Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz zarejestrowana oznaczona i czekam
szpital wydaje się bardzo fauny wszyscy pracy mili i usmiechnieci a ja cala zestresowana juz bym chciała być po...
malinka1984, shimmer_lip, nick nieaktualny, Ewelcia, Rudzia, NY, lysinka, Ulka84, Gosha, nick nieaktualny, Fasia, mantissa, Justinka, weronika86, Aguś86, Nadzieja84, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
aha u mnie jest kwestia 3 metrow dlatego pytam o te odleglosci....mf wrote:iwonka - ja mam jakieś okap pół metra w poziomie od dziury i trochę mniej w pionie
i mam taką rurę plastikową, w przekroju jest prostokątna - nie taka aluminiowa jak to kiedyś się dawało, ona sobie u mnie leży na meblach, bo mam okap w zabudowie i jej prawie nie widać 
Aguś - jak masz wizytę umówioną tuż po zakończeniu to spoko, a jak coś, to szpital wystawia... mnie się pytali, czy nie potrzebuję zwolnienia, jak mi wypis dawali
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Anka jak Ty masz juz 5cm to jak dojdzie do 10 wyplujesz małego przy byle kichnięciu
hahaah kuźwa to możliwe Ania
nie podchodź do mnie bo jam chora
kicham i kaszlę okropnie
Anka1501, Lali, iwonka1077, Ewelcia, nick nieaktualny, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
a w którym szpitalu w końcu rodzisz??Ola89 wrote:Ja juz zarejestrowana oznaczona i czekam
szpital wydaje się bardzo fauny wszyscy pracy mili i usmiechnieci a ja cala zestresowana juz bym chciała być po...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:38
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Właśnie mnie coś w nosie kręci

Jutro idę na ktg o 12:30 a p 13 wizyta.
dobrze, że to gabinet przy porodowce od razu
nick nieaktualny, iwonka1077, Amy_, Rudzia, nick nieaktualny, lysinka, Fasia, Justinka, Aguś86, Eweliśka, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Noiwonka1077 wrote:No Anka przydalby ci sie lekki porod za te meczarnie skurczowe 3 tydzien

a najfajniej to mają te dziewczyny, które nie czują pierwszych centymetrów rozwarcia
może chociaż raz człowiekowi się poszczęści
nick nieaktualny, Bambi85, iwonka1077, Anka1501, Rudzia, nick nieaktualny, lysinka, mantissa, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
jak zaczniesz kichać to pamiętaj żeby trzy dziurki trzymaćAnka1501 wrote:Właśnie mnie coś w nosie kręci

Jutro idę na ktg o 12:30 a p 13 wizyta.
dobrze, że to gabinet przy porodowce od razu 
Anka1501, iwonka1077, nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny, Gosha, Fasia, mf, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość