Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti ja po wczorajszym 12hr sprzataniu i ohik ej euforii i mega duzej energii.dzisiaj zasypiam na siedzaco..ty u mnie chyna seryjnie cos tego teges....cos za bardzo boli az przebieram nozkami rozmawiajac z klientem
-
Krysti wrote:Werka tesciowa sama się wprasza oh jej przeboje z nią masz .Nie denerwuj się staraj odpręzyc przed porodem na co ci nerwy stres .
-
nick nieaktualnyMf u mnie lek jest bardziej namacalny niż filmowy... W kwietniu ubiegłego roku moja koleżanka z klasy z podstawówki zmarła przy porodzie, ale ona miała chore serduszko i wkradł sie tam błąd lekarski, miała po cc krwotok wewnętrzny i niestety... Ale odbywa sie codziennie tysiące porodów i wszystko jest ok
u nas tez bedzie wszystko ok, jestem tego pewna , niemniej jednak obawy mam jakies przed tym co nieznane
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Moja teściowa ostatnio też na maxa mnie wkurwiła...
Jakoś tydzień temu byłam w galerii i byliśmy u grycana siedzimy sobie a tu nagle mąż do kogoś mówi cześć patrze a tu teściowa z tamtymi z synusiem najukochańszym synową i wnusiami..Podeszła do nas i zaczęła się coś wypytywać jak się czuje więc jej odp że dobrze nie wchodziłam w nią w rozmowe. Tamci mieli oby dwoje srające miny-żenada jak dwoje rozkapryszonych dzieci.Na odchodne teściowa z tekstem że kupiła coś Karolince a my na to że fajnie i poszliśmy.Maż jak był na tyg to teściowa dała mu to co kupiła..
Kupiła kurwa rzeczy niebieskie jak dla chłopczyka to były chłopięce rzeczy kurwa..
Powiedziałam do męża że Karolinka jest dziewczynką nie chłopczykiem i żeby oddał to swojej pieprzonej mamusi.Skoro chciała zrobić przyjemność i wogole to wie że będzie wnuczka i jakąś sukieneczke czy spódniczke a nie kurwa niebieskie ogrodniczki dla chłopczyka i kilka par bodów..body akurat były żółte. Tak się wkurwiłam.. na chuj jej to byłó nie wiem co ona sobie myślała.. Zazdrość i tyle jak z tamtą latają po sklepach to pewnie się bała kupić coś dla dziewczynki..
Nie wiem może przesadziłam ale się strasznie wkurwiłam.. Uważam że teściowa dała ciała na całego.
No także się wyżaliłam. I ciągle kiedy rodze.. bo tamta urodziła 2 tyg wcześniej chłopaków już miałam odp że ku**a w maju urodzę. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Na wstępie gratuluję urodzonych maleństw i nowych tygodni.
Ja dziś po kolejnym echu serca małego dostałam skierowanie do Kliniki Perinatologii. Jutro mam się stawić. Dzieć ogólnie ma się dobrze. Jest już w pełni dojrzały a jego serduszko nawet bardziej niż powinno. Jest ryzyko, że zamyka się już jakiś przewód tętniczy, który powinien zamknąć się dopiero po porodzie. Będę leżeć na obserwacji i czekać na wywołanie porodu. A myślałam, że mam jeszcze ze 3 tygodnie. Dzieć waży ok 2850 i ponoć jest grubaskiem ale malutkim
Teraz będę nadrabiać albo zostawię sobie nadrabianie już na pobyt w szpitalu, żeby mi się nie nudziło tam za bardzo. -
Ja dziś umyłam cała lodówkę, szafki i drzwi w kuchni, łazienkę i zrobiłam pranie co by nic w koszu na pranie nie było:)
FASIA -ale fajowe masz brzusio i jaaaaaka zgrabna figura -no No no zazdroszczę dupki i nóżek mi poszły kg wszędzie:(
JAGA - ale ty to masz z ta teściowa, No babsztyl nie z tej ziemi! Mojej nie mam, zmarła jak mój maź miał 3lata
ale mój ojciec robi za teściowa i sie wtryndala we wszystko(do wszystkiego ma komentarz i wie najlepiej jak wydawać kasę i zarządzać wszystkim:]
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no niestety i traktuje nasz dom jamny to tylko byl patryk i stasiu a co ja kurwa mebel jestem? w doopie mam, jesli oatryk ulegnie i zastane ja w domu po porodzie to zamkne sie z mala w pokoku i tyle beda mnie widziec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kuzwa...jesczcze 45min i do domu..za godzinke bede w domu...ale juz mnie konkretnie boli..podgrzeje obiad, zjemy i sie klade do lozka ..dziwnie sie czuje..boli jak diabli a zasypiam na siedzaco..kawe pilam..jakas taka niemoc czuje...i od rana to chyba juz z 5 posilkow zjadlam..jestem glodna co 15min!
-
Krysti wrote:Werka no syn ma juz lata tez i nie dziwie ci się ze nie pamietasz ale napewno wiesz co robic w danej sytuacji
Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
No masakrę maci z tymi teściami -ale ja mam podobnie z rodzicami -wtrącają sie we wszystko i maja swoje zdanie
A najgorsze jest to -bo co pomyśli sąsiad, ciotka babcia wujek:]
Albo trzeba sie pokazać bo ludzie patrzą hehe kompletnie nie kumają ze w UK nikt nie patrzy jak sie ubierasz i jaki masz samochód
Ehh niby młodzi jeszcze a tacy starzy ze swoim staroświeckim podejściem i przez to są zgrzytyweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kuzwa...jesczcze 45min i do domu..za godzinke bede w domu...ale juz mnie konkretnie boli..podgrzeje obiad, zjemy i sie klade do lozka ..dziwnie sie czuje..boli jak diabli a zasypiam na siedzaco..kawe pilam..jakas taka niemoc czuje...i od rana to chyba juz z 5 posilkow zjadlam..jestem glodna co 15min!
tylko mysle co by zjesc
werka odpoczywaj bys sile miala ja tez zaraz zasne na siedzaco moj jak do firmy poszedl tak godzine juz tam siedzi a ja w aucie glodna i spiaca ah
-
Cześć dziewczyny.
Utworzyłam dziś stronkę na Facebooku" Ustąp miejsca kobiecie w ciąży".
Po ostatnich moich doświadczeniach i opowieści innych kobiet postanowiłam coś zrobić w tym kierunku,zwrócić na to uwagę,żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali...Nigdzie o tym nie mówią,ludzie udają,że problemu nie ma. A jak pojawi się ciężarna w sklepie to patrzą na nią jak na intruza który chce się wepchać w kolejkę...
Nie chcę tu spamować i zaśmiecać forum ale byłabym wdzięczna,gdybyście polubiły strone
Chciałabym żeby to się to rozeszło,może ktoś " z góry" w końcu zwróci na to uwagę,pojawią się nowe akcje,plakaty w autobusach,tramwajach,sklepach...
Pozdrawiammantissa, weronika86, KasiaKwiatek, Lwica, Robotka1, Lali, PeggySue, Fasia, Jaga, maggie86, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość