X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie pocieszyłaś:P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Mimka moj czuwa :P ma wolne a od jutra urlop. Czekamy co z tego wyjdzie
    No to dobrze bo już myślałam że sama siedzisz teraz.

relgh371djw8agni.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ale mnie pocieszyłaś:P
    No ale morał z tej bajki jest taki, że jak czekasz to się doczekasz :D

I przepisałam się na termin z om i znowu 28 dzieciaczków przede mną :D cudnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:28

mimka84, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka jak będzie miała czas to może w przyszły weekend uszyje mi kocyk minky, podusie płaska i szmatką z metkami :) nie mogę się doczekać :D

mimka84, Eweliśka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie termin jest 7.04. A nie 12.04. Przez położna zamieszanie wyszło bo źle z usg spisala.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jest już tak kurewsko ciężko że chciałabym urodzić następnego dnia po donoszeniu ciąży:P
    napiernicza mnie kość ogonowa jak tylko trochę pochodzę, a właściwie przetoczę się
    w sklepach nowe wiosenne kolekcje aż się łezka w oku kręci:P

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie lakarka się pomyliła haha, zapewniała mnie że w weekend się rozpakuję :P Wiem, że weekend się jeszcze nie skończył, ale raczej prognozy się nie sprawdzą :)

relgh371djw8agni.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak przyjdzie Robotka to dajcie jej znać, że aktualna lista jest na 3809 ;)
    Anka już zmieniłam ;)

Ja chyba nigdy nie urodzę :P nic się nie dzieje, w środę jestem donoszona, dziś cały dzień na szmacie, w środę albo w piątek okna myję :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 20:36

Anka1501, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka mój gin twierdził, że najpóźniej do 15.03. urodze a jutro idę na wizytę i powiem "Niespodzianka" :D

mimka84, shimmer_lip, Amy_, Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, maggie86, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widać lekarze też ludzie hahah :) Ciekawa jestem miny Twojego :P

Anka1501 lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Jak widać lekarze też ludzie hahah :) Ciekawa jestem miny Twojego :P

Zrobię mu fote :D

mimka84, shimmer_lip, weronika86, Murraya, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania moj mowil to samo na pewno wczesniej na pewno szybciej. A ja wiem ze mimo tego plamienia jeszcze w srode obskocze wizyte :P chyba ze cos zaakoczy w co watpie

Anka1501 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amy pilnuj sie teraz dziecinko, ja naprawde pojechalabym chcoiaz sprawdzic od czego to krwawienie..jestes bardzo dzielna, zaswze cie wspieralam za brak paniki ale ja bym sie przestraszyla widzac krew...
    mam nadzieje, ze intuicje masz dobra! tak czy inaczej trzymam kciuki!

Amy_ lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera no ja sie cala telepalam wyskoczylam z lazienki jak poparzona. Tej krwi bylo bardzo malo jakby mi malenkie naczynko peklo.

Dziewczynh na prawde nie bagatelizowalabym krwawieniam to bylo plamienie. Jestem po rozmowie z dwoma roznymi poloznymi. uspokoilam sie i wiem ze tak moze byc. Jakby tej krwi bylo wiecej to jjz bym dawno byla w szpitalu. OLEK zachowuje sie normalnie jak przez caly dzien. Nie mam aktualnie zadnych skurczy ani plamienia czy krwawieniam po prostu chyba strzelilo mi naczynko i tyle. Jak tylmo zaczna mi sie skurcze pakuje dupe i jade

mantissa, weronika86, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus no racja ;) a z szyjka 1,8cm juz chodzę od grudnia. A ciąża donoszona i teraz to rozwarcie juz mam trzy tygodnie i nic specjalnego się nie dzieje. Każda jest inna :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Wera no ja sie cala telepalam wyskoczylam z lazienki jak poparzona. Tej krwi bylo bardzo malo jakby mi malenkie naczynko peklo.

Dziewczynh na prawde nie bagatelizowalabym krwawieniam to bylo plamienie. Jestem po rozmowie z dwoma roznymi poloznymi. uspokoilam sie i wiem ze tak moze byc. Jakby tej krwi bylo wiecej to jjz bym dawno byla w szpitalu. OLEK zachowuje sie normalnie jak przez caly dzien. Nie mam aktualnie zadnych skurczy ani plamienia czy krwawieniam po prostu chyba strzelilo mi naczynko i tyle. Jak tylmo zaczna mi sie skurcze pakuje dupe i jade

Ja jak byłam w szpitalu po odejściu wód też zaczełam plamić położne mówiły że mam się nie przejmować. Ale nie ukrywam dostałam pietra. Obserwuj, jeżeli skonsultowałaś to teraz tylko czekać na jakąś akcje.

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo krew odrazu źle się kojarzy ale tak jak dziewczyny pisały, całkiem możliwe że rozwarcie się robi wieksze. Amy niedługo rodzisz :P

Amy_ lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy dobrze, że dzwonilas do szpitala. Skoro tego było tylko trochę to rzeczywiście nic nadzwyczajnego. A skurcze Cie czasem odpadają tak jak mnie więc może to być rozwieranie szyjki tak jak u mnie. Ja tak chodzę trzy tygodnie i wszystko jest ok

Amy wiesz co robić w razie W :)

Amy_ lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja jak byłam w szpitalu po odejściu wód też zaczełam plamić położne mówiły że mam się nie przejmować. Ale nie ukrywam dostałam pietra. Obserwuj, jeżeli skonsultowałaś to teraz tylko czekać na jakąś akcje.
    Dzis sie po raz pierwszy osralam. Przyznaje :P
    prawie bieglam do auta w reczniku :P ale tesciowa zadzwonila do tej dorotki co jest polozna i ona mnie uspokoila ze tak bedzie I to normalnem. Ja mimo wzzystko zadzwonilam do siebie do szpitala czy jechac do najblizszego czy do nich i czy juz jechac. i ona tez mnie uspokoila ze takie jednorazowe plamienie bedzie.

Nic sie ze mnie nie leje wiec wiem ze wszystko jest dobrze

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Amy dobrze, że dzwonilas do szpitala. Skoro tego było tylko trochę to rzeczywiście nic nadzwyczajnego. A skurcze Cie czasem odpadają tak jak mnie więc może to być rozwieranie szyjki tak jak u mnie. Ja tak chodzę trzy tygodnie i wszystko jest ok

Amy wiesz co robić w razie W :)
    Caly dzien mialam sporadyczne. A teraz cisza jak makiem zasial :P na pewno dzis nie urodze. Chociaz czuj mi sie zalacza :P
    az znow spakowalam torbe :P

Aguś86, Lali, Murraya, mf, Agusiek89, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Nadzieja84, Eweliśka, mantissa, iwonka1077 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3766 3767 3768 3769 3770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ