Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LIwi gratulacje
pochwal sie zdjeciem córci
wszystkie czekamy 
Fasia no chyba juz ci sie nie powieksza wcale ten brzuszek, ja mam wrazenie ze moj stoi w miejscu...
Aha i kupilam w koncu komode przez all ciekawe czy dojdzie do konca tygodnia?? mam nadzieję bo juz bym pranie do konca ogarnela
-
Ja nie kupuje zadnych maskotek, w sumie corka nie miala fazy na zadne przytulanki czasem jakiegos misiaka wezmie do przytulania, w sumie to moze i dobrze potem trzeba dziecko odzwyczajac od tego starczy odzwyczajanie od smoka, nocnika, nauka samodzielnego zasypiania
Krysti lubi tę wiadomość
-
u mnie tez tyle wlasnieFasia wrote:Iwonka az zmierzylam
od zeszłego tygodnia nie urosl, wciąż mam 105cm w obwodzie 
ciekawe ile synek wazy juz moze wytrzymam do 17,30 zeby sie o tym dowiedziec 
Fasia lubi tę wiadomość
-
nie no was rozumiem ja po corci mam sporo tych pluszakow a srednio je lubila, wiec to glownie dlatego nie chce kolejnej kupowac... a wy nic nie macieFasia wrote:Jezu zwazylam sie wlasnie.. Juz mam 17kg na plusie. 2kg wiecej niz moj plan zakladal, dziwnie tak widziec 6 z przodu kiedy czlowiek walczyl zeby do 5 dobic

Iwonka ja tez nie chce zeby dziecko mialo za duzo zabawek, ale jedna chce aby mial. Ja tez mialam swojego misia od dzieckq, jednego ulubionego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:39
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida, ja ściągam trochę, bo muszę Juliemu żelazo w mleku rozpuszczac. No i chciałabym się już powoli do dłuższego wyjścia niż na godzinę szykować.
Liwi, gratuluję serdecznie, mamusiu.
Fasia. Będziesz tęsknic za tym brzusiem, co nie?
a powiedz, obniżyl ci się już? Tak po zdjęciu to się nie wydaje.
A mi się chce sałatki gyros.
Ida lubi tę wiadomość

https://www.youtube.com/watch?v=YzKvTFdkatw