Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz zarejestrowana oznaczona i czekam
szpital wydaje się bardzo fauny wszyscy pracy mili i usmiechnieci a ja cala zestresowana juz bym chciała być po...
malinka1984, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Ewelcia, Rudzia, NY, lysinka, Ulka84, Gosha, natt, Fasia, mantissa, Justinka, weronika86, Aguś86, Nadzieja84, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
mf wrote:iwonka - ja mam jakieś okap pół metra w poziomie od dziury i trochę mniej w pionie
i mam taką rurę plastikową, w przekroju jest prostokątna - nie taka aluminiowa jak to kiedyś się dawało, ona sobie u mnie leży na meblach, bo mam okap w zabudowie i jej prawie nie widać
Aguś - jak masz wizytę umówioną tuż po zakończeniu to spoko, a jak coś, to szpital wystawia... mnie się pytali, czy nie potrzebuję zwolnienia, jak mi wypis dawali -
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Anka jak Ty masz juz 5cm to jak dojdzie do 10 wyplujesz małego przy byle kichnięciu
hahaah kuźwa to możliwe Ania
nie podchodź do mnie bo jam chorakicham i kaszlę okropnie
Anka1501, Lali, iwonka1077, Ewelcia, maggie86, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Ja juz zarejestrowana oznaczona i czekam
szpital wydaje się bardzo fauny wszyscy pracy mili i usmiechnieci a ja cala zestresowana juz bym chciała być po...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:38
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
iwonka1077 wrote:No Anka przydalby ci sie lekki porod za te meczarnie skurczowe 3 tydzien
a najfajniej to mają te dziewczyny, które nie czują pierwszych centymetrów rozwarcia
może chociaż raz człowiekowi się poszczęści
KasiaKwiatek, Bambi85, iwonka1077, Anka1501, Rudzia, maggie86, lysinka, mantissa, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Właśnie mnie coś w nosie kręci
Jutro idę na ktg o 12:30 a p 13 wizyta.dobrze, że to gabinet przy porodowce od razu
Anka1501, iwonka1077, KasiaKwiatek, Bambi85, maggie86, Gosha, Fasia, mf, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość