Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Ja to was podziwiam ze sprzatacie w niedzielę, ja to nic nie robię,tak mnie nauczyli nie mam nic do tych co to robią ale ja wyznaję zasadę ze mam na to cały tydzień....
raz pomoc, dwa towarzystwo
iwonka1077, Anka1501, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry:)
FASIA Twój suwak ze skończonym 37tc widziałam jako pierwszy więc GRATULACJE
BAMBI Aguś Wam oczywiście też
Aniu a Tobie gratuluję rozpoczętego 39 tygodnia:D
te tygodnie mnie przerażajądzieli nas już tak niewiele:D
Mary wytrwałości cioteczko, życie to wszystko weryfikuje, plany swoją drogą a życie swoją, trzymajcie się i uczcie się siebie powoli, a na cyckowanie prawidłowe macie jeszcze czas, choć to trudny czas dla was obojga to życzę wytrwałości :*
Lilowe wpisałam długość Ali 54 tak jak Ci usg pokazywało ostatnie:) bo nie podałaśjakby się coś zmieniło to wal śmiało:D
a u mnie piękna pogodaw domku jasno, mąż wrócił z bułeczkami więc czas na śniadanie:)
miłego poranka dla każdej z was :*
buziaki:)Fasia, Bambi85, Aguś86, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:oj tez ostatnio tak mialam..jak nigdy nie bylam na slubie tak teraz 3 zaproszenia! a wiedza ze nie dam rady! nie dosc ze male dziecko..musialabym zostawic z tesciowa wiec now way! nie mialabym zabawy tylko bym sie martwila...moj tez nie chce jechac..jeden slub mamy zaproszenie na 17ego maja..maluch bedzie max 6tyg mial...nastepny 12 ego czerwca i nastepny 12ego lipca..nie moge pojsc tylko na jeden bo wszyscy sie znaja...same prezenty na 3 sluby? sorki ale daloby mi to nastepne 2,3 tyg bez pracy w domciu..wole dzieciaczka
Oj dajcie spokój. Od mojego ślubu minęło lat, przez ten czas nikt się z mojego bliskiego otoczenia nie brał za ożenek a teraz jak jestem w zaawansowwanej ciąży i będę z małym dzieckiem to dwa wesela i być może jeszcze trzece w tym jedno mojego bratatak mnie to drażni!
-
ADK mi w tym roku trafiły się aż 4 wesela, z czego 2 to rodzeństwo mojego P., a reszta jego kuzynostwo; jedno miałam tydzień temu, kolejne w czerwcu, sierpniu i w piątek 13 w listopadzie. Też tak to był spokój, a teraz wszyscy po kolei i wszystkie są wyjazdowe.
-
nick nieaktualnyGratuluje donoszonych ciąż
ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzien, ja mam takie głupkowate sny ze mecze sie spiąc wiec juz sie nawet nie zmuszam
Wstaje i ide umyć włosy, pozniej posprzątać kuchnie, moje dziecko bardzo aktywne w brzuchu, kreci sie i nogami wierzgaKasiaKwiatek, Aguś86, Eweliśka, Bambi85, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Lysinka to ja mam wesele brata 14 listopada
Ale to już spoko bo mały będzie miał 4 miesiące już prawie, będzie dużo rąk do bawienia dziecka, jeżdzenia wózkiem i wesele jest wyjazdowe z noclegami na miejscu, zawsze można pójść do pokoju przebrać, ululać, zostawić nanię włączoną czy coś. No jakoś da się to zorganizować. Gorzej z weselem które mam 30 maja. Zależy mi bardzo żeby być ale z 4-5 tyg. dzieckiem ciężko mi to sobie wyobrazić.
-
Dobry, dobry
U mnie też z laktacją na początku było słabo mimo, że poród sn, a siara w cyckach to już od 5 mc się sączyła po kropelce. Musiałam karmić Ninkę 20 min piersią, później strzykawką mlekiem, które udało mi się wydobyć laktatorem (z początku 4-5 ml) i dokarmiać mm. Szpital oferował laktatory elektryczne, ale pierwszeństwo miały matki bliźniąt, więc w nocy nie chciało mi się latać po salach i szukać wolnego laktatora. Pompowałam swoim badziewem ręcznym ;/ Przez to dopadły mnie w chwile słabości. Całe szczęście laktacja się rozkręciła i mleko leci teraz jak szaloneIda, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nie wiem co z tymi weselami ale u nas też długo nic a teraz na koniec kwietnia i drugie na koniec maja:P
nie mam w planach iść na jakiekolwiek:) chyba żeby się umęczyć z dwójką dzieci i z mleczarnią z przodu ale takim hardcorem nie jestem:P -
W czerwcu muszę być koniecznie na weselu, bo to siostra mojego P., a na pozostałych weselach będę musiała najprawdopodobniej sama zadbać o swój nocleg, więc może się nie trafić w tym samym miejscu, co wesele, więc trochę lipa. Dowiem się dokładnie dopiero, jak oficjalnie dostanę zaproszenie i to jest minus.
-
Gratulacje nowych tygodni
LIWI trzymam mocno kciuki &&& :*
Bambi, Malinka, Anka i Iwonka powodzenia na ktg i wizytach.
Agus pisalas, ze Cie pachwiny bola, ja po wczorajszym sprzataniu tez czuje od nocy bol w pachwinach i klucie na dole.
Mary fajnie, ze napisalas, laktacja sie unormuje. Jak juz bedziecie w domu to wszystko sie pouklada.Fasia, iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Hej
dziewczyny gratuluje maluszkow
Ja dziś po badaniu krwi jeszcze czeka mnie ktg o 13 a potem to juz tylko czwartek i cesarkajuz się nie mogę doczekać aż zobacze tak długo wyczekiwanego synka
w domu juz wszystko gotowe lozeczko stoi przewijak tez wszystko ubrane tylko Wojtusia brakuje ale te 3 dni szybko zleca i mały będzie z nami
Powodzenia na wizytachhwesta, lysinka, KasiaKwiatek, NY, Lwica, Justinka, Jaga, Agusiek89, Robotka1, iwonka1077, Aguś86, Rudzia, weronika86, Bambi85, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny