X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Nie chce mi sie torby pakować..
    następna :P

Fasia nie mów że Julek nie ba być po kim duży bo to akurat ma najmneijsze znaczenie. mam znajomych oboje za przeproszeniem kurduple a dzieci się dorodne urodziły. teraz ich córka jest w wieku mojej Majki i są obie wysokie gdzie moja defacto ma po kim a ich nie ma po kim, a synek teraz też idzie równo z rówieśnikami, nie ma w ogóle odniesienia do tego jacy są rodzice:)

LIWI gratulacje:D u was będzie Maja czy Marysia?? ja mam Maję:) dużą charakterną Majkę:P

oj ja też maskotek minimum. po córce miałam w ciul i wypieprzyłam, teraz nie zbieram, nie chcę. wolę grzechotki albo jakieś książeczki edukacyjne.

chyba zaczynam etap marudzenia. boli mnie brzuch. jest mi ciężko, kłuje mnie w pipce i ciągle mam twardniejący brzuch:P normalnie jak kaleka:P
    a to wszystko od wczoraj!

mantissa, Krysti, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka

Liwi gratulacje:)

Ja dzisiaj miałam koszmarną nocke. Do tego jeszcze gorszy dzien.
    Jak nigdy!
    Teściowa dolała oliwy do pieca bo przyszła ze szkoły z synem i oznajmia , że zapłaciła za wycieczke 10 kwietnia Marcysiowi. Nosz kurwa a przepraszam gdzie do uja jest pytanie czy może Marcel będzie jechał czy może nie? Dosyć , że astmatyk, na lekach , tuz przed porodem to w tej zjebanej szkole dali popis jak pilnują dzieci. Za pierwszym razem jak Marcel pojechał na wycieczke to mieli na powrocie prawie 2 h opużnienia bo im dziecko zginęło. Za drugim razem MArcel pojechał na wycieczke w tenisówkach po szkole ( w listopadzie) i wylazł bez czapki rozgogolony. Teraz mają do Warszawy jechac........ już się zgodziłam.
    Do tego wielka obraza majestatu bo powiedziałam , że prawdopodobnie Marcyś będzie tydzien przed porodem i tydzien czy 2 po porodzie ze mną w Łodzi potem w domu . Obraziła się bo myślała , że ona z nim zostanie i normalnie do szkoły będzie chodził. (Coś mi się zdaje , że wraca jej nawyk i mania wychowywania mi syna) Jasne tam matki mają w dupie ze dzieciak ma temperature , gila do pasa i kaszel jak ze studni, dzieciak idzie do szkoły. A potem Marcel chory i antybiotyk. Tego mi jeszcze brakuje przed i po porodzie .
    Może to ja jestem jakaś pojebana i przesadzam, moze normalnie powinien chodzic do szkoły?

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córa ma czkawke a niby mowia ze przed samym porodem juz nie maja dzieci :p Jaga, dzieci zasmarkane z gorączka chodzą do szkoły, zarażają ... Zero myślenia u rodziców, wiele razy miałam problem z chorym dzieckiem w czasie lekcji

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez brzuch twardnieje humor do dupy jakas taka przewrazliwiona jestem cizes :/ nic minsię nie chce tylko bym spala i jadla oooo:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczesniej chcialo mi się zupy ogorkowej a teraz frytki swojej roboty i jajko sadzone i surówka :)

maggie86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga nie masz tam jakiejś studni kolo domu?

Aguś86, Krysti, weronika86, Fasia, maggie86, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Liwi ogromne gratulacje dla Was :)

A ja już mam bratki w dwóch donicach przed domem posadzone :) Fioletowo- białe :)

Położna też już była. Sprawdziła tętno małego. Wszystko ok. Kolejna wizyta już po porodzie. Mam jej napisać jak wyjdę ze szpitala.
    Ale się na nią wkurzyłam nieco.
    Mówi do mnie: No fajnie jakby Pani urodziła pod koniec tego tygodnia albo na początku przyszlego. Ja na to: Może być nawet pod koniec przyszłego byleby na święta być juz w domku.
    A ona: Tylko żeby nie w Wielki Piątek, bo jak pracowałam w szpitalu to zawsze w ten dzień były ciężkie i skomplikowane porody. Może to ma związek z cierpieniem ukrzyzowanego Jezusa.

Nosz kurwa wtf mnie nastraszyła tak, że jak nie urodzę do Wielkiego Piątku to będę srac ze strachu :/
    Chyba od jutra okna myję :P
    Ale pojebana hahaha , nie mila suka

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Jaga nie masz tam jakiejś studni kolo domu?
    Mam ale za szybko Ja znajdą.........

Anka1501, Krysti, weronika86, Fasia, Eweliśka, maggie86, Bambi85, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus86 ja sie jak ognia boje porodu w święta ;)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś bardzo jestes religijna?

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • lena90 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga, ja pracowałam jakiś czas w przedszkolu i rodzice potrafili przyprowadzić dziecko z rotawirusem albo zapaleniem spojówek. Szkoda słów, szczególnie jak wiadomo, że ma się kto zająć dzieckiem w domu, ale lepiej jest przyprowadzić i mieć z głowy, a później pół przedszkola chore, łącznie z nauczycielkami

Hwesta, moja Zosia codziennie ma czkawki, a do porodu teoretycznie 7 dni :P

hwesta lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dlatego ze dzieciaki chore to chciałabym zeby Marcel jednak został w domu i po porodzie nie zarazał nas niczym. Ale teraz zwątpiłam sama w siebie
    Lena no więc o tym mówie, zwłaszcza ze po swiętach po lanym poniedziałku te dzieciaki strasznie bedą chore.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:49

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaga robisz dobrze! to twoj syn!!!
    dzisiaj tesciowa przyszla do studia i rozmawiala z patrykiem jakby mnie z boku nie bylo.nie odezwala sie ani slowem ani ja dk niej i tEkst ktory mnie zabil : jam ONA urodzi ( stalam z boku) to bede przyjezdzac z rana i wieczorem autobusem wracala do ojca na noc...mruknelam pod nosem : jesli ONA tak zdecuje...na razie JEJ nic nie wiadomo ani nikt z nia nic nie ustalal...kurwa ma co to ma byc? znowu jestem traktowana jak inkubator dla jej wnuka, wnuczki...wyoierdalac! nie ma zadnego przyjezdzania! tu chodzi o mnie i decyzje podejmujemy razem a nie..nawet meza nie zapytala tylko POINFORMOWALA! skonczylo by sie klotnia ale klient weszedl wiec poszla... w dupie ja mam, szczerze mowiac to nawet mi cisnienia nie podniosla :-) u mnie chyba cos sie rusza...od 11 mam bole miesiaczkowe ktorych bolesnosc narasta...przed chwila scisnelo tez brzuch na gorze..cos mi sie wydaje ze cos sie zaczyna :-) a ja w pracy jestem haha ale jeszcze 1hr..wiadomo jesli bedzie mocniejsze to zamkne juz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:50

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga i masz racje, teraz itak w szkołach juz luz swiąteczny powoli. Ja tez co sobote sie wściekam jak syn męża przychodzi niezdrowy , w te sobote do tego stopnia uprzedzilam męża ze jeśli zobaczy ze jest młody przeziębiony ma z nim do nas nie przychodzić

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja tez ma czkawke..ok 2,3 razy dziennie

hwesta lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja muszę ostro tez z rodzina męża postanowić bo będę miała ich codziennie od dnia porodu na głowie... Jakiś zakaz odwiedzin czy cos :p nie wiem jak to zrobic ;)
    Mi sie jakies plamki na twarzy robia delikatne, czerwonawe hmmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 15:54

• lena90 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, nie wiem czy jesteś mocno religijna czy nie, ale możesz być pewna, że Jezus się nie będzie na Tobie wyżywał, nawet jak zaczniesz rodzić w Wielki Piątek :P

hwesta, Krysti, weronika86, Fasia, maggie86, Aguś86, Bambi85, KasiaKwiatek, shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch cos u dolu pobolewa i tez bole mam jak na @ ciekawe co to :) moze juz wnet urodze gdzie ;) ale spoko nie panikuje co ma byc to bedzie i tyle .Spac mi się chce strasznie zaraz w domu bede to się zdrzemne po obiedzie ,wczoraj tez spalam w poludnie .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti ja po wczorajszym 12hr sprzataniu i ohik ej euforii i mega duzej energii.dzisiaj zasypiam na siedzaco..ty u mnie chyna seryjnie cos tego teges....cos za bardzo boli az przebieram nozkami rozmawiajac z klientem

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam w przychodni... Trochę to potrwa

‹‹ 3783 3784 3785 3786 3787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ