Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Ja właśnie czekam na galerię czopów hahha, wcześniej pooglądałam sobie w necie te słodkie ślimaczki
tyle czopów już kwietniówkom odeszło i żadna się nie pochwaliła zdjęciem
mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:powiem szczerze że miałam już aparat w ręku- no ale mój mąż na mnie krzywo spojrzał i powiedział że to już przesada...hihi no nie wiem- no nie wiem, ale gdyby nie on, to bym to zrobiła
jak odejdzie reszta wiesz co robić
bo ja to znając życie swojego nie zauważę
mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
A propos misia szumisia to sobie na telefon aplikacje dwie ściągnęłam do szumienia
jest i suszarka i jakieś prysznice, pociągi, oceany co tam sobie dzieć wybierze
Amy bo by się albo wyciszyło albo rozkręciło, takie jazdy nie są fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:03
mimka84, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
mala rozmowa przez telefon i tyle stron...
no wlasnie, gdzie Amy hm:>?? czyzby ta cisza cos jednak zwiastowała
KasiaK dobrze pamietasz... to slub mojego szefa...,
Gosha ladnie to tak oszukiwac lekarzy co? ale dobrze, ze juz lepiej
Shimmer widzisz, coraz to lepsze wiadomoci od Ciebie mamy. A Dębski w środe? dobrze pamietam ?
edit
doczytalam Amy... glowa do gory, juz niedlugo, ale nic dziwnego, ze juz to wszystko Cie meczy, trzymaj sie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:04
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:mala rozmowa przez telefon i tyle stron...
no wlasnie, gdzie Amy hm:>?? czyzby ta cisza cos jednak zwiastowała
KasiaK dobrze pamietasz... to slub mojego szefa...,
Gosha ladnie to tak oszukiwac lekarzy co? ale dobrze, ze juz lepiej
Shimmer widzisz, coraz to lepsze wiadomoci od Ciebie mamy. A Dębski w środe? dobrze pamietam ?jutro mam mojego to mi powie co z tymi ketonami a w środę Dębski
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:O kurcze Mantissa ja recznym avent w 10-15 minut potrafilam sciagnac po 150-180 ml i bardzo bylam zadowolona. Moze to kwestia tego, ze kazdej przypasuje co innego. Moj avent juz czeka. W razie czego mąż mi go wygotuje i przywiezie do szpitala.
Shimmer, super wieści.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:a bo jeszcze byl motyw ketonow, przegapilam wczoraj. No pewnie nic z nimi kontrola. Cukier czasami kontrolujesz?
ale dziś sobie prywatnie zrobiłam powtórkę z badania tak jak mi pani z luxmedu kazała czyli wieczorem zjadłam trochę bardziej kaloryczną kolację i zobaczymy
mam nadzieję, że już mi nie wyjdą
mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:No kurczę, tez nie sądzilam, ze będzie tak zle. Pokarmu mam dużo, bo jak młody ssie to aż ciurkiem leci a przy tym dziadostwie ledwo co. A najgorsze, ze piersi mnie po odciąganiu bolą. Już wolę ręcznie te 20 ml dziennie do żelaza odciągnac.
Shimmer, super wieści.mantissa lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Nie kontroluję bo nawet nie mam czym
ale dziś sobie prywatnie zrobiłam powtórkę z badania tak jak mi pani z luxmedu kazała czyli wieczorem zjadłam trochę bardziej kaloryczną kolację i zobaczymy
mam nadzieję, że już mi nie wyjdą
shimmer_lip, Ola89 lubią tę wiadomość