Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu a może dziś na chwilę podrzucisz jej synka i pojedziesz sprawdzić czy to nie wody? Wiem, że łatwo pisać, ale lepiej sprawdzić teraz niż po nocy się w panice tarabanić.
KasiaKwiatek - genialny pomysł, paski w przypadku wód właśnie na niebiesko się zabarwiają haha.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:W ogóle to mam pomysł na wielce przydatny gadżet dla brzuchatek... Powinni to opatentować i sprzedawać... Wkładki z materiału barwiącego się w przypadku nasączenia wodami plodowymi... Na np niebiesko... Nie dałoby się pomylić, a każda mogłaby sobie przykleić i spokój
-
Amy_ wrote:Jestem osrana! Zaczelam plamic zywa krwia. Ale nie ma jej duzo. Az mi niedobrze! Zalozylam wkladke i czekam co to teraz bedzie.
-
Amy_ wrote:Jestem osrana! Zaczelam plamic zywa krwia. Ale nie ma jej duzo. Az mi niedobrze! Zalozylam wkladke i czekam co to teraz bedzie.
Ania ja w piątek miałam tak, że ciągle mokro było i nawet czułam popuszczanie z pochwy i 3 razy bieliznę zmieniałam ale to się powtarza co jakiś czas więc nie jechałam na IP bo już z 4 razy sprawdzałam na Ip i u gina i nie były to wody więc może tyle wydzieliny... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy ruszaj dupę do szpitala! Już! Wkładkę to se miej ale położna każda mówi zielone wody, żywa krew OD RAZU DO SZPITALA! Nie chojracz już to nie ten moment
Lepiej teraz niż w środku nocy...nie?
Najwyżej wrócicie do domu o normalnej porzeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 19:48
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:to od rozwierania szyjki jedź na IP bo plamienia i krwawienia też są wskazaniem do kontroli.
Ania ja w piątek miałam tak, że ciągle mokro było i nawet czułam popuszczanie z pochwy i 3 razy bieliznę zmieniałam ale to się powtarza co jakiś czas więc nie jechałam na IP bo już z 4 razy sprawdzałam na Ip i u gina i nie były to wody więc może tyle wydzieliny... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny