Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam!
Gratuluję nowych tygodni!
Hwesta - trzymam kciuki abyś już była po, bo nieźle Cię wymęczyło
Ewelcia - fajnie że już wiesz co nie co na swój temati od razu pozytywniejszy wpis
Amy - gratuluję zakupu wózka! no i rozwarcia 2,5 cm
Ania - wow 5 cm, super połowa drogi za Tobą!chociaż ze względu na męża, chyba dodatkowy stres
Iwonka - a może lepiej zainstalować okap - pochłaniacz, nie zawsze trzeba do pionu podpinać, ja przynajmniej nie mam i okap daje radę - kupić odpowiednio mocny na filtry węglowe i da radęszkoda psuć kuchni tylko dla okapu
Ja to miałam wczoraj taką depresje że masakra... dziś już trochę lepiej... w sumie chyba przez gin i jej tekst że urodzę za tydzień maks do dwóch i na wizycie się już nie spotkamy... po cholerę to mówiła... tak to wkurzona idę dziś na tą wizytęja wiem że mam czas do terminu i luz, spokojnie bym czekała, ale jej tekst jakoś człowieka nastraja do innego myślenia i w jakiś sposób się nastawia... też wkurzona jestem bo wystawiła zwolnienie do 30.03 taka pewna że wcześniej urodzę, a teraz będzie mi leciało z macierzyńskiego
bo pewnie urodzę w terminie jak nie po... ech
Teraz tak jestem nastawiona, że nie chce już rodzić hehe zwłaszcza że dziś lub jutro przyjdą zdjęcia synka do jego albumu, jedyne 1000 zdjęćjego pierwsze 1,5 roku... i muszę je powklejać do albumów które też dziś lub jutro przyjdą
dodatkowo chce trochę sobie poszyć na nowej maszynie, bo czekam na zapas igieł i nici
więc jak w sobotę całą listę przed porodową zamknęłam, tak teraz dołożyłam nowe punkty i już nie chce rodzić
Amy_, iwonka1077, haneczka, lysinka, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia - super wieści
trzymam kciuki za usg i ktg! będzie dobrze
już sobie Ciebie wyobraziłam taką chodzącą z zaciśniętymi udami
Lali - jej biedna Polateraz dużo dzieci łapie różne dziadostwa, przez to chyba że nie było porządnej zimy
ja to się wkurzam, że Tymek już ponad 2 tyg ma katar! tak charczy teraz nawet siedząc obok że doprowadza mnie to do szału
ale za nic nie da sobie tych śpików wyciągnąć, a smarkać jeszcze nie umie, ech i biedny się męczy
Jedyny pozytyw ostatnich dni to to że już 3 noc przespał pięknie bez pobudki i to na dodatek 12h! i jak zwykle chodził spać po 22, tak teraz 20 i jest spokój, aż dziwnieLali, Murraya lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No
a najfajniej to mają te dziewczyny, które nie czują pierwszych centymetrów rozwarcia
może chociaż raz człowiekowi się poszczęści
Iwonka ja też mam okap pod dziurą
Umylam czwarte okno, posprzatalam u corci w pokoju, a zaraz się biorę za obiad i pralke muszę puścićDziś spagetti po bolonsku.
Angela masz rację, że wszystkie z nas coś robiąFasia, iwonka1077, shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:56
Bambi85, Amy_, Lali, KasiaKwiatek, Aguś86, Justinka, Angela89, Ewelcia, Agusiek89, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
no i masz mnie Fasia , wlasnie wiem ze tak jest. Ostatnio jestem troche spokojnijesza bo jakos tezn 37tc mnie uspokoil, poza tym jak glupek na osttanie ktg pojechalam ze spakowana walizka, tak na szczescie
. Maz powiedzial, ze jutro tez ja wezmiemy... jestem glupia :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:12
Fasia lubi tę wiadomość