Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:JUSTINKA no niezle, a prysznic???
a daleko masz z gabinetu Twojej gin na porodowke ?i wtedy prysznic...
niestety od gin mam zdecydowanie dalej niż z domu... więc jeśli do wizyty bardziej się rozkręci to raczej oleje wizytę zwłaszcza że jest prywatnie i pojadę na IP... póki co nie panikuję i czekam spokojnie na rozwój akcji... również dobrze może się bardziej rozkręcić za dzień dwapo za tym chce jak najdłużej być w domu
KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
mantissa pytałaś czy u mnie jest szansa na sn. No nie ma! tzn myślę że do tego nie dopuszczą bo wtedy jest bardzo duże prawdopodobieństwo przyduszenia drugiego. Z tym "rozsypaniem" o którym mówiła dzisiaj rano lekarka bardziej chodziło o to że jak zaczną się skurcze, większe rozwarcie itp to wtedy biegusiem poza kolejką na operacyjną.
Ja myślę że w moim przypadku skoro zapisują się te skurcze regularnie to będą mnie codziennie albo co drugi dzień kontrolować "warunkowo" jak coś się ruszy, powiększy się rozwarcie itp to wtedy cięcie, póki co czekają... choć już są postępy bo sterydy dostanę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny26 marca o 11.10 przyszła na swiat Alicja Maria
drogami natury, 10 punktów, porod bez znieczulenia, pod koniec oksytocyna
odpoczywamy, pozszywana jestem ale nie wiem ile szwów, mała wazy 2680 i ma 52 cm
MartaAlvi, Angela89, KasiaKwiatek, Anka1501, Robotka1, Aguś86, natt, lysinka, Militta110816, adk_1989, Justinka, Eweliśka, Nadzieja84, weronika86, Fasia, mf, Krysti, shimmer_lip, maggie86, Amy_, malinka1984, Murraya, Ida, Ewelcia, CzaryMary, Lali, Jaga, Eklerka, Bambi85, mantissa, NY, Ulka84, Rudzia, Gosha, Lwica, Klaudia90, iwonka1077, Agusiek89, mila79, liwi, olka30, kluska, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bryy:)
nie wiem co komu, nadrobiłam pobieżnie i widziałam że Fasia bez szwa już goni:D fajnie:)
Amy kupiła brykę o której pewnie istnieniu wcześniej nie wiedziała:D gratulacje nie ma jak spontan:D no i to rozwarcie ahhh
HWESTA rodzi:) no w końcu się doczekała, szkoda tylko że sie męczy ale mam nadzieję że widok malutkiej wynagrodzi lub wynagrodził jej wszysek trud:*
Justinka ma przepowiadacze albo porodowe:D
Werka wkurwionanie daj się Wera! walcz o wizytę bo to ładne jaja;/
a ja cóż, obżeram się ciasteczkami, i zaraz planuję dżemkę 2 godzinną
aaa i pocieszę niektóre z Was:D
moja koleżanka urodziła wczoraj syna w 42 tcchłop 4130g i 59 długi:D
Fasia, Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:26 marca o 11.10 przyszła na swiat Alicja Maria
drogami natury, 10 punktów, porod bez znieczulenia, pod koniec oksytocyna
odpoczywamy, pozszywana jestem ale nie wiem ile szwów, mała wazy 2680 i ma 52 cm
-
nick nieaktualny