Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj Gosha jak dobrze, ze wszystko sie reguluje juz!
Ja jestem tak leniwa od tego lezenia, ze nie moge wstac z lozka... Po 11, mialam sprzatac szafki w kuchni, myc wlosy... I dupa... leze w pizamie nadal w lozku...Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Teraz wam pokaże cos... Sama w to nie wierze... Zmiana w jedna dobę...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/86ca3b9a15c1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bf644cce1b5.jpg
I z takimi stopami wypuścili Cię ze szpitala?! Ciśnienie jakie miałaś przy wypisie? Niegrzeczna Gosia. Dobrze, że przeszło -
Oj Gosha dobrze, że tak się to skończyło, bo faktycznie przełożyć przez kolano i na doopę. A te spuchnięte stopy- masakra. Dobrze, że Ci już schodzi
Matka uważaj na siebie!
Ciekawe co u Amy, bo zamilkła...maggie86 lubi tę wiadomość
-
Klapsem nie pogardzę
Haha... Szukam chętnego dla mnie niegrzecznej
A tak poważnie jak sie cieszę ze wracam do normy, lekarz został oszukany w szpitalu, przed obchodem nogo w zimnej wodzie pitem długo do górystwierdził ze widzi poprawę, a wyszłam pod kilkoma warunkami, miedzy innymi 2 razy dziennie wizyta w aptece na kontrole.
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Klapsem nie pogardzę
Haha... Szukam chętnego dla mnie niegrzecznej
A tak poważnie jak sie cieszę ze wracam do normy, lekarz został oszukany w szpitalu, przed obchodem nogo w zimnej wodzie pitem długo do górystwierdził ze widzi poprawę, a wyszłam pod kilkoma warunkami, miedzy innymi 2 razy dziennie wizyta w aptece na kontrole.
Gosha lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy po ktg i wizycie.
Ktg książkowe,skurczy brak,szyjka krótka i miękka ale bez rozwarcia.
Zalecone ktg co dwa dni i w czwartek usg dopplerowskie znów.Co do opuchlizny no cóż...dietka bez soli i dużo warzywek.Najważniejsze że opuchlizna schodzi mi i nie jest cały czas.
Trwamy dalej.Aguś86, lysinka, iwonka1077, mimka84, Krysti, Bambi85, Gosha, Fasia, Justinka, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
No dokladnie ja tez troche ale i tak bardziej puchlam z córcia w ciązy teraz jakos tak mniej jakby
Goscha no tak lekarza oszukac, nieładnie, dobrze ze juz schodzi opuchlizna....
Amy cos ucichła, spokojny poniedziałek sie zapowiada, albo na wizytach ale dzieci bawiąhehe a reszta czeka.....
Gosha lubi tę wiadomość
-
Jeju Gosha, ale miałaś przeboje, dobrze, że już wszystko wraca do normy.
Ja obrączkę i pierścionki zdjęłam już dawno, ale z tego co zauważyłam to puchnę najbardziej rano, w ciągu dnia jest dobrze.
Jeszcze momencik i wszystkie pozbędziemy się opuchliznymimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Oj Gosha tak sprytnie lekarza oszukać. Dobrze, że wszystko wraca do normy, odzyskałaś swoje stopy i opuchlizna zeszła.
Dziewczyny mam wątpliwości, co do zakupu laktatora. Nie wiem, czy lepiej zakupić go przed porodem, czy czekać, aż okaże się potrzebny?Gosha lubi tę wiadomość
-
Lysinka ja sie zastanawiam tak nad lezaczkiem
z laktatorem nie pomoge bo mam ale z tego co dziewczyny pisza to sie przydaje juz na poczatku
Liwi juz pewnie po i tuli juz dziecie swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:38
lysinka lubi tę wiadomość
-
Mimka kochana jesteś, że pamiętałaś
właśnie wróciłam i mój guz nie jest nowotworemwynik 12,7 przy normie 0-35
teraz jeszcze wieczorem wyniki moczu
Gosha Ty miałaś stopy jak Shrekjak żyję czegoś takiego nie widziałam
dobrze, ze już jest ok ale w dupsko Ci dam jak spotkam
lysinka, lena90, Lali, mimka84, Aguś86, iwonka1077, Krysti, Bambi85, Rudzia, Eweliśka, Gosha, Fasia, haneczka, maggie86, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha dobrze, ze doszlas do siebie!! Stopy wygladaja o niebo lepiej
Rudzia o ktorej miala wizyte u poloznej? Liwi juz pewnie po i lezy z dzidzia
Shimmer dobra wiadomosc, teraz mozesz byc spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 11:42
shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość