Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w sumie tez..z usg na 8ego kwietnia i polozna liczy wg usg..wg owulacji ( mierzylam tempke itd) mam na 11ego kwietnia..3 dni roznicy..tak czy inaczej mam juz donoszonaFasia wrote:Bambi ja też ogólnie mam dwa terminy, wg OM na 13 kwietnia, w wg usg na 15 kwietnia wiec tak jak u Ciebie
dokładnie ja też czekam na skończony 38,nie wiem czy się doczekam no ale pomarzyć dalej można 
A Ty się nie denerwuj tymi wizytami, na pewno wszystko wyjdzie dobrze, zobaczysz
Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Ja nocke też kiepską miałam, sny ze nie mogę urodzić i cała mokra jestem dziś może to z nerwów przed wizytą ???bo i twardnienie brzucha mam częściej mam nadzieję że dotrwam do terminu który mi lekarz dziś powie.....
-
o to to toKasiaKwiatek wrote:Fasia Aguś Bambi gratuluję donoszenia, dzielne matki! I przestać marudzić! Od tej pory możecie rodzić, dzieciaki duże i jak im się zechce wyjść obejrzeć co tu na zewnątrz się dzieje to nie panikować tylko wypuszczać
starczy już Wam tych ślicznych brzusiów! No...chyba, że same zechcą posiedzieć dłużej 
Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
oj tez ostatnio tak mialam..jak nigdy nie bylam na slubie tak teraz 3 zaproszenia! a wiedza ze nie dam rady! nie dosc ze male dziecko..musialabym zostawic z tesciowa wiec now way! nie mialabym zabawy tylko bym sie martwila...moj tez nie chce jechac..jeden slub mamy zaproszenie na 17ego maja..maluch bedzie max 6tyg mial...nastepny 12 ego czerwca i nastepny 12ego lipca..nie moge pojsc tylko na jeden bo wszyscy sie znaja...same prezenty na 3 sluby? sorki ale daloby mi to nastepne 2,3 tyg bez pracy w domciu..wole dzieciaczkaBambi85 wrote:No byla taka opcja ze przyjada Werka ale nie ludzilam. Tak sie spieszyli bo wlasnie jestem w zaawansowanej ciazy a chcieli nas zaprosic na ślub, na ktory zreszta nie pójdziemy ; p , bo 23 maja w Szczecinku, to jednak kawalek, chociaz jest przewidziany nocleg, nawet mozemy wziasc trzecia osobe do opieki nad malym, ale no way. Ciezko będzie odmowic bo to taki typ człowieka dominujący ale nic to.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
iwonka a ty masz miec cc?iwonka1077 wrote:Ja nocke też kiepską miałam, sny ze nie mogę urodzić i cała mokra jestem dziś może to z nerwów przed wizytą ???bo i twardnienie brzucha mam częściej mam nadzieję że dotrwam do terminu który mi lekarz dziś powie.....
-
ja w srode swietuje z wami..poczatek 39tcBambi85 wrote:No my Fasia dokładnie tak samo idziemy, wiec w srode tez świętujemy
, i nievh ktos nam zapomni pogratulowac :p a podpowiedzi na suwaczku nue bedzie hihi.
Fasia, Bambi85, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia mi cały czas dretwieja ale miałam tak też przed ciążą tyle że teraz bardziej mi to dokucza wydaje mi się że to przez dzieci nasze,jeszcze trochę wytrzymamy
Co do terminu to ja też z om mam na 8 a z usg na 12 kwietnia -
Fasia ja mysle ze teraz to jyz obrzeki, nawet jak ich jakos spechalnie nie widac, to dlonie sa obrzekniete i tam wszystko uciska na nerwy, sciegna itp. Ja niby drerwien nie mam i obrzekow na oko tez nie, alw rano dłonie mam jakies kołkowate. A jest poprawa w ciagu dnia ?Fasia wrote:Od dwóch dni cierpna mi palce u rąk, dokładnie u prawej dłoni, dokładnie to jeden jest ciągle właśnie taki, a teraz jak leżę i trzymam komórkę w lewej dłoni a pisze prawa to mam scierpniete wszystkie palce prawej dłoni.. Czy to coś oznacza? Ktoś coś wie?