Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica nie nerwowo , nic nie musisz bo jeśli ktos podpisał dostarczenie przesyłki to pociągnij do odpowiedzialności poczte. Bo prawo jest takie , że nalezy przesyłke dostarczyć do RĄK WŁASNYCH po wylegitymowaniu. Jeśli właściciela nie ma , nie ma upowaznienia na odbiór przesyłki to nalezy paczke zostawić na poczcie.
Nie daj się bo wasz błąd ale przesyłka zginąć nie powinna. -
Jaga wrote:Lwica nie nerwowo , nic nie musisz bo jeśli ktos podpisał dostarczenie przesyłki to pociągnij do odpowiedzialności poczte. Bo prawo jest takie , że nalezy przesyłke dostarczyć do RĄK WŁASNYCH po wylegitymowaniu. Jeśli właściciela nie ma , nie ma upowaznienia na odbiór przesyłki to nalezy paczke zostawić na poczcie.
Nie daj się bo wasz błąd ale przesyłka zginąć nie powinna.
W sumie masz racje, ale w praktyce to pewnie nikt tych pieniędzy nie odda(
Nic jadę tam i se zapukam chociaż do drzwi
Kurczę płakać mi sie chce bo już drugi raz maź takiego byka zrobił tylko za pierwszym razem jak coś kupował to wytknelam mu ze wyskoczył zły adres a teraz kupił przez mojego PayPala i nie sprawdził
Dziękuje za radę(
-
nick nieaktualnyWitam Kwietniówki ode mnie i od Alicji. My w szpitalu nadal, ja się jutro klasyfikuję do wypisu ale Maleńka się zażółciła i czekamy na badanie bilirubinometrem. Pobyt kiepski bo ja mam baby blues w wersji hard i płaczę bo ciągle się o nią boję, a to że się nie najada, a to że mocni pLacze, a to że apatyczna i ciągle śpi i to na pewno jakiś objaw. Histeria i lament. Ala ważyła wczoraj wieczorem 3340
mf, Bambi85, mimka84, Aguś86, iwonka1077, lysinka, Robotka1, Agusiek89, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
lwica spokojnie..sprawdz czy ktos sie przyzna do odebrania paczki..jesli to flaty to po kiego grzyba im trawa
oddadza..jesli trafisz na jakichs debili to masz podpisany odbior tak? zglos na policje..nm tak kiedys zniknela przesylka za 1000f z rzeczami do studia. Wiedzialam jaki adres odebral ( kurier poszedl pod inny adres!) paczke..poszlam a kurdysz teiwerdzi ze nic nie ma...zadzwonilam na policje..kazali przyjsc na komende bo to nie emergency..zglosilam kradziez paczki..po 3 hr mialam paczke juz w studiu a gosc sie tlumaczyl ze nie wiedzial czy ta paczka nalezy do mnie..kurwa moglam mu pokazac pszaport nie? ale wszytsko sie dobrzer skonczylo...masz jakis dokument ze swoim panienskim naziwskiem?
-
WERKA fajny ten Twoj przewijak, moj duzo prostszy bez wanienki. Troche sie wczoraj wkurzylam, ale juz luz, babka mimo wszystko wydala mi sie powazna wiec czekam do konca tygodnia na rozwoj wydarzen. Przeciez Leoś jeszcze nie wychodzi na świat
.
Glowa mnie dalej boli ide po kawe i sie ogarnac jakos. -
liloe wrote:Witam Kwietniówki ode mnie i od Alicji. My w szpitalu nadal, ja się jutro klasyfikuję do wypisu ale Maleńka się zażółciła i czekamy na badanie bilirubinometrem. Pobyt kiepski bo ja mam baby blues w wersji hard i płaczę bo ciągle się o nią boję, a to że się nie najada, a to że mocni pLacze, a to że apatyczna i ciągle śpi i to na pewno jakiś objaw. Histeria i lament. Ala ważyła wczoraj wieczorem 3340
normalny instynkt macierzynski! dasz rade i mam nadzieje ze mala wyjdzie razem z toba
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry :*
U mnie Malutka jednak lezy jak lezalanie wiem czemu tak mi sie zmienil brzuch ale podobno tak moze byc ...wszystko jest dobrze
czekamy na porod
mimka84, lysinka, Aguś86, Bambi85, Eweliśka, lena90, Jaga, iwonka1077, maggie86, Ewelcia, MartaAlvi, Robotka1, Justinka, Agusiek89, kluska, Ulka84, KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, Amy_, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Liloe super, że się odezwalas
Gratulacje
Co się stało, że Ala przyszła na świat tak niespodziewanie w niedzielę? Dacie radę! Może spadnie do jutra i wyjdziecie
Mimka ale skoro to najprawdopodobniej wody to może podjedziesz na ip, żeby sprawdzili czy wszystko ok i ile ich odeszlo? -
liloe wrote:Wynik 11,4 za 2h zacznie suę 4 doba
to chyba dużo
edit wlasnie czemu dopiero od 15 naswietlaja???? mojej sie 10 tyg przz o utrzymywala bo do 12 tylko doszlo... dziwne toWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 10:48