Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Anka jak tam co z ta krwia ??
No właśnie nie wiem. Teraz ta krew była inna całkiem. Ogólnie poród powinien się zacząć w ciągu 24 godzin po czopie zabarwionym krwią (z niteczkami). Ale chyba w mojej sytuacji to nie ma większego znaczenia... Amy miała podobnie i nie urodzila. Matko jaki ja mam problemAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wera, Fasia, Bambi gratulacje
Anka i jak u Ciebie? Krwisty czop ponoć zwiastuje szybki poród.
Malinka ja byłam wczoraj zmeczona prasowaniem 30 min, myciem okna i zrobieniem obiadu, a Ty takie rzeczyOdpocznij dziś trochę
Bambi85, malinka1984, Murraya lubią tę wiadomość
-
ania ale nawet nie chciala nic sprawdzic? chujowo troche...
mf zrobilas mi ochote na maslo orzechowe!!!!!!!!!!
ja wczoraj robilam ryz z jablkami i cynamonem a dzisiaj planuje placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
hwesta doczytalam! ale uuuuuuu to sie dzieje! trzymam kciuki za ciebe i za alusie -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Nie wywiazali się z terminu?
edit dostalam info ze jutro bedzie taaa a ja jutro na ktg po 12 a kurierze lubia lazic o tej godzinie grrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 08:43
-
ANKA to obserwuj, jedyny niepokoj to ew lozysko, jak bedzie wiecej to gnaj na ip
IWONKA a o co chodzilo im z ta mononukleozą bo jestem bardzo ciekawa ?
Ja wczoraj sie poklocilam z baba z allegro o polkoprzewijak, ale powiedzmy ze narazie troche mnie udobruchala i czekam. Dzwon IwOnka jak sie ociagaja.
edit juz doczytalam, a jaka firma kurierska bo w gls np na stronie da sie bepzlatnie zmienic dzien doreczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 08:45