Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:15
NY, Krysti, mimka84, hwesta, Rudzia, lysinka, Lali, lena90, natt, iwonka1077, Militta110816, MartaAlvi, Eweliśka, adk_1989, Aguś86, Justinka, Robotka1, weronika86, Gosha, maggie86, Bambi85, KasiaKwiatek, Murraya, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia takiej salatki wlasnie mi sie chce! A ani jednego owoca w domu nie mam, po moim pobycie w szpitalu ogolnie pustki wszedzie... lodowka pusta, wszystko puste. Dzis na obiad zmontowalam spaghetti, bo zostal jeden mielony z wczoraj, podziabalam go, dodalam sos i makaron i czekam na zakupy...
Lali, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Liwi gratulacje
!!
Mimka, Hwesta ja tez mam takie mysli, ze umre przy cc i zostawie meza z dziecmi brrr, nie jestescie same z takimi myslami
Amy odpocznij, duzo sily Ci zycze, jeszcze troszke i bedzie po wszystkimmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się podzieliłam z mężem moimi lękami co do porodu (a są podobne do waszych), to mnie strasznie zjebał za takie czarne myśli
Teraz już mu nie mówię takich rzeczy, on uważa, że za dużo myślę i to głównie o najgorszych scenariuszach.
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia no brzuszek spory
ciekawe ile faktycznie wazy Julek, bo te wymiary z usg to czasami nie sa miarodajne. Ja w piatek w skonczonym 35 tygodniu bylam na usg, lekarz mowil ze mala wazy ok 2700.
Hwesta przepis na spaghetti pierwsza klasa z tym mielonymhwesta, Aguś86, Eweliśka, shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny