Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kwietnióweczki:)
Hwesta czekaj cierpliwie. Jeśli zdecydujesz się jechać to POWODZENIA i szybkiego bezbolesnego urodzenia córeczki!
Fasia trzymaj się dzielnie, jestem z Tobą myślami!
Gratuluje nowych tygodni!
Amy pokaż się chociaż na chwilkę, jak się czujesz?
MF mi też się mała tak dosyć boleśnie rusza, o spojeniu wielokrotnie wspominałam ale moi lekarze twierdzą że to normalne...
A ja trzęsę się ze strachu bo mi pessar dzis zdejmują i się naczytałam że może boleć i że może się szybko poród zacząć więc boję się jak cholera...idę na 9:30 na ktg a o 12:45 mam zdejmowanie. Może lepiej żeby już się zaczęło bo cukrzyca się pogłębia a wtedy lepiej jak dzidzia szybciej na świat wyjdzie. Trzymajcie kciuki!
Dobrego dnia i o Wszystkich Kwietniówkach myślę ciepło!hwesta, Murraya, iwonka1077, Aguś86, Eweliśka, lysinka, Jaga, maggie86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Ja juz zglupialam. O północy poszłam do łazienki a tam znowu trochę czopa z krwią a już myślałam, że wszystko wyszło. Tylko nie wiem co to za krew... Czy to dalej z rozwierajacej szyjki? dziwne to jest.
Gratuluję nowych tygodni i powodzenia na wizytach!! -
Dobry, chociaż nie wiem bo głowa mnie boli,
Anka Amy ostatnio miała jakąś krew nie wiem czy jednorazowe to było czy jak,nie pomogę w temacie chyba że do gina zadzwoń jak masz możliwość???
Hwesta i. dziewczyny powodzenia na wizytach dzisiejszych kto tam ma??!!
Fasia nic się nie przejmuj zdawaj relacje ze szpitala i już -
dzien dobry, ja tez sie witam z bolem glowy
.
Wg owulacji donosiliśmy sie dzisiaj- gdyby ktos zapomniał
. Fasia dla Ciebie rowniez gratulacje po raz drugi
i powodzenia w szpitalu, zobaczysz, ze nie bedzie tak zle.
Powodzenia na dzisiajszych wizytach...u lekarza i u fryzjera
Gratulacje nowych tygondni.iwonka1077, malinka1984, weronika86, Aguś86, Justinka, Eweliśka, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Jaga, maggie86, Agusiek89, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Iwonka podobnie jak u Ciebie mam wrazenie, ze ten dzien bedzie zly... polozylam sie z bolem glowy i z tym samym sie obudzilam, moze jakas mala kawka da rade.
Ponadto obudzil mnie moj syn, wpychajac glowe pod lewe zebro, jednoczesnie odpychajac sie od pelnego pecherza- same przyjemnosciiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Dzis mam w planach spacerek bo ma byc ładnie i poza tym to pranie nastawic to ładnie wyschnie na dworzu
A nie pisalam ze gbs miałam z dwóch dziurek ale pan doktor byl delikatnyi koszt tego dziadostwa 70zl, rozboj w biały dzień ...
-
Witamy się środowo,słonecznie.
Wczoraj zaszalałam:
wypucowałam mieszkanie:mopowanie,odkurzanie, do tego 30 min. tańca fitness, 6 rund po schodach góra-dół na czwarte piętro a do tego 1.5 h spacer i ćwiczenia na maszynie w parku-na biegówce A dziś z rana sexik i co...nic tylko lekkie zakwasy na łydkach
Dziś od rana byłam już na pobraniu krwi i oddałam siusiu do badania a na 9:00 ktg i pewnie książkowe będzie.
Kciuki za wizytujące i powodzenia dla dziewczyn które dziś będą w szpitalu.
BuziakiBambi85, Justinka, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
umnie z GBS podobnie Iwonka, nie odczulam tego jakos nieprzyjmnie, moment, delikatnie i po sprawie tylko, ze zaplacilam 30zl.
Anka wlasnie jak tam to krwawienie, tylko jednorazwo z tym czopem niby czy cos wiecej, bo jka tak, jedz sprawdz, czy z lozyskiem ok, bo to juz powazna sprawa -
dziewczyny gartuluje nowych tygodni!!! bambi tobie rowniez
ty to masz fajnie 2 razy swietujesz
U MNIE TEZ SWIETO!!!!!!!!!!!!!!!!
ZACZYNAM 39 TYDZIEN!!!!!!!!!!14 DNI DO TERMINUyeaaahhhh
iwonka1077, Lali, Bambi85, Aguś86, Anka1501, Justinka, malinka1984, Eweliśka, mf, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Jaga, maggie86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla rozpoczynajacych nowe tygodnie, dla Bambi i Fasi po raz drugi
Hwesta ciekawe czy sie rozwinie, obypowodzenia! Piekna pogoda na wydanie na swiat dziecka
Anka dzwonisz do lekarza w zwiazku z ta krwia?Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Malinka nio nieźle że ty masz sile to wszystko robic hihi bo ja to bym chyba dwa dni odpoczywala po takich akcjach sprzątajacych no ewedentnie dobrze w brzuszku dzidziolkowi
hihihi
malinka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem tak: sa nieregularne ale jak łapie mnie to dosłownie sram z bólu :p Bogu dzieki ze to chwile trwa i mija
i najlepiej mi wtedy jak wstanę i chodzę wysoko unosząc nogi :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 08:06
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi ja tez bym normalnie tyle zapłaciła ale moja lekarka jak wie ze do kliniki jeżdże to juz mi nie chce skierowan pisac franca dobrze ze nie planuje wiecej dzieci bo bym do niej juz nie chodziła chyba a w klinice bule teraz, zapomnialam zrobic na hcv jeszcze lekarz nie zauważył myślicie ze przejdzie bez do porodu? ?
-
hwesta wrote:Powiem tak: sa nieregularne ale jak łapie mnie to dosłownie sram z bólu :p Bogu dzieki ze to chwile trwa i mija
i najlepiej mi wtedy jak wstanę i chodzę wysoko unosząc nogi :p
weronika86, KasiaKwiatek, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość