Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale morał z tej bajki jest taki, że jak czekasz to się doczekaszEweliśka wrote:Ale mnie pocieszyłaś

I przepisałam się na termin z om i znowu 28 dzieciaczków przede mną
cudnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:28
mimka84, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jak przyjdzie Robotka to dajcie jej znać, że aktualna lista jest na 3809

Anka już zmieniłam
Ja chyba nigdy nie urodzę
nic się nie dzieje, w środę jestem donoszona, dziś cały dzień na szmacie, w środę albo w piątek okna myję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:36
Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość
-
amy pilnuj sie teraz dziecinko, ja naprawde pojechalabym chcoiaz sprawdzic od czego to krwawienie..jestes bardzo dzielna, zaswze cie wspieralam za brak paniki ale ja bym sie przestraszyla widzac krew...
mam nadzieje, ze intuicje masz dobra! tak czy inaczej trzymam kciuki!
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Wera no ja sie cala telepalam wyskoczylam z lazienki jak poparzona. Tej krwi bylo bardzo malo jakby mi malenkie naczynko peklo.
Dziewczynh na prawde nie bagatelizowalabym krwawieniam to bylo plamienie. Jestem po rozmowie z dwoma roznymi poloznymi. uspokoilam sie i wiem ze tak moze byc. Jakby tej krwi bylo wiecej to jjz bym dawno byla w szpitalu. OLEK zachowuje sie normalnie jak przez caly dzien. Nie mam aktualnie zadnych skurczy ani plamienia czy krwawieniam po prostu chyba strzelilo mi naczynko i tyle. Jak tylmo zaczna mi sie skurcze pakuje dupe i jade
mantissa, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Wera no ja sie cala telepalam wyskoczylam z lazienki jak poparzona. Tej krwi bylo bardzo malo jakby mi malenkie naczynko peklo.
Dziewczynh na prawde nie bagatelizowalabym krwawieniam to bylo plamienie. Jestem po rozmowie z dwoma roznymi poloznymi. uspokoilam sie i wiem ze tak moze byc. Jakby tej krwi bylo wiecej to jjz bym dawno byla w szpitalu. OLEK zachowuje sie normalnie jak przez caly dzien. Nie mam aktualnie zadnych skurczy ani plamienia czy krwawieniam po prostu chyba strzelilo mi naczynko i tyle. Jak tylmo zaczna mi sie skurcze pakuje dupe i jade
Ja jak byłam w szpitalu po odejściu wód też zaczełam plamić położne mówiły że mam się nie przejmować. Ale nie ukrywam dostałam pietra. Obserwuj, jeżeli skonsultowałaś to teraz tylko czekać na jakąś akcje.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy dobrze, że dzwonilas do szpitala. Skoro tego było tylko trochę to rzeczywiście nic nadzwyczajnego. A skurcze Cie czasem odpadają tak jak mnie więc może to być rozwieranie szyjki tak jak u mnie. Ja tak chodzę trzy tygodnie i wszystko jest ok
Amy wiesz co robić w razie W
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Dzis sie po raz pierwszy osralam. PrzyznajeAngela89 wrote:Ja jak byłam w szpitalu po odejściu wód też zaczełam plamić położne mówiły że mam się nie przejmować. Ale nie ukrywam dostałam pietra. Obserwuj, jeżeli skonsultowałaś to teraz tylko czekać na jakąś akcje.

prawie bieglam do auta w reczniku
ale tesciowa zadzwonila do tej dorotki co jest polozna i ona mnie uspokoila ze tak bedzie I to normalnem. Ja mimo wzzystko zadzwonilam do siebie do szpitala czy jechac do najblizszego czy do nich i czy juz jechac. i ona tez mnie uspokoila ze takie jednorazowe plamienie bedzie.
Nic sie ze mnie nie leje wiec wiem ze wszystko jest dobrze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Caly dzien mialam sporadyczne. A teraz cisza jak makiem zasialAnka1501 wrote:Amy dobrze, że dzwonilas do szpitala. Skoro tego było tylko trochę to rzeczywiście nic nadzwyczajnego. A skurcze Cie czasem odpadają tak jak mnie więc może to być rozwieranie szyjki tak jak u mnie. Ja tak chodzę trzy tygodnie i wszystko jest ok
Amy wiesz co robić w razie W
na pewno dzis nie urodze. Chociaz czuj mi sie zalacza 
az znow spakowalam torbe
Aguś86, Lali, Murraya, mf, Agusiek89, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Nadzieja84, Eweliśka, mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość