Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:ANKA to obserwuj, jedyny niepokoj to ew lozysko, jak bedzie wiecej to gnaj na ip
IWONKA a o co chodzilo im z ta mononukleozą bo jestem bardzo ciekawa ?
Ja wczoraj sie poklocilam z baba z allegro o polkoprzewijak, ale powiedzmy ze narazie troche mnie udobruchala i czekam. Dzwon IwOnka jak sie ociagaja.w tej klinice sie zabezpieczaja i wszystkie wirusowe kaza robic......
Własnie bym wolala zeby przyszla w piatek ta komoda bo jutro ktg mam po 12 i kto mi paczke odbierze?? -
Dzień dobry w ten słoneczny dzień
Noc niestety nie była taka piękna, znowu nie mogłam spać, udało mi się podrzemać nad ranem.
NY, Wera, Fasia, Bambi, MF gratki kolejnych tygodni
Fasia powodzenia w szpitalu, trzymaj się
Nadzieja trzymam kciuki
Powodzenia na wizytach dla wszystkichRudzia daj znać, co położna powie
Anka ja miałam trochę krwi w niedzielę i pojechałam na IP, wszystko w porządku, nie wiadomo skąd się wzięła. Od tego czasu mam plamienie, wczoraj byłam na wizycie i gin podejrzewa, że to z szyjki, bo wszystko oki. Jak pojawi się więcej krwi to od razu na IP trzeba jechać, bo wtedy to już raczej łożysko.
Trzymajcie kciuki, bo mój P. ma właśnie wycinany woreczek żółciowy.weronika86, iwonka1077, Bambi85, Aguś86, Eweliśka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:a bambi powiedzial ze to choroby odzwierzece jakies
w tej klinice sie zabezpieczaja i wszystkie wirusowe kaza robic......
Własnie bym wolala zeby przyszla w piatek ta komoda bo jutro ktg mam po 12 i kto mi paczke odbierze??
mononukleoza odzwierzeca? pierwsze slysze , to ludzki wirus, czasem na mononukleoze sie mowi choroba pocalunkow, bo przenosi sie przez bliskie kontakty
Rozumiem ze zabezpieczaja sie na wszystkie strony ale o mononukleozie bym nie pomyslala...ale jak maja takie stanowisko, to na 100% kaza Ci dorobic anty HCV,
a jak bedziesz miec numer listu przezwozowego to zadzwon do firmy kurierskiej z prosba o zmiene terminu dostawy -
Lysinka ja wiem bo juz z dwa tygodnie mam jakieś tam plemienia lekkie i wiem ze to od rozwierajacej się szyjki. Tylko dziś w nocy to było całkiem co innego. Wypadła reszta czopa (chyba) w kolorze różowym z odrobina krwi i takich nitek. No ale faktycznie przy tak dużym rozwarciu to chyba normalne. Mam nadzieję jeszcze 1,5 tygodnia wytrzymać.
-
MF mam identycznie z jedzeniem
czasami mam tak duzo na glowie ze zapominam zjesc..wczoraj dostalam zjeba od meza bo zapieklam ryz z jablkami, podalam chlopakow...psy zaczely piszczec to wyprowadzilam na ogrod i dalam im jesc..zanim skonczylam byly talerze do mycia..zaczelam myc..a ten z morda ze mam to juz zostawic i zjesc cos...a ja calkiem zapomnialam o zjedzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 09:03
-
Bambi85 wrote:mononukleoza odzwierzeca
? pierwsze slysze , to ludzki wirus, czasem na mononukleoze sie mowi choroba pocalunkow, bo przenosi sie przez bliskie kontakty
Rozumiem ze zabezpieczaja sie na wszystkie strony ale o mononukleozie bym nie pomyslala...ale jak maja takie stanowisko, to na 100% kaza Ci dorobic anty HCV,
a jak bedziesz miec numer listu przezwozowego to zadzwon do firmy kurierskiej z prosba o zmiene terminu dostawyhehe no pewnie tak, w piatek bede dzwonic bo mialy byc wyniki za 4 dni i dopytam..
z ta presylka postaram sie na piatek przelozyc ewentualnie na wieczor jutro jak cosWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 09:00
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
WERKA no zamowilam przewijak 18 marca, 5 dni na realizacje zamowienia wg opisu na stronie, czyli do dzisiaj powinni wyslac a tu zadnej info. Wiec dzwonie i sie pytam , kiedy mozna sie spodziewac, a pani, ze nie wiem, bo mysllala ze wczoraj w dostawie beda te przewijaki, a na fakturze, ktora dostala chwile przed moim telefonem nie widnialy, wiec w dostawie wczorajszej ich nie bylo. Tlumaczyla sie ze ma dwa na stanie ale uszkodzone, bo jako nielicznie otwieraja paczki przed wysylka zeby sprawdzic czy mebelki nieuszkodzone, bo nie chce niezadwolonych klientow i takie tam. Byla ostra wymiana zdan, mialam ochote poprosic o zwrot pieniedzy, ale w sumie to wydala mi sie sensowna i rzetelna i umowilysmy sie ze mi da znac do konca tygodnia, kiedy producent jej dostarczy te przewijaki, jak bedzie za dlugi czas oczekiwania to zrezygnuje. Ale popoludniu mi napisala, ze beda jeszcze w tym tyg i od razu wysylaja. Wiec narazie dalam jej szanse i czekam.
-
Witam się i ja, melduję, że jeszcze nie urodziłam
Wczoraj miałam słabe skurcze co 6-7 minut, ale wszystko się jakoś rozeszło w nocy. Po badaniu pojawiła się krew, dzwoniłam do lekarki i powiedziała, że to właśnie przez to badanie i jest to oznaka dojrzałości szyjki. Dziś mam wrażenie, że odszedł mi kawałek czopa z krwią. Jem śniadanie i czekam na rozwój wydarzeń
Miłego dnia kobietkiMurraya, iwonka1077, Aguś86, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:WERKA no zamowilam przewijak 18 marca, 5 dni na realizacje zamowienia wg opisu na stronie, czyli do dzisiaj powinni wyslac a tu zadnej info. Wiec dzwonie i sie pytam , kiedy mozna sie spodziewac, a pani, ze nie wiem, bo mysllala ze wczoraj w dostawie beda te przewijaki, a na fakturze, ktora dostala chwile przed moim telefonem nie widnialy, wiec w dostawie wczorajszej ich nie bylo. Tlumaczyla sie ze ma dwa na stanie ale uszkodzone, bo jako nielicznie otwieraja paczki przed wysylka zeby sprawdzic czy mebelki nieuszkodzone, bo nie chce niezadwolonych klientow i takie tam. Byla ostra wymiana zdan, mialam ochote poprosic o zwrot pieniedzy, ale w sumie to wydala mi sie sensowna i rzetelna i umowilysmy sie ze mi da znac do konca tygodnia, kiedy producent jej dostarczy te przewijaki, jak bedzie za dlugi czas oczekiwania to zrezygnuje. Ale popoludniu mi napisala, ze beda jeszcze w tym tyg i od razu wysylaja. Wiec narazie dalam jej szanse i czekam.
ale fakt takie rzeczy sie zdarzaja chhoc wydaje mi sie ze to ona powinna sie z toba skontaktowac pierwsza...mam nadzieje ze wywiaze sie z umowy..fajny ten przewijak? ja tez mam taki polko-przewijak...pozniej super na trzymanie zabawek.
lena trzymam kciuki za pozytywny rozwoj wydarzen!
anka eee tam...my chyba te dzieciate juz gardcorowe jestesmy..malo na siebie patrzymyty lepiej na siebie patrz heheheh hardcorze