Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KASIA a mój ssak to książkowy ssak... Dzisiaj o 3 nad ranem 2 cyce opróżnił a potem 2 godziny leżelismy i patrzyliśmy sobie w oczy bez słowa. W koncu chyba chciał mrugnąć ale nue miał juz siły otworzyć oczu i zasnął. Przez sen tradycyjnie słodki uśmieszek i kropelka mleka po brodzie... Kocham...
maggie86, Justyska89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Militta110816 wrote:Jak ma termin z miesiączki na 10 kwietnia i nie urodziłabym do tego czasu to ile od terminu trzeba się zgłosić na wywołanie?
ja to chyba przenosze to moje dziecię i będzie ważyło z 5 kg w gazetach będziemy..
gratki nowego tygodnia -
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Jak ma termin z miesiączki na 10 kwietnia i nie urodziłabym do tego czasu to ile od terminu trzeba się zgłosić na wywołanie?
ja to chyba przenosze to moje dziecię i będzie ważyło z 5 kg w gazetach będziemy..
Ale w dniu terminu powinnaś się zgłosić na ip żeby zrobili ktg i powiedzą kiedy masz się zgłaszać na ewentualne kolejne kontroleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:18
-
dzień dobry kobitki
Hwesta mam nadzieję, że jesteś już z Alą i odpoczywacie
Murraya, Rudzia gratki 40 tygodniajuż kocówka
Murraya nie smuć się, każda z nas ma takie myśli. Ty jesteś super mamusia, będzie dobrze
Weronika gratuluję domku, warto było czekać
Miliita gratki 39 tygodnia
Gosha aż nie mogę się doczekać mojej Tosi
Kciuki za wszystkie wizytujące i rodzące
Ja dziś obudziłam się ze strasznym bólem głowy, rzadko mnie boli, może po drzemce mi przejdzie. i jeszcze pogoda się zepsuła i pada u mnie od ranaGosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:a w którym szpitalu w końcu rodzisz??
W medeorze. Leże pod kroplowka narazie jest całkiem przyjemniemój maz juz raz zemdlał hehe
Militta110816, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha, Ewelcia, Justinka, kluska, Aguś86, shimmer_lip, mf, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:43
Bambi85, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Ewelcia, Militta110816, Justinka, MartaAlvi, maggie86, Rudzia, Amy_, Krysti, shimmer_lip, Eweliśka, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:W medeorze. Leże pod kroplowka narazie jest całkiem przyjemnie
mój maz juz raz zemdlał hehe
Jejku ja nie wiem skad mam sile jeszcze. Od niedzieli prawie nie spie i nawet nie mam ochoty.
-
Hewsta zaciskam kciuki od wczoraj, mam nadzieję że już po wszystkim
A u nas dzisiaj od rana zapisują się skurcze na ktg co 5-7 min. Na początku regularnie co 5 a teraz już nie wiem bo mi się liczyć nie chceAle dalej szyjka jest ok 1 cm i z jednym luźnym palcem więc zlali temat. Od jutra podają mi sterydy i jak to powiedziała dzisiaj lekarz "jak się Pani wcześniej nie posypie sama to pod koniec przyszłego tygodnia kroimy". Mój gin na pewno ma dyżur w czwartek na sali operacyjnej więc myślę że 2.04 to będzie nasz dzień
cieszę się że już coś więcej wiem ale przy okazji strach....
Aguś ty pytałaś o to l4. Więc tak. Dzwoniłam wczoraj w tej sprawie do ZUS i tam mi powiedzieli że jeżeli pobyt w szpitalu dłuższy, to szpital co 14 dni wystawia l4, jeśli nie to po porodzie dostaniesz l4 z datą przyjęcia i terminem porodu i wtedy dopiero ZUS rozlicza część z macierzyńskiego a drugą z zaległego lekarskiego. Mam nadzieję że wyjaśniłam całkiem sensownieKasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Justinka, Bambi85, lysinka, MartaAlvi, Fasia, maggie86, Rudzia, Amy_, Krysti, Aguś86, shimmer_lip, Gosha, Eweliśka, mf, Robotka1, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
IDA dokładnie, oczy coraz większe z dnia na dzien
na te swiadome uśmieszki to musimy jeszcze poczekać, ale te przez sen mnie rozbrajają... Zawsze sie łezka kręci
jak by to moja babunia świętej pamięci powiedziała, aniołki sie dziecku śnią
KasiaKwiatek, maggie86, Ida, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:44
Militta110816, MartaAlvi, Bambi85, maggie86, Rudzia, Justinka, Amy_, KasiaKwiatek, kluska, Krysti, Aguś86, shimmer_lip, Ida, lysinka, Gosha, Eweliśka, mf, weronika86, Nadzieja84, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Liwi super ze do domu dzis wychodzicie i zobaczysz coreczke
Iwonka dzieki- Pola ma wirusowke, wczoraj caly dzien goraczka, wymioty i biegunka, lezala plackiem, na szczescie pila orsalit i przepisane leki i dzis juz lepiej, wraca po malu apetyt i pije mleko, ale mowi, ze ja brzuszek jeszcze boli. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:43
Bambi85, Militta110816, natt, Justinka, Amy_, KasiaKwiatek, Aguś86, mf, Ewelcia, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość