Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny. Ten Tiny Love Angeli bardzo fajny, ale cena dość wysoka a aż tak ich naciągac nie chce. Na któryś z Fishera się chyba zdecyduję.
Nadzieja, zwykla koszula bawełniana jest ok a nawet większy t-shirt super się sprawdzi.
W ogóle dostałam fajna chustę od kuzynki.o taką: https://m.youtube.com/watch?v=3guFbbjzjPI
I jaa, Klaudia. Ale super poród. A myślałam ze te wanny w szpitalach to dla picu stoją.Rzeczywiście ciekawe te twoje wydłużajace się skurcze.
i ta data urodzin Ninki, fajowa.
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Aaaa Liloe gratuluję!!!
Eweliśka ketonów mam 15 i pani do mnie dzwoniła dwa razyza pierwszym mnie poinformowała, że wynik wyszedł zły i radzi kontakt z lekarzem i powtórkę wyniku a za drugim razem zadzwoniła zeby powiedzieć, ze sprawdziła jeszcze raz i jeśli jestem w takiej zaawansowanej ciąży to może dzieciak ze mnie w nocy za dużo ciągnie a ja być może jem kiepskie kolacje. No i doradziła tą bułę i drugi moczyk przed wizytą następną
a no i u mnie w luxmedzie dalej są położne bo pamiętam, że pisałaś, że u Ciebie je zlikwidowali.
Nadzieja nam kazali do porodu mieć koszulę albo tshirt ale na tyle długi, żeby jak staniesz sięgał Ci za wyprostowane ręce i na tyle luźny żeby bez problemu podciągać do góry jak będzie potrzeba ktg zrobić albo zbadać. Ja mam taką starą koszulę nocną na ramiączkach i po porodzie nawet jej prać nie mam zamiaru tylko do koszalina idzie
Ja mam 5 ketonów, też myślałam żeby przed wizytą jeszcze powtorzyć. Ale racja ja sporo mniej ostatnio pije może stąd wynik. Tak na Domaniewskiej i w Mariocie nie ma położnych , mój lekarz na ostatniej wizycie tylko na tym się skupił, nawet majtek nie zdjęłam:P -
To na pewno nie pot bo plama jest na samym środku, pod wkładką a nie na brzegach. Mocz tez nie bo wkładka jest śnieżno biała no i zapach taki normalny. Skurczy nie mam jakoś więcej niż ostatnio. Tak sobie myślę, że ten mega skurcz co mnie w nocy obudził ma cos z tym wspólnego i może trochę te wody jednak ciekna. W każdym razie jutro mam wizytę to mu wspomnę, niech sprawdzi mi czy to wody. Cały dzień mam jakoś ciągle mokro ale szybko przeciekaja te wkładki. Dziś musiałam juz trzy razy bieliznę zmienić
-
Odnośnie sączenia wód, to jakaś żenada jest że w normalnej aptece nie można dostać pasków zwykłych do sprawdzenia czy to wody właśnie. Ostatnio byłam w kilku aptekach i nigdzie nie mieli, mówili że w ogóle nie prowadzą sprzedaży
Dobrze że mi na ip sprawdzili.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia...nie wiem czy byłabym taka spokojna na Twoim miejscu, wydaje mi się, że to mogą być wody i jednak zabezpieczyłabym małego na noc u koleżanki albo ją ją jakoś uprzedzić, że może coś być... Może teraz ciekną a w środku nocy ruszy...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle to mam pomysł na wielce przydatny gadżet dla brzuchatek... Powinni to opatentować i sprzedawać... Wkładki z materiału barwiącego się w przypadku nasączenia wodami plodowymi... Na np niebiesko... Nie dałoby się pomylić, a każda mogłaby sobie przykleić i spokój
mimka84, Krysti, Justinka, mantissa, Murraya, weronika86, lysinka, maggie86, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Kaśka właśnie moja koleżanka od jutra do piątku pracuje w innym mieście i wyjeżdża wcześnie rano a wraca kolo 17 wiec tez lipa trochę
dopiero od soboty ona będzie na miejscu