Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:14
iwonka1077, Anka1501, mantissa, Bambi85, KasiaKwiatek, lysinka, maggie86, Eweliśka, Ida, Agusiek89, Rudzia, Robotka1, Lali, hwesta, Justinka, Jaga, Aguś86, haneczka, Gosha, kluska lubią tę wiadomość
-
Hello , ja tez juz na nogach, ostatnio wstaje z mezem.
Wczoraj mnie wcielo popoludniu bo mieliśmy gosci- srednio chcianych ale dobra :p , w zwiazku z tym musialam wydac mezowi pare dyspozycji i czuwac nad realizacja.
Liwi kciuki!!! Bedzie dobrze.
Gratulacje nowych tyg.
A Agus, Fasi i sobie :p oczywiście gratuluje skończonego 37tc.
Werka nie znam dlugosci Alicji Liloe. Pewnie mloda mama odezwiesie lada dzien, to wszystko opowie.
Ja dzisiaj znowu ktg i znowu stres.Fasia, KasiaKwiatek, maggie86, Lali, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Stanelam na wage i mam 1,5kg na plusie w 9 dni
jeszcze 1,5 i bede jak swinka do ubicia 100 kg:D ehheh ale w ogolnym rozrachunku to 12,5kg na plusie...nie jest zle
ania to dobrze ze nie wody..trzymam kciuki zebys dotrzymala powrotu meza...i tak pobilas juz wszyskie rekordy wiec wogole bys mnie nie zadziwilaja tez patrze co posprzatac ale juz wszystko zrobilam! nawet obiad juz mam na dzisiaj
chcialabym odkurzyc ale dopiero co obudzilam malego niedawno i mezu spi..wiec nie bede im pierdziec odkurzadlem
Fasia tez sie zastanawiam co u amy..tez sie biedulka meczy..mam nadzieje,ze chociaz porod bedzie miala lekki..jestem pewna ze ma juz rozwarcie a skrocenie szyjki i rozwarcie bardzo boli a to juz ma za soba...ja przy stasiu do konca nie maialam zadnych boli i porod trwal bardzo dlugo..ten pierwszy etap byl baardzo dlugi...teraz mam nadzieje przetrwac ten etap w domu, mam tylko 5min..a nawet 2 min samocodem do szpitala.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dobry
Gratki nowych tygodni i tych z ciążą donoszonaja jutro będę miała hehe
Amy pewnie dalej w dwupaku, krzyczała by pewnie jak by rodziła,
Anka no trzymaj się tam jakoś może wysiedzi jeszcze ten twój w tym brzuchu??
Liwi kciuki od wczoraj zaciśnięte, będzie dobrzeweronika86, Fasia, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Hello , ja tez juz na nogach, ostatnio wstaje z mezem.
Wczoraj mnie wcielo popoludniu bo mieliśmy gosci- srednio chcianych ale dobra :p , w zwiazku z tym musialam wydac mezowi pare dyspozycji i czuwac nad realizacja.
Liwi kciuki!!! Bedzie dobrze.
Gratulacje nowych tyg.
A Agus, Fasi i sobie :p oczywiście gratuluje skończonego 37tc.
Werka nie znam dlugosci Alicji Liloe. Pewnie mloda mama odezwiesie lada dzien, to wszystko opowie.
Ja dzisiaj znowu ktg i znowu stres.
nie stresuj sie bedzie dobrze!Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia ja Ci współczuję kobieto
poród na pewno będziesz miała ekspresowy, ale teraz te huśtawki...czy to wody czy nie...skurcze regularne są i znikają...nie chodzi mi o bóle bo te do przeżycia i każdą coś boli, plus, że u Ciebie łączy się to z ładnym rozwarciem ale najgorzej z synkiem i że męża nie ma
jako mama wiem co przeżywasz
mimo, że moje takie duże i samodzielne, a mój właściwie na miejscu i zajmie się mną i potem nimi to i tak wszystko dopinam, gotuję na zaś, planuję żeby wiedzieli co i jak...
Przykro mi, że u Ciebie koniec taki nerwowy wyszedł
Liwi myślami jesteśmy z Tobą! To już godzinka, a za dwie...już człowieczek na świeciebędzie wszystko dobrze matka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:12
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bambi gratulacje! Dajemy rade, jeszcze tylko troszkę
))
Dajemy rade dajemy Fasia. Teraz kolejny cel skonczyc 38tc:), ale po drodze duzo atrakcji dziś ktg w pt wizyta i ktg. Noi chyba za tydz ten szpital, nie wuem moze jeszcze go przenegocjuje.
-
ania u mnie mala tez od 2 dni malo sie rusza, bardziej przeciaga sie..albo jak zapierdzielam i sprzatam to jej nie czuje? nie przywiazuje uwagi ? moze..
ania a ty znasz wage Natana?
bardzo podoba mi sie to imie..to byl nasz faworyt jesli okazalby sie chlopiec...wlasnie ten DAR BOZY...u nas ciaz wymodlona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:13
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Ja jeszcze bede swietowac w srode, bo wydaje mi sie ze owulke mialam w 16 dniu cyklu. Ale i tak juz czuje ulge.
Dajemy rade dajemy Fasia. Teraz kolejny cel skonczyc 38tc:), ale po drodze duzo atrakcji dziś ktg w pt wizyta i ktg. Noi chyba za tydz ten szpital, nie wuem moze jeszcze go przenegocjuje.
mam wizyte w czwartek 26ego o 11.15
chyba juz ostatnia
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia Aguś Bambi gratuluję donoszenia, dzielne matki! I przestać marudzić! Od tej pory możecie rodzić, dzieciaki duże i jak im się zechce wyjść obejrzeć co tu na zewnątrz się dzieje to nie panikować tylko wypuszczać
starczy już Wam tych ślicznych brzusiów! No...chyba, że same zechcą posiedzieć dłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:16
Bambi85, weronika86, Fasia, maggie86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
No byla taka opcja ze przyjada Werka ale nie ludzilam. Tak sie spieszyli bo wlasnie jestem w zaawansowanej ciazy a chcieli nas zaprosic na ślub, na ktory zreszta nie pójdziemy ; p , bo 23 maja w Szczecinku, to jednak kawalek, chociaz jest przewidziany nocleg, nawet mozemy wziasc trzecia osobe do opieki nad malym, ale no way. Ciezko będzie odmowic bo to taki typ człowieka dominujący ale nic to.