Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LIwi gratulacje
pochwal sie zdjeciem córci
wszystkie czekamy
Fasia no chyba juz ci sie nie powieksza wcale ten brzuszek, ja mam wrazenie ze moj stoi w miejscu...
Aha i kupilam w koncu komode przez all ciekawe czy dojdzie do konca tygodnia?? mam nadzieję bo juz bym pranie do konca ogarnela -
Ja nie kupuje zadnych maskotek, w sumie corka nie miala fazy na zadne przytulanki czasem jakiegos misiaka wezmie do przytulania, w sumie to moze i dobrze potem trzeba dziecko odzwyczajac od tego starczy odzwyczajanie od smoka, nocnika, nauka samodzielnego zasypiania
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka az zmierzylam
od zeszłego tygodnia nie urosl, wciąż mam 105cm w obwodzie
ciekawe ile synek wazy juz moze wytrzymam do 17,30 zeby sie o tym dowiedziec
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Jezu zwazylam sie wlasnie.. Juz mam 17kg na plusie. 2kg wiecej niz moj plan zakladal, dziwnie tak widziec 6 z przodu kiedy czlowiek walczyl zeby do 5 dobic
Iwonka ja tez nie chce zeby dziecko mialo za duzo zabawek, ale jedna chce aby mial. Ja tez mialam swojego misia od dzieckq, jednego ulubionegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:39
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida, ja ściągam trochę, bo muszę Juliemu żelazo w mleku rozpuszczac. No i chciałabym się już powoli do dłuższego wyjścia niż na godzinę szykować.
Liwi, gratuluję serdecznie, mamusiu.
Fasia. Będziesz tęsknic za tym brzusiem, co nie?a powiedz, obniżyl ci się już? Tak po zdjęciu to się nie wydaje.
A mi się chce sałatki gyros.Ida lubi tę wiadomość