Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:A Ja jestem wściekła jak osa, nie ma dnia żebym na mopie nie jeździła nie sprzątała i się nie wkurzała. Mam wrażenie , że mieszkam z brudasami:( aż się popłakac idzie. Sieroty pod nogi nie patrzą tylko lezą durnowate ciapy albo udaja , że nie widzą ze nasikane jest, mop śmierdzi na odległość bo nikt go nie wypłucze , nosz kurwa każdy chce pieseczka ale żeby po nim posprzątac.....
Na stole mam szybe no i tam urzęduje mój mąż. No od 3 dni żyganie mnie brało takie to ujebane a temu nic kurwa nie przeszkadza....mam to samo dlatgo juz nie pozwole na innego zwierzaka..nawet nie chce slyszec! teraz zamiast odpoczywac i czekac na porod mam na glowie studio, wzYstkie xomowe obowiazki i 2 psy i 6 kotow!
-
Fasia hehe codzienne u nas tez takie
jeszcze kable i rury do centralnego
hehe
A wy w koncu cos ustaliliscie wtedy czy zamieniac kuchnie z pokojem czy jak to tam bylo???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Wera bo Ty za dobra kobieta jesteś. Ja to jestem okropna matka i nawet mój 3,5 letni syn ma w domu obowiązki
Boshe i jeszcze moje dzieci mają tyle używek. A fe! -
Fasia wrote:W sumie to jesscze sie zastanawiamy ale w zasadzie chyba stanie na pierwotnych planach czyli Julka pokoj bedzie mniejszy na koncu korytarza, a kuchnia będzie wieksza z wyjściem na balkon
U nas kable za jakis czas, poki co maz wywalil wszystkie sufity, wyburzyl sciany wiec mamy rozpierduchejedna wielka przestrzen
Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny