Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    U nas my mamy podzielone obowiązki i ja zajmuje sie domem -maź teraz pomaga ale cieżko pracuje nad wykończeniem naszego domu także nie mogę wymagać od niego sprzątania ...
    Kota on przygarnął No i ja po nim sprzątam -tzn głownie sierść bo dobrze wychowana -załatwia sie na dworze nadodatek chodzi do naszych sąsiadów:)) -dwa domy dalej:))
    Ale nie zgodzę sie na więcej zwierzaków bo wiem jak to sie kończy -i pewnie byłoby to samo co u was ze ja bym Musała sprzątać.
    Apropo wcześniejszego wątku co do wychowania - No to zgadzam sie co Robotka napisała można sie starać wychować ale szkoła ma duuuzy wpływ i to co łapią dzieciaki od innych - w UK zauważyłam sie jest dość duże przynależenie do jakieś grupy, dużo bulingu w szkołach :((aż strach to tak w skrócie.
    lwica ja nie soitkalam sie z bullingiem tutaj, moze w mniejszych mienscowosciach jest inaczej.. u stasia w szkole jesli tylko taka sytuacja ma miensce to agresora od razu wurzucaja ze szkoly ale dlugo sie naszukalam zeny znalezc dobre miejsce. widzisz a moj pracuje tylko 4,5hr dziennie..ja tez wtedy jestem w pracy a na mojej glowie zostaje caly dom, zwierzaki, dziecko, gotowanie, oplaty i cale studio oprkcz tatuowania czyli zamawianie sprzetu, umawianie ludzi, ustalanie cen, rachunkowosc..doslownie wszystko..ja niby nic w studiu nie robie..ok niech bedzie..maszynka nie ruszam ale siedzac tam na doopie nie ma mnie w domu wiec jam wracam to musze wszystko ogarnac...chyba sie wylacze po porodzie i albo utoniemy albo przejma czesc obowiazkow..innego wyjscia nie widze...o 4 rano noc w noc kocica miauczy pod oknem..kiedy tak lezalam z 30min zobaczyc czy ktos wstanie....nikt! teraz ja z ogromnym brzuchem musze wstawac otwirzyc jej okno

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Dzis Ignaś tez się bawi z nami nôzkà sobie lata po brzuszku az czuc swietnie pod rękà chyba lubi jak go glaszczemy raz rafi raz ja :) a on dalej nôzkà jezdzi kolo pępka :D

• Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ty sie tak nie ciesz bo on nie w łapki gra tylko wyjscia szuka:D

Fasia, weronika86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Wera i wlasnie narodziny Sary to idealny moment, żeby wszystko poukładać jak powinno być :) dasz rade, zobaczysz. Teściowa utop przy okazji a mężowi jasno postaw sprawę. Twój dom i Twoje zasady. Myślę, że teraz przejrza na oczy jak urodzi się malutka :)
    tez mysle ze to idealny moment..albo ja zajme sie mala a oni pomoga albo wcisne mu mala hehehe

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hahahah nie prawda :P

weronika86, nick nieaktualny, Jaga lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyobrażam sobie wychować synów na takich co to pracy się boją lub w domu swoim kobietom nie pomogą.

weronika86, nick nieaktualny, Amy_, nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ide sie położyć. Jak mnie znów obudzi to co wczoraj to będę pełnić dyżur na kwietniowkach. :)
    Myślę że powoli wybija nasza godzina i sypną się porody :) te spokojne- najwcześniej zapewne :)
    Dobrej, nieskurczowej nocy :)

nick nieaktualny, Amy_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Zaliczy :] 3lata pre-school i 4latka reception Class...
    Eee niewiadomo czy ja tu 3 wytrzymam :D mnie juz do pl ciągnie :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    hahahahha

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Nie wyobrażam sobie wychować synów na takich co to pracy się boją lub w domu swoim kobietom nie pomogą.
    tez dlatego chce go nauczyc ale ma te jebane nawyki po teaciowej! duzo krzyku ale pomalu idziemy do przodu :-)

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodadamo gratuluję! :)
    Widzę że worek się rozwiązał i się tu dzieje na całego. :)

Ja po całym dniu chodzenia padam na gębę ale się opłacało bo zaliczylam dziś sesję w pięknym plenerze. :)
    Teraz liczę na spokojną noc, Wam takiej również życzę. :)

weronika86, Fasia, nick nieaktualny, Aguś86 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Eee niewiadomo czy ja tu 3 wytrzymam :D mnie juz do pl ciągnie :)
    krysti nie boisz sie po tylu latach wrocic do pl? tu jednak inaczej sie zyje. w sumie zawsze mozecie wrocic jam cos nie? lwica ty zostajesz na stale!?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Werka to musisz sie wziąć za twoich chłopaków - chociaż nie ukrywam ze sama sie boje po porodze mojego i jak urośnie i co to bdzie -narazie mój plan ze będzie musiał pomagać mamie w domu i od małego będę uczyć:]

No ja mieszkam w dużym mieście i miałam do czynienia z rożnymi szkołami ze względu na prace... I spotkałam sie z bulingiem i rożnymi problemami szklanymi i podejrzewam jak w każdej szkole.....

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    tez dlatego chce go nauczyc ale ma te jebane nawyki po teaciowej! duzo krzyku ale pomalu idziemy do przodu :-)

Dasz rade. Najważniejsze to wszystko stawiać jasno, bez niedomowien. Zyjecie razem to razem musicie swoją przyszłość budować. Jesteś twarda i sobie poradzisz :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie mecze z zakwasami po wczorajszych skurczach heheh kupilam potas rozpudzczalny..zobaczymy czy sie w nocy powtorzy..mam nadzieje ze nie bo bardzo bolesne byly te skurcze nog. zjadlam jeszcze 4 banany w ciagu dnia i 2 szklanki swiezo wycksnietego somu z pomaranczy :-)

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti nie boisz sie po tylu latach wrocic do pl? tu jednak inaczej sie zyje. w sumie zawsze mozecie wrocic jam cos nie? lwica ty zostajesz na stale!?

Tak, nie wracam :) naturalizowalismy sie z mężem:) a ty???

weronika86 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Nie boje się wszedzie trzeba sobie radzic ale zawsze mamy powrot .

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Kurczę Werka to musisz sie wziąć za twoich chłopaków - chociaż nie ukrywam ze sama sie boje po porodze mojego i jak urośnie i co to bdzie -narazie mój plan ze będzie musiał pomagać mamie w domu i od małego będę uczyć:]

No ja mieszkam w dużym mieście i miałam do czynienia z rożnymi szkołami ze względu na prace... I spotkałam sie z bulingiem i rożnymi problemami szklanymi i podejrzewam jak w każdej szkole.....
    lwica zazwyczaj jam sie wychowuje malucha od malego takich problemow noe ma...jesli krzycze czy sie poplacze to stawia ich na nogi ale co z tego jak to sa thlko 2,3 dni...wczoraj bardzo duzo mi pomogli ale krzyku bylo co nie miara i maly prawie w dupe dostal pierwdzy raz w zyciu...chcialabym zeby sami z siebie pomogli a tak mi dluzej schodzi dajac im instrukcje niz robiac to samej!

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najgorsze jest to , że mój to jeszcze przyjdzie mi powie z miną zbitego psa ze :Nie wolno Ci się denerwować a ty si e tak denerwujesz i dlaczego?
    No kurwa z radości skakać będę ze mój mąż jest brudasem. Teściowa temat rzeka wracać do jej tematu nie bede ale to jej wina , że mąż taka ciapa. Jak sami jesteśmy to sam z siebie sprzata , pierze wszystko porobi. Tylko ta wredota się pojawi na horyzoncie i już wszystkopod nos postawi, po palcu w dupe wejdzie i jeszcze franca powie wszystkim dookoła ze No przecież muszę jej pomóć bo ona już rady nie daje./ Nie kurwa 2 x na dzien na mopie zapierdalam , zmywam piore odkurzam i jeszcze po niej sprzatac muszę bo napierdoli syfu na kuchence i pójdzie w pizdu.
    Cały tydzien w spoconych ciuchach chodzi , kąpie się jak do lekarza ma iść i nawet jak jej mówię , że czuje ze się spociła to udaje greka i ze nie słyszy.
    A ile się od tej francy nasłucham , że jej pies przeszkadza bo nasika, wcześniej miałąm sunie tez jej przeszkadzala bo jak chciałą na dwór iść to drapała drzwi i wiecznie słyszałam ze : Już ta kurwa drzwi podrapała. Albo bo jej do ogródka wskoczyła za kotami.
    A chodzi głupia lampucera i opowiada cuda wianki czego to ona w domu nie robi , co jej popsuł mój pies co zrobił MArcel nie tak.Ahhh szkoda gadać.
    Przykre i tyle , wiedziałam co mnie czeka jak szłam za mężem tu mieszkać. MAm co chciałam:)

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Tak, nie wracam :) naturalizowalismy sie z mężem:) a ty???
    zostajemy na stale :-) mieszkajac 10 lat w anglii czlowiek nie nadaje sie do zycia w polsce hehehe

Lwica lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3745 3746 3747 3748 3749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ