Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela super że już w domku
Liloe gratuluję że masz już Alusię przy sobie
Gosha mały Kubuś to przesłodki golasek
Klaudia to musiał być wspaniały poród - wręcz wymarzony
Amy uródź już
Ja już po imprezce dziś, jakoś poszłodzieć szczęśliwy
Kto tam następny w kolejce? Bo widzę żeście weekendu nie mogły przepuścić bezporodowoLali, mantissa, Angela89, Amy_, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Powiem Wam, że myślałam że zaklimatyzowanie się małej w domu będzie bardziej trudne. Ale odpukać grzeczna jest i naprawdę dużo czasu się ma - bynajmniej na początku. Za to jak dostałam wypis to się tak jak Aguś pisała 5 tysięcy skierowań. Więc jutro dzwonienie mnie czeka.
Angela, powodzenia życzę! Mi się jeszcze nie udało okulisty dla Julka załatwic a wizytę musi miec w przyszlym tygodniu.Jutro chłop idzie się kłócic za radą położnej do NFZtu toruńskiego i niech coś kombinują. Jak się nie uda to jedyne co mi zostaje to złapac lekarkę przed pracą i błagac zeby małego przyjęła. ;(
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Masakra mam nadzieję że u nas takich problemów nie będzie jutro sie okaże dobrze że u nas w 2 miejscach można zrobić.
U nas tez w dwóch - prywatnie w Toruniu i na NFZ w szpitalu w Bydgoszczy. I tu i tu terminy na czerwiec.Mam nadzieję, że będziesz miała więcej szczęścia.
-
Liloe ale surprise , gratulacje,zdaj koniecznie relacje jak się ogarniesz
Klaudia opis porodu mega
Amy no jestem ciekawa kiedy to w końcu urodzi się Olek
To jutro liwi rodzi, ktoś jeszcze szykuje niespodziankę??Amy_, liloe lubią tę wiadomość
-
jestem i nie rodze. Boli nadal nie mam.
Justynka domyslam sie ze macie juz dosc moich przygod ja sama mam ich dosc.
Maggie ja bym chciala zeby mi wody najpierw odeszly bo te moje skurcze mnie tylko dezorientuja. Jak byly co 10min to luz wiedzialam ze moze sie cos z teho rozkrecic a nie musi. Dzisiaj caly dzien mialam co 5 i gowno z tego wyszlo ;P
Gosha na pewno z Ania macie racje ze lepiej jak tak dlugo trwa to wszystko.. co nie zmienia jednak faktu ze jest to ciul frustrujaceTe kilka dni trwa dluzej niz cala moja ciaza
jestem lekko zmeczona wsluchiwaniem sie w organizm.. aaa i na pewno bede glosno krzyczec jak bede miala jiz te wlasciwe skurcze wiec was na pewno nie ominie moj porod
IWONKA moj mowi ze tydzien jeszcze pochodze w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 23:35
Agusiek89, iwonka1077, maggie86, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
Agusiek zobaczymy co to moje dziecko dla mnie szykuje skoro sie wybiera na ten swiat jak sójka za morze
niech zrobi to raz a porzadnie a nie takie pieprzenie :] okej ide spac bo zaczyna mnie cos pobolewac.
Spokojnej nocy :*Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:14
Agusiek89, hwesta, maggie86, Aguś86, Murraya, KasiaKwiatek, Eweliśka, lysinka, Robotka1, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny