Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie jestem mocno rozczarowanamimka84 wrote:Ja właśnie czekam na galerię czopów hahha, wcześniej pooglądałam sobie w necie te słodkie ślimaczki

tyle czopów już kwietniówkom odeszło i żadna się nie pochwaliła zdjęciem
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
No i to jest właściwa postawaMurraya wrote:powiem szczerze że miałam już aparat w ręku- no ale mój mąż na mnie krzywo spojrzał i powiedział że to już przesada...hihi no nie wiem- no nie wiem, ale gdyby nie on, to bym to zrobiła

jak odejdzie reszta wiesz co robić
bo ja to znając życie swojego nie zauważę
mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
A propos misia szumisia to sobie na telefon aplikacje dwie ściągnęłam do szumienia
jest i suszarka i jakieś prysznice, pociągi, oceany co tam sobie dzieć wybierze 
Amy bo by się albo wyciszyło albo rozkręciło, takie jazdy nie są fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:03
mimka84, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
mala rozmowa przez telefon i tyle stron...
no wlasnie, gdzie Amy hm:>?? czyzby ta cisza cos jednak zwiastowała
KasiaK dobrze pamietasz... to slub mojego szefa...,
Gosha ladnie to tak oszukiwac lekarzy co
? ale dobrze, ze juz lepiej
Shimmer widzisz, coraz to lepsze wiadomoci od Ciebie mamy. A Dębski w środe? dobrze pamietam ?
edit
doczytalam Amy... glowa do gory, juz niedlugo, ale nic dziwnego, ze juz to wszystko Cie meczy, trzymaj sie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:04
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
TakBambi85 wrote:mala rozmowa przez telefon i tyle stron...
no wlasnie, gdzie Amy hm:>?? czyzby ta cisza cos jednak zwiastowała
KasiaK dobrze pamietasz... to slub mojego szefa...,
Gosha ladnie to tak oszukiwac lekarzy co
? ale dobrze, ze juz lepiej
Shimmer widzisz, coraz to lepsze wiadomoci od Ciebie mamy. A Dębski w środe? dobrze pamietam ?
jutro mam mojego to mi powie co z tymi ketonami a w środę Dębski
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
No kurczę, tez nie sądzilam, ze będzie tak zle. Pokarmu mam dużo, bo jak młody ssie to aż ciurkiem leci a przy tym dziadostwie ledwo co. A najgorsze, ze piersi mnie po odciąganiu bolą. Już wolę ręcznie te 20 ml dziennie do żelaza odciągnac.Aguś86 wrote:O kurcze Mantissa ja recznym avent w 10-15 minut potrafilam sciagnac po 150-180 ml i bardzo bylam zadowolona. Moze to kwestia tego, ze kazdej przypasuje co innego. Moj avent juz czeka. W razie czego mąż mi go wygotuje i przywiezie do szpitala.
Shimmer, super wieści.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Nie kontroluję bo nawet nie mam czymBambi85 wrote:a bo jeszcze byl motyw ketonow, przegapilam wczoraj. No pewnie nic z nimi kontrola. Cukier czasami kontrolujesz?
ale dziś sobie prywatnie zrobiłam powtórkę z badania tak jak mi pani z luxmedu kazała czyli wieczorem zjadłam trochę bardziej kaloryczną kolację i zobaczymy
mam nadzieję, że już mi nie wyjdą
mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ale to chyba tak czasami jest Mantissa, że biust nie chce współpracować z laktatorem. Mojej koleżanki córka to nawet do pyszczka sobie butelki nie da włożyć, każdy model jest innymantissa wrote:No kurczę, tez nie sądzilam, ze będzie tak zle. Pokarmu mam dużo, bo jak młody ssie to aż ciurkiem leci a przy tym dziadostwie ledwo co. A najgorsze, ze piersi mnie po odciąganiu bolą. Już wolę ręcznie te 20 ml dziennie do żelaza odciągnac.
Shimmer, super wieści.
mantissa lubi tę wiadomość
-
no to super, jak znowu wyjda to jeszcze glukoze z krwi oznacz, nawet nie musi byc na czczo,shimmer_lip wrote:Nie kontroluję bo nawet nie mam czym
ale dziś sobie prywatnie zrobiłam powtórkę z badania tak jak mi pani z luxmedu kazała czyli wieczorem zjadłam trochę bardziej kaloryczną kolację i zobaczymy
mam nadzieję, że już mi nie wyjdą 
shimmer_lip, Ola89 lubią tę wiadomość