Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUff wpadlam sie pochwalic,ze wyczyscilam kibelek, stoi sobie zalany brefem teraz
wysprzatalam szafke z przyprawami, wstawilam pranie i ledwo oddycham
mimka84, lysinka, lena90, Justinka, mantissa, NY, NY, Eweliśka, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nawet myślałam żeby podejść do przychodni na osiedlu. U mnie są w zabiegowym fajne babki i myślę, ze by mi zmierzyły bez problemuBambi85 wrote:no to super, jak znowu wyjda to jeszcze glukoze z krwi oznacz, nawet nie musi byc na czczo,
powstrzymuje mnie tylko to, że mnie ukłucie w palec bardziej boli niż pobranie krwi
nie wiem czemu
-
nick nieaktualny
-
no to tez pomysl, no opuszki palcow sa bardzo dobrze unerwione, pewnie dlatego, zalezy jeszcze jak sie trafi ale tez nie lubie ukluca w palecshimmer_lip wrote:No nawet myślałam żeby podejść do przychodni na osiedlu. U mnie są w zabiegowym fajne babki i myślę, ze by mi zmierzyły bez problemu
powstrzymuje mnie tylko to, że mnie ukłucie w palec bardziej boli niż pobranie krwi
nie wiem czemu 
-
nick nieaktualny
-
No to mnie trochę pocieszyłyście z tymi pieprzykami.
Szczególnie Murraya. Skoro dermatolog kazał się nie przejmować to dobry znak.
Ale tak czy siak będę chciała go usunąć, bo zwyczajnie mi przeszkadza. Golenie pachy jest przerąbane, a teraz jeszcze jak tak strasznie się pocę, to aż mnie boli.
Shimmer, cieszę się, że u Ciebie dobre wieści.
Musisz być zdrowa dla swojego dzidziusia.
Hwesta, mnie też coś natchnęło na porządki w domu. Zamierzam nawet zrobić jakieś dekoracje Wielkanocne, bo lubię jak w domu jest wiosna
hwesta, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O mój też ma taką, spróbuje bez.mimka84 wrote:W moim ręcznym avencie mam taką silikonową nakładkę z wypustkami masującymi, co miało za zadanie ułatwianie ściągania pokarmu, ale mnie wkurzało i pamiętam, że odciągałam bez tej nasadki, tak mi poprostu było wygodniej i jakby mniej bolało.
mimka84, malinka1984, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Mantissa ja też nie używałam silikonowej nakładki. Co prawda w efektywności ściągania nie było różnicy, ale mnie denerwowało to, że mleko się pod nią dostaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:51
mimka84, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fajowy artykuł o diecie karmiącej matki

http://mataja.pl/2014/03/suche-suchary-mokra-woda-dieta-rezim-i-niewygoda-wytrwaj-i-karm-kobieto-dieta-w-czasie-karmienia-piersia/
mimka84, lena90, lysinka, maggie86, mantissa, Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość