Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Gosha jak dobrze, ze wszystko sie reguluje juz!
Ja jestem tak leniwa od tego lezenia, ze nie moge wstac z lozka... Po 11, mialam sprzatac szafki w kuchni, myc wlosy... I dupa... leze w pizamie nadal w lozku...
Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Teraz wam pokaże cos... Sama w to nie wierze... Zmiana w jedna dobę...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ca3b9a15c1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bf644cce1b5.jpg
I z takimi stopami wypuścili Cię ze szpitala?! Ciśnienie jakie miałaś przy wypisie? Niegrzeczna Gosia. Dobrze, że przeszło -
Oj Gosha dobrze, że tak się to skończyło, bo faktycznie przełożyć przez kolano i na doopę. A te spuchnięte stopy- masakra. Dobrze, że Ci już schodzi
Matka uważaj na siebie!
Ciekawe co u Amy, bo zamilkła...
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Klapsem nie pogardzę
Haha... Szukam chętnego dla mnie niegrzecznej 
A tak poważnie jak sie cieszę ze wracam do normy, lekarz został oszukany w szpitalu, przed obchodem nogo w zimnej wodzie pitem długo do góry
stwierdził ze widzi poprawę, a wyszłam pod kilkoma warunkami, miedzy innymi 2 razy dziennie wizyta w aptece na kontrole.
-
nick nieaktualny
-
Ty spryciulo, tak lekarza oszukać...Dobrze że już jest lepiej.Gosha wrote:Klapsem nie pogardzę
Haha... Szukam chętnego dla mnie niegrzecznej 
A tak poważnie jak sie cieszę ze wracam do normy, lekarz został oszukany w szpitalu, przed obchodem nogo w zimnej wodzie pitem długo do góry
stwierdził ze widzi poprawę, a wyszłam pod kilkoma warunkami, miedzy innymi 2 razy dziennie wizyta w aptece na kontrole.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po ktg i wizycie.
Ktg książkowe,skurczy brak,szyjka krótka i miękka ale bez rozwarcia.
Zalecone ktg co dwa dni i w czwartek usg dopplerowskie znów.Co do opuchlizny no cóż...dietka bez soli i dużo warzywek.Najważniejsze że opuchlizna schodzi mi i nie jest cały czas.
Trwamy dalej.
Aguś86, lysinka, iwonka1077, mimka84, Krysti, Bambi85, Gosha, Fasia, Justinka, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
No dokladnie ja tez troche ale i tak bardziej puchlam z córcia w ciązy teraz jakos tak mniej jakby
Goscha no tak lekarza oszukac, nieładnie, dobrze ze juz schodzi opuchlizna....
Amy cos ucichła, spokojny poniedziałek sie zapowiada, albo na wizytach ale dzieci bawią
hehe a reszta czeka.....
Gosha lubi tę wiadomość
-
Jeju Gosha, ale miałaś przeboje, dobrze, że już wszystko wraca do normy.
Ja obrączkę i pierścionki zdjęłam już dawno, ale z tego co zauważyłam to puchnę najbardziej rano, w ciągu dnia jest dobrze.
Jeszcze momencik i wszystkie pozbędziemy się opuchlizny
mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Oj Gosha tak sprytnie lekarza oszukać. Dobrze, że wszystko wraca do normy, odzyskałaś swoje stopy i opuchlizna zeszła.
Dziewczyny mam wątpliwości, co do zakupu laktatora. Nie wiem, czy lepiej zakupić go przed porodem, czy czekać, aż okaże się potrzebny?
Gosha lubi tę wiadomość
-
Lysinka ja sie zastanawiam tak nad lezaczkiem
z laktatorem nie pomoge bo mam ale z tego co dziewczyny pisza to sie przydaje juz na poczatku 
Liwi juz pewnie po i tuli juz dziecie swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:38
lysinka lubi tę wiadomość
-
Mimka kochana jesteś, że pamiętałaś

właśnie wróciłam i mój guz nie jest nowotworem
wynik 12,7 przy normie 0-35 
teraz jeszcze wieczorem wyniki moczu
Gosha Ty miałaś stopy jak Shrek
jak żyję czegoś takiego nie widziałam
dobrze, ze już jest ok ale w dupsko Ci dam jak spotkam
lysinka, lena90, Lali, mimka84, Aguś86, iwonka1077, Krysti, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Gosha, Fasia, haneczka, maggie86, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha dobrze, ze doszlas do siebie!! Stopy wygladaja o niebo lepiej

Rudzia o ktorej miala wizyte u poloznej? Liwi juz pewnie po i lezy z dzidzia
Shimmer dobra wiadomosc, teraz mozesz byc spokojna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:42
shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość