Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaK wiesiołek do kupienia w apteca, a herbatka raczej w jakimś zielarskim albo na allegro. Możesz też w swojej aptece o to zapytać, Robotka tak zrobiła i jej zamówili
KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja84 wrote:To zjem jeszcze coś dobrego i nie lecę na złamanie karku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:30
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no właśnie:D Marta dobrze mówi:)
wysłałam męża do apteki po liście ale w dwóch rozłożyli ręce a w trzeciej powiedzieli że zamówią2.90zł dałam:)
ale bez problemu w zielarskim zajdziesz:)
macie tu coś fajnego:) Marta już to zna:)
http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.htmlKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer dzięki przyjęłam
Twoja lista będzie jak znalazł na zakończenie
hehe Amy Xmove nie znudził by Ci się ani wczoraj ani dziś ani jutro:P
a tak serio to zobaczysz że w praktyce szybko zapomnimy o tym co teraz bierzemy pod uwagę
ma wozićmankamenty pewnie wyjdą w każdym jedne mniejsze inne większe ale to juz tak bywa:)
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Nadzieja po odejściu wód poród powinien zacząć się w ciągu 24 godzin. Na tym etapie wyślą Cie spowrotem do domu chyba, że zaczną się skurcze jakieś konkretne. Ja bym pojechała dopiero jutro rano wyspana i po dobrym śniadaniu
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny opisze moja przygodę z nasionami która zaczęłam wczoraj...
A wiec maź zamówił nasiona na trawę -wypasione. Wkurzylam sie ale never mind. Zapłacił przez ZpayPal i nie sprawdził adresu i zostały wysłane na moje panieńskie nazwisko i adres sprzed 8 lat.
Także jak napisałam wczoraj stwierdziłam ze wybiorę sie i załatwię to od razu zamiast czekać na męża jak wróci z pracy.
Pojechałam, i mieszkaliśmy we mieszkanie do którego było główne wejście pózniej każdy miał swoje oddzielne wejścia do mieszkania -4mieszkania w jednym budynku.
Ale zanim stwierdziłam ze zapukam to wejścia do mieszkań to sprawdzę w kwiaciarni obok czy nie dostali przesyłki przez pomyłkę.kwiaciarnia na tyłach bloku zamknięta nikogo nie było, No nic to myśle sobie zapukam do drzwi do mieszkań. Pukam i nikt nie otwiera , No to stwierdziłam ze spróbuje dzwonki ale mieszkając tam pamietam ze nie działały także nic nie dało. To spróbowałam zapukać jeszcze raz tylko mocniej. I słyszę ze ktoś schodzi i marudzi cyt. Kto do kurwy tam, No to jak już w strachu i koleś otwiera i ja wyprzedziłem go i zaczęłam przepraszam i pytam sie o ta przesyłkę a on chyba zobaczył kobita w ciąży i ton inny i mówi ze nic nie ma, mogę sprawdzić ale ze mieszkają tu jeszcze 4inne osoby a ja do niego ze przesyłka została podpisana przez ta odobę...a on No ja nie znam tych ludzi co tu mieszkają ... A mówi poczekaj fryzjerka obok budynek tak sie nazywa tylko ze zamknięta wczoraj była i nie ie czy otwarta dzisiaj...podziękowałam i poszłam do budynku obok gdzie jest salon fryzjerski..
I faktycznie zamknięta otwierała od 10 a ja byłam o 9.30 No to poszłam sobie na spacer i wróciłam..
I babka już była i pytam sie czy nie dostałam przesyłki z nasionami, a ona ze tak ze nie widziała komu ma to oddać
Ja musiałam ze pudełko a mój maź zamówił tych nasion i przyszły w worku jak na pasze i sobie myśle zajebiscie jak ja to wezmę na szczęście nie były ciężkie aż tak a przystanek blisko...
Nic nie mówiłam po co podpisała przesyłkę jak nie wydziedziczamy do kogo -podziękowałam i wyszłam...
Koniec..
Maź sie nasłuchał w domu i musiał mnie godzinę masować za cały ten stres:)
Także dzień wczorajszy z przygodami:)Robotka1, natt, Fasia, KasiaKwiatek, Justinka, Lali, lysinka, mf, Bambi85, Agusiek89, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Nadzieja ja tak jak Anka1501 nie leciała bym z tym na IP. podzielam jej zdanie w kwestii poczekania co będzie dalej:)
LWICA masz charakterek:) ja mam taki sam:D mąż coś spieprzy to często naprawiam.Lwica, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html
A dzięki zajrzę sobie szczegółowo pózniej -lubię takie blogi, lubię tez czytać bloga naszej belly mamuśki Ewy Brzozowskiej freelancemama:))Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny