Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! Idziemy jak burza, codziennie poród
Nie można Was na weekend zostawić
Liloe! Serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Was :*
Ja mogłabym dziś urodzić, bo dzisiaj są urodziny mojej najlepszej przyjaciółki.Ale tak się nie stanie, bo nic na to nie zapowiada. Moje bóle zdarzają się teraz rzadko i nieregularnie i już zaczynam stroić dom na Wielkanoc z myślą, że spokojnie pomaluję pisanki z Arturkiem w brzuchu.
A może by tak namalować pisankę na brzuchu?)) To byłaby super pamiątka
Tylko mój mąż nie umie malować. Na SR ledwo namalował głowonoga
Witam się w przeddzień donoszenia mojego PisklakaFasia, Justinka, Justinka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
IDA nasz Bąbelek ma dopiero tydzień i śpi cały czas. W pierwszych dniach musiałam nawet budzić ją na cyca, a sen miała tak twardy, że nawet potrzebowałam pomocy położnej
Teraz sama budzi się mniej więcej co 2-3h na cyca i zmianę pieluszki.
A pępuszek na razie jeszcze trzyma się, ale wygląda coraz lepiej. Jesteśmy na dobrej drodze do pożegnania się z sucharkiemIda, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:Cieszcie się ciążą! Nie wiecie kiedy zacznie się poród. Ja byłam pewna, że po porodzie zacznę brykać jak sarenka, a poruszam się jeszcze gorzej
W ciąży bolało mnie spojenie łonowe, teraz kość ogonowa ;/
Klaudia tylko kwestia krótkiego czasu i przejdzie -położna mi mówiła ze bo naturalnym porodzie wraca sie szybko do kondycji.
Dzięki za opis twojego porodu tak na marginesie -fajnie opisałaś -mam nadzieje na poród w wodzie tez
Zobaczysz będziesz biegać jak sarenka z swoim szkrabkiem))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:57
Klaudia90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLwica wrote:U nas wanna jest busy także kto pierwszy ten lepszy -położna mi mówiła ze dość popularna i można chcec ale czy będzie wolna to zależy...
Z moim szczęściem to mogę nie mieć:]Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny