Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:23
Bambi85, Amy_, Aguś86, NY, maggie86, KasiaKwiatek, Justinka, Ulka84, Murraya, lysinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hej poszłam się zdrzemnąć.
Mam termin na 14-15 kwietnia normalnie ale wywołują 8 kwietnia przez cukrzycę z insuliną ale nie wierzę że dotrwam bo po zdjęciu ciągnie przy chodzeniu, ubieraniu niemiłosiernie i tę głowę ginka czuła nisko przy badaniu.
Pocieszyła mnie, że gdy główka jest tak nisko to pomiary usg są niemiarodajne jeśli chodzi o wagę i może być błąd nawet 1kg...
edit: Fasia wcześniej tylko przy usg mówili,że głowa nisko ale dzięki pessarowi mogłam żyć luksusowo... a teraz ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:20
-
Jesssooo dopiero wróciłam
a niby wizyta była na 9:30
Ale wszystko gitguz gdzieś lecz nie wiadomo gdzie
mam glejt od Dębskiego, ze mogę rodzić naturalnie
Szyjka 2,5 cm czyli się pomalutku skraca
Pani mnie trochę nastraszyła, że bez swojej położnej mogą mnie odesłać i lepiej żebym sobie zapłaciła za położną, ale nie do końca jej wierzę
A jak reszta dzisiejszych intencji??? idę czytać
Aaa i my też od dziś donoszone jesteśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 15:20
Bambi85, Anka1501, Aguś86, MartaAlvi, NY, Fasia, Eweliśka, iwonka1077, maggie86, KasiaKwiatek, lena90, Justinka, Murraya, lysinka, weronika86, Jaga lubią tę wiadomość