Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Ja to was podziwiam ze sprzatacie w niedzielę, ja to nic nie robię,tak mnie nauczyli nie mam nic do tych co to robią ale ja wyznaję zasadę ze mam na to cały tydzień....
    W niedzielę nie robię sama :-D raz pomoc, dwa towarzystwo ;-)

iwonka1077, Anka1501, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mary ja po cc nie miałam problemu z kamieniem więc to nie reguła często go przystawiaj do cyca i się rozkręcić powinno albo jakieś doradztwo tak zorganizuj ...

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie niedziela to taki sam dzień jak inne. Jak widzę, że coś do zrobienia to robie i nie patrzę na kalendarz :)

Wlacze muzykę i idę sprzątać czyste mieszkanie :P

nick nieaktualny, Aguś86, weronika86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:)

FASIA Twój suwak ze skończonym 37tc widziałam jako pierwszy więc GRATULACJE :D
    BAMBI Aguś Wam oczywiście też:D

Aniu a Tobie gratuluję rozpoczętego 39 tygodnia:D

te tygodnie mnie przerażają:D dzieli nas już tak niewiele:D

Mary wytrwałości cioteczko, życie to wszystko weryfikuje, plany swoją drogą a życie swoją, trzymajcie się i uczcie się siebie powoli, a na cyckowanie prawidłowe macie jeszcze czas, choć to trudny czas dla was obojga to życzę wytrwałości :*

Lilowe wpisałam długość Ali 54 tak jak Ci usg pokazywało ostatnie:) bo nie podałaś:D jakby się coś zmieniło to wal śmiało:D

a u mnie piękna pogoda :D w domku jasno, mąż wrócił z bułeczkami więc czas na śniadanie:)

miłego poranka dla każdej z was :*

buziaki:)

Fasia, Bambi85, Aguś86, Eweliśka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    oj tez ostatnio tak mialam..jak nigdy nie bylam na slubie tak teraz 3 zaproszenia! a wiedza ze nie dam rady! nie dosc ze male dziecko..musialabym zostawic z tesciowa wiec now way! nie mialabym zabawy tylko bym sie martwila...moj tez nie chce jechac..jeden slub mamy zaproszenie na 17ego maja..maluch bedzie max 6tyg mial...nastepny 12 ego czerwca i nastepny 12ego lipca..nie moge pojsc tylko na jeden bo wszyscy sie znaja...same prezenty na 3 sluby? sorki ale daloby mi to nastepne 2,3 tyg bez pracy w domciu..wole dzieciaczka :D

Oj dajcie spokój. Od mojego ślubu minęło lat, przez ten czas nikt się z mojego bliskiego otoczenia nie brał za ożenek a teraz jak jestem w zaawansowwanej ciąży i będę z małym dzieckiem to dwa wesela i być może jeszcze trzece w tym jedno mojego brata :/ tak mnie to drażni! :P

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio ja też może wstaje już z wyrka bom głodna strasznie znaczy się synek :P

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK mi w tym roku trafiły się aż 4 wesela, z czego 2 to rodzeństwo mojego P., a reszta jego kuzynostwo; jedno miałam tydzień temu, kolejne w czerwcu, sierpniu i w piątek 13 w listopadzie. Też tak to był spokój, a teraz wszyscy po kolei i wszystkie są wyjazdowe.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje donoszonych ciąż :) ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzien, ja mam takie głupkowate sny ze mecze sie spiąc wiec juz sie nawet nie zmuszam ;)
    Wstaje i ide umyć włosy, pozniej posprzątać kuchnie, moje dziecko bardzo aktywne w brzuchu, kreci sie i nogami wierzga

nick nieaktualny, Aguś86, Eweliśka, Bambi85, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lysinka to ja mam wesele brata 14 listopada :) Ale to już spoko bo mały będzie miał 4 miesiące już prawie, będzie dużo rąk do bawienia dziecka, jeżdzenia wózkiem i wesele jest wyjazdowe z noclegami na miejscu, zawsze można pójść do pokoju przebrać, ululać, zostawić nanię włączoną czy coś. No jakoś da się to zorganizować. Gorzej z weselem które mam 30 maja. Zależy mi bardzo żeby być ale z 4-5 tyg. dzieckiem ciężko mi to sobie wyobrazić.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Klaudia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, dobry ;)

U mnie też z laktacją na początku było słabo mimo, że poród sn, a siara w cyckach to już od 5 mc się sączyła po kropelce. Musiałam karmić Ninkę 20 min piersią, później strzykawką mlekiem, które udało mi się wydobyć laktatorem (z początku 4-5 ml) i dokarmiać mm. Szpital oferował laktatory elektryczne, ale pierwszeństwo miały matki bliźniąt, więc w nocy nie chciało mi się latać po salach i szukać wolnego laktatora. Pompowałam swoim badziewem ręcznym ;/ Przez to dopadły mnie w chwile słabości. Całe szczęście laktacja się rozkręciła i mleko leci teraz jak szalone :D

Ida, Eweliśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co z tymi weselami ale u nas też długo nic a teraz na koniec kwietnia i drugie na koniec maja:P

nie mam w planach iść na jakiekolwiek:) chyba żeby się umęczyć z dwójką dzieci i z mleczarnią z przodu ale takim hardcorem nie jestem:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czerwcu muszę być koniecznie na weselu, bo to siostra mojego P., a na pozostałych weselach będę musiała najprawdopodobniej sama zadbać o swój nocleg, więc może się nie trafić w tym samym miejscu, co wesele, więc trochę lipa. Dowiem się dokładnie dopiero, jak oficjalnie dostanę zaproszenie i to jest minus.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowych tygodni :)
    LIWI trzymam mocno kciuki &&& :*
    Bambi, Malinka, Anka i Iwonka powodzenia na ktg i wizytach.

Agus pisalas, ze Cie pachwiny bola, ja po wczorajszym sprzataniu tez czuje od nocy bol w pachwinach i klucie na dole.

Mary fajnie, ze napisalas, laktacja sie unormuje. Jak juz bedziecie w domu to wszystko sie pouklada.

Fasia, iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dziewczyny gratuluje maluszkow :)

Ja dziś po badaniu krwi jeszcze czeka mnie ktg o 13 a potem to juz tylko czwartek i cesarka :) juz się nie mogę doczekać aż zobacze tak długo wyczekiwanego synka :) w domu juz wszystko gotowe lozeczko stoi przewijak tez wszystko ubrane tylko Wojtusia brakuje ale te 3 dni szybko zleca i mały będzie z nami :)

Powodzenia na wizytach :)

nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny, NY, Lwica, Justinka, Jaga, Agusiek89, Robotka1, iwonka1077, Aguś86, Rudzia, weronika86, Bambi85, Eweliśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:15

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Lali Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to juz tylko 3 dni do cc?? Zazdroszcze :)

Ola89 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Adk w listopadzie nasze dzieci beda miec 7 miesiecy a nie 4 :)

Ha Ha ha tak masz rację! 4 będzie miał w sierpniu jak będziemy jechać nad morze :) Stąd moja pomyłka :D

Fasia lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achhhh jak Wam zazdroszczę ze znacie terminy, a u nas oczekiwanie...

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:08

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida lubię za temat :-D wszystkie czekalysmy kiedy zaczną się pepuszki, kupy i laktacja :-D
    Dzieci różnie śpią, a sny też nie zawsze równe... Ciężko tak stwierdzić

Ida lubi tę wiadomość

‹‹ 3773 3774 3775 3776 3777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ