa temat rzeka wracać do jej tematu nie bede ale to jej wina , że mąż taka ciapa. Jak sami jesteśmy to sam z siebie sprzata , pierze wszystko porobi. Tylko ta wredota się pojawi na horyzoncie i już wszystkopod nos postawi, po palcu w dupe wejdzie i jeszcze franca powie wszystkim dookoła ze No przecież muszę jej pomóć bo ona już rady nie daje./ Nie kurwa 2 x na dzien na mopie zapierdalam , zmywam piore odkurzam i jeszcze po niej sprzatac muszę bo napierdoli syfu na kuchence i pójdzie w pizdu.
    Cały tydzien w spoconych ciuchach chodzi , kąpie się jak do lekarza ma iść i nawet jak jej mówię , że czuje ze się spociła to udaje greka i ze nie słyszy.
    A ile się od tej francy nasłucham , że jej pies przeszkadza bo nasika, wcześniej miałąm sunie tez jej przeszkadzala bo jak chciałą na dwór iść to drapała drzwi i wiecznie słyszałam ze : Już ta kurwa drzwi podrapała. Albo bo jej do ogródka wskoczyła za kotami.
    A chodzi głupia lampucera i opowiada cuda wianki czego to ona w domu nie robi , co jej popsuł mój pies co zrobił MArcel nie tak.Ahhh szkoda gadać.
    Przykre i tyle , wiedziałam co mnie czeka jak szłam za mężem tu mieszkać. MAm co chciałam:)
    mam to samo..moja potragi jeszcze wejsc do domu i powiedziec WIDZE ZE SOBIE NIE RADZISZ jakbym nie pracowala to bym sobie radzila..whobrazadz sobie jam zostaje u mnie sama to zmienia mi zaslony i pierze w swoim plynie wszystkie posciele bo jej moj plyn smierdzi?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:

Jaga teściowa masakra -jeszcze te spocone ubrania ....ehmm moja mama robi to samo z moim bratem ciapę wielkiego -mieszka u nich i moja matka pierze gotuje i podaje bo chłopaki cieżko pracują a same tez zachrżania cieżko...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak tak Was czytam to widzę że budzi się we mnie jakiś odruch żeby te wszystkie wredne wiedźmy zebrać do kupy i zagazować normalnie byleby nikomu już nie psuły krwi, skąd się takie jędze biorą???

Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    zostajemy na stale :-) mieszkajac 10 lat w anglii czlowiek nie nadaje sie do zycia w polsce hehehe
    Nie ma tu do czego wracac :P ja bym w zyciu nie wrocila. Ale tez dobrowolnie nie wyjechala :P ale jakbym 10lat spedzila za granica to na bank bym doopu do pl dobrowolnie nie przywiozla na stale :P

weronika86 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie szkoda gazu. Wrzucic w dol i zakopac :P

Lwica, maggie86, weronika86, Fasia, natt lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Wam dziewczyny. U mnie to tez trochę inaczej wygląda bo mój po rozwodzie jest i żył wtedy inaczej. Jak się poznaliśmy to ja gowniara byłam, 17 lat miałam i nic nie umiałam zrobić. W domu nikt nie wymagał wiec nie robiłam. Ale po roku jak zamieszkalismy razem to trzeba było wszystko wypracować. On musiał zmienić przyzwyczajenia, ja nauczyłam się gotować i dbać o dom. Wszystko wymagało czasu tak naprawdę. Potem pojawił się syn i tworzymy rodzinę. Razem się staramy, razem meczymy. On pomaga mi a ja jemu... Uzupełniamy się we wszystkim zaczynając na łóżku :P a kończąc na sprzątaniu. Kochamy się i dbamy o siebie nawzajem, inaczej sobie nie wyobrażam :)

weronika86, natt, Lwica, Jaga, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Maggie szkoda gazu. Wrzucic w dol i zakopac :P
    gdzie tam zakopać, niech zwierzyna rozszarpie

Amy_, weronika86, Anka1501, Agusiek89, mf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie nie wierzę, skąd te Wasze teściowe się wzięły?! :O

Chyba jutro mojej bukiet kwiatów wyślę. :D

Fasia, Jaga, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    jestem za to opcja :-)

maggie86 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:13

natt, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Normalnie nie wierzę, skąd te Wasze teściowe się wzięły?! :O

Chyba jutro mojej bukiet kwiatów wyślę. :D
    moj jest jedynakiem moze dkatego..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nakrecilam sie na forum i pozarlam sie z mezem! i dobrze! chociaz jutro bede miala udany dzien bo pojutrzr wszystko wroci do normy

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:

Na stos z nimi! :D

maggie86 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze jak mi tesciowa kiedyś powiedziała , że od tego jest kobieta zeby usługiwać i wszystko w domu robić bo mąż cięzko pracuje.
    Wera współczuję i wiem co przeżywasz....Mieszkając sama z mężem w Łodzi nigdy ona u nas nie została na noc , nie pozwoliłam jej się panoszyć w moim domu. Teraz mam przejebane:D
    Kiedyś chyba o niej książke napisze , jeszcze na tym zarobie:P
    Lwica zauważ , że mamusie zwykle synów tak traktują.Rozpieszczają do granic możliwości. Jak jej mój M coś powie to odrazu jest płacz: No wszystko Ci przepisałam , teraz to juz matka tylko do piachu jest najlepiej pójde pod most mieszkać bo już do niczego nie jestem potrzebna. A jak w dyskusje z nią wejdziemy to nam odrazu wyjeżdza z tekstem , że jak się nie podoba to ona swoją częśc odpisuje bo jesteśmy niewdzięczni. Ostatnim razem nie wytrzymałam i kazałam jej się ubierać , jedziemy do rejenta odpisujemy i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie. Bo majątku po ojcu dla syna nie ruszy. Potrafiła mi powiedfzieć ze na nią nikt złego słowa nie powie , wszyscy mówią ze z niej złota kobieta : Maryś ty masz takie dobre serce. To jej odpowiedziałam , właśnie widac.
    Tak pisząć wam o niej to zastanawiam się naprawde skąd mam pokłady takiej powściągliwości , ze ja to wszystko wytrzymuje.....

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po swojej "teściowej" mam tylko mgliste wspomnienie jak nam życie zatruwala i jak się dowiedziała o pierwszej ciąży to lekarza zalatwila który by aborcji dokonał... Suka jak poronilam w 16 tyg to tylko prychnela. Mój to ja prawie rozszarpal wtedy i ja od tamtej pory nie mam z nią kontaktu. Teść to złoty człowiek ale stlamszony

• Jaga Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz spac nie bede mogła bo się nakręciłam ostro na nich. Poczytam moze książke i mi przejdzie. Amy rano chce wiadomość czy Olkowi mape rozrysowałaś. Jak nie to jutro powiem mojemu Marcysiowi (ostatnio etap rysowania mapy skarbów) to mu narysuje:)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga trzymaj się, staraj się znajdować w tym wszystkim coś tylko dla siebie, jakis relaks,swoją odskocznie, miej wtedy to wszystko w du..ie.

Będę miała dzisiaj koszmary na bank a w roli głównej Wasze teściowe na miotłach albo zaszczanych mopach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:42

Jaga lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy latarka poświęć to wyjdzie do światła ;)

maggie86, weronika86, Murraya, Fasia, Agusiek89, Amy_ lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga mówiłam kilka razy mamie ze robi zła robotę dla jego przyszłej zony bo żadna kobieta takiego nie weźmie -No ale na gadaniu moim sie kończy zreszta to mógłby być temat rzeka:]

To ze mojego stargo wyręcza we wszystkim to jej sprawa bo stary sobie nawet herbaty nie zrobi i zawsze były o to wojny w domu jak z nimi mieszkałam teraz mam to gdzieś ale wkurza mnie ze robi to z moim bracholem - który tym sposobem nigdy sie nie wyprowadzi od nich:]

Czas na mnie mamuśki :))
    Dobrenocy xxxxxxx

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 22:45

oar8s65gn4hfzvo1.png
‹‹ 3746 3747 3748 3749 3750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ