Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie i odespaniu.
Juli waży 3020. Rośnie jak na drożdżach.
za tydzień kontrola zazolcenia a za 3 tyg szczepionki.
muszę się zorientowac w cenach tych skojarzonych.
Mary, fajnie ze napisałas.Walcz o laktacje laktatorem ale pamiętaj, nic na siłę. Nie stresuj się.
spróbuj herbatek i goracych kompresów przed ściąganiem.
Ida, Juli też coraz mniej śpi. Podobno to normalne, polozna mówiła ze coraz mniej będzie spał. Czasem nawet po karmieniu nie śpi albo tak płytko, ze po odłożeniu zaraz się budzi. Czasami też zje troszkę co godzinę nawet. Śmieje się ze na raty je jak mama. Mnie to akurat cieszy, bo to znaczy ze żółtaczka nie wraca ale wczoraj np. 3 razy grzalam mleko na kolację a e końcu i tak zjadłam zimne.
Gosha, ales odwalila.dobrze, ze wszystko wraca do normy.
Lysinka, ja juz o tym pisałam. Moim zdaniem najlepiej wybrać teraz i pokazać mężowi, żeby w razie potrzeby polecial kupic. A w ogóle nie napisalam wam. Ja mam od przyjaciółki jednak ręczny Aventa. Co za badziewie! Mam problem żeby troszkę do żelaza ściągnac, jakbym chciała cała butle to chyba bym 5 h musiała siedziec.Bambi85, lysinka, Gosha, maggie86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lena90 wrote:Jeju Gosha, ale miałaś przeboje, dobrze, że już wszystko wraca do normy.
Ja obrączkę i pierścionki zdjęłam już dawno, ale z tego co zauważyłam to puchnę najbardziej rano, w ciągu dnia jest dobrze.
Jeszcze momencik i wszystkie pozbędziemy się opuchliznyznaczy wstaję i jestem jak ropucha
a jak się rozruszam to jest ok i nawet zrobiłam test i rano przed śniadaniem jestem cięższa o jakieś 500-700 gramów niż przed obiadem
Też dostaliśmy leżaczekfisher price do 18 kg taki co się zamienia z leżaczka w krzesełko/bujaczek
to nam się udało, sterylizator i huśtawkę fajną dostaliśmy
-
nick nieaktualny
-
Shimmer super wieści:) teraz możesz rodzic bez stresu:))
Gosha Ty aparatko:)) ale ja też jestem gigant i kto się czy bm tak nie postąpiła hak Ty:P
Ahaa i zapomnialam:) wczoraj wieczorem opuścił mi sie brzuch- Wczoraj było 16 dni przed terminem:) czuje się całkiem inaczej, brzuch mi ewidentnie wisi:)
A to wina mojej aktywności sobotniej, mycie okien, malowanie i meblowanie:)
shimmer_lip, mimka84, lysinka, Aguś86, mantissa, Gosha, Fasia, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurcze Mantissa ja recznym avent w 10-15 minut potrafilam sciagnac po 150-180 ml i bardzo bylam zadowolona. Moze to kwestia tego, ze kazdej przypasuje co innego. Moj avent juz czeka. W razie czego mąż mi go wygotuje i przywiezie do szpitala.
-
nick nieaktualny
-
LALI ja do poloznej na razie jednak sie nie wybieram.. poczekam do konca tygodnia.. nie chce byc panikara..a Mala sie rusza i wszystko jest okej tylko ten flak na dole brzucha ale moze tak ma byc? Brzuch mam twardy od gory do pepka a od pepka w dol miekki.W sumie wczesniej mialam ciagle twardy brzuch a teraz to takie dziwne uczicie miec miekki.. Od czasu do czasu czuje Ja tez na samym dole przy spojeniu lonowym wiec moze lezy tak jak lezala tylko nie wiem co..lekko sie przemiescila? Poczekam jeszcze..w razie co moge do poloznej isc zawsze..mam ja na miejscu.
tak w ogole gratuluje nowych tygodni! Donoszonych ciaz!
GOSHA dobrze ze juz wszystko wraca do normy ! :*
HANECZKA co do pieprzyków moje tez urosly..
Ogolnie teraz zmagam sie z opuchlizna dloni i stop.. masakra sa spuchniete non stop..nawet odpoczynek nie pomaga ...a Malej sie nie spieszy jakos na swiat!! GrrAguś86, malinka1984, Bambi85, Gosha, Murraya, Fasia, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość