Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się z rana
Słoneczko wróciło na szczęście
Ja wczoraj miałam plamienie i jak zadzwoniłam, to kazali mi przyjechać na IP, na szczęście wszystko jest ok, tylko Tosia jest malutka i mój gin musi jeszcze jutro ją pomierzyć. Wczoraj wieczorem jeszcze najadłam się cukierków i brzuch mnie bolał przez pół nocy
Fasia, Aguś, Bambi gratki donoszenia
Ania gratki 39 tygodnia
Liwi trzymamy kciuki
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytyiwonka1077, Fasia, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi z tego co pamiętam to zaproszenie na ślub jest od Twojego szefa?
Fajnie macie z tym donoszeniem...ja jeszcze tydzień.
W czwartek wizyta zobaczymy jak szyjka, bo po wczorajszym ogólnym wiciu gniazda, zagoniłam wszystkich (umylam wszystkie okna, K złożył komody, popralam zasłony, a dziewczyny sprzataly w swoich pokojach nawet za meblami, segregacja ciuchów, zimowe won) tak mnie kuła szyjka, że chodzić nie mogłam.
Dzisiaj jest ok, ale leżę i pachnę, tylko do sklepu skończę w południe i z psem na spacer.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:No to mam to samo. Ale to już raczej norma na końcówce ciąży? Czy powinnam się tym niepokoić? Wody pije mega dużo..
Ja też pije bardzo dużo wody, nic tu się już nie poradzi. W poprzedniej ciąży to samo miałam w ostatnich tygodniach a nawet gorzej bo stopy mi dwa rozmiary urosly. Ciśnienie mam super, wyniki dobre wiec nie ma co się martwić
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
pewnie bede pisała tego poeta na raty. Jesteśmy jeszcze w szpitalu. Po dzisiejszym obchodzie bedzie wiadomo czy nas dzisiaj wypisza . Młody niestety nie umie ssać cycka, ja mam bardzo malo pokarmu. Tak wiec maly jest na mleku mm.
co do porodu to odeszły mi wody wcześniej niż to było zapalanowane. Jeśli chodzi o same cc to nie jest to nic strasznego. Jedyny minus to ta marna laktacja spowodowana prawdopodobnie cc. No ale walczymy. Laktator jest w ruchu.
Jeśli chodzi o foto to wrzucę jak będziemy w domku.
Jak tam u Was? Juz niedługo wszystkie będziemy jechały na jednym wózku
sciskamy mocnoFasia, Eweliśka, Robotka1, KasiaKwiatek, lysinka, Klaudia90, Lali, Agusiek89, Justinka, Ida, Bambi85, Krysti, Aguś86, haneczka, Rudzia, weronika86, mimka84, mantissa, maggie86, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa jeszcze dodam ze w dniu kiedy urodziłam - strasznie spuchlam. Nawet nos miałam opuchniety. Poza tym byłam cholernie marudna i placzliwa
wiedziałam ze coś się kroi
Fasia, Anka1501, Lali, Justinka, Ida, Bambi85, Aguś86, haneczka, Eweliśka, weronika86, mf, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMary gratuluję. Cycki zaczną produkcję spokojnie, nie napinaj się a poleci samo
u nas w porządku, Liloe urodziła, Amy plami, reszta kończy tygodnie a Ance leci lo nogach...ale nie wody, męża głos tak na nią działa
Anka1501, Fasia, Klaudia90, lysinka, Bambi85, haneczka, Eweliśka, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość