Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
8485 pytała wczoraj o nawał pokarmu, wiec pewnie jest po tym cc, ale nie napisała nic więcej.
Robotka a nadal masz te wymioty? Może jakiś wirus? No chyba że wiesz coNiektórzy dołem, niektórzy górą
mimka84, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta nie ma lekko, ja urodziłam a seksu tez ni ma i jeszcze trochę nie będzie niestety a mąż mnie tak ku..wa nęci że aż bym go na sucho przerobiła
Krysti, mimka84, Anka1501, Robotka1, hwesta, weronika86, Bambi85, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja cierpliwe czekam ale jak przez ostatnie pół roku widywałam się z mężem co 2-3 tyg. i też był zakaz to teraz mnie nosi tak że po ścianach mogę chodzić, a mąż tak emanuje seksem albo wiosna mi odwaliła, póki co trzeba sobie radzić ale jest ciężko jak on mi tą klatą i brzuchem świeci bez koszulki, zawsze dbał o sylwetkę a ja mam hopla na punkcie ładnego męskiego brzuszka mniam mniam
Anka1501, KasiaKwiatek, mimka84, Aguś86, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
aaa faktycznie 8485:) i mówicie że ona 18 miała cc?? no to ją wpiszę, ale bez danych no bo nie znam
Aguśhaha to był jednorazowy incydent:) wyczyściło mnie do zera, obstawiam tą pizzę nieszczęsną bo po tym przeszło jak ręką odjął
aaa i wiecie co? wczoraj mi mąż masaż zrobiłale na sexa się nie skusił
a byliśmy sami bez córki!!!
no nic:) chyba ten sex odpuszczę, bo będę się podświadomie stresowała a to dobrze nie wróży:D
Mimka trzymałaś długo chłopa na dystans:D
ja po 4 tygodniach jak tylko się skończył połóg wsiadłam na mojego:D to się tak rozbrykaliśmy że nawet za dobrych czasów tak nie było:D
po 2-3 razy dziennie! licze że może teraz też tak będzie:P choć przy dwójce dzieci może być cięzkoKasiaKwiatek, mimka84, maggie86, weronika86, Aguś86, lysinka, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
u mnie dopiero po 8 miesiacach..wczesniej czulam sie dziwnie...
tak wogole to witammusze sie rozruszac bo kiepsko ze mna..nie daje sobie dluzej niz tydzien jeszcze. Mega placzliwosc, mega emocje...jak nie ja
wiec juz niedlugo
Robotka1, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny