Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któraś z Was decyduje się na swoją położną??? Bo mnie od wczoraj wszyscy bombardują dobrymi radami
już mam dwa namiary chociaż wcale o nie nie prosiłam
ta przyjemność 500 zł kosztuje
Fasia super, ze tak lajtowo poszło ściąganie szwuczy szwa
nie wiem
gąbeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:54
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:57
Lwica, Aguś86, Amy_, KasiaKwiatek, maggie86, Justinka, Eweliśka, Militta110816, mantissa, MartaAlvi, Rudzia, Ewelcia, Gosha, iwonka1077, Bambi85, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Shimmer na Karowej podobno 1500...
ja nie płace, nikt za mnie nie urodzi..ile jest normalnie nie wiem i ja do tej pory nawet takiej opcji nie brałam pod uwagę
ale jak mi ileś osób zaczęło nad uchem o tym brzęczeć to zgłupiałam
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 11:58
shimmer_lip, Anka1501, Aguś86, KasiaKwiatek, maggie86, Justinka, Eweliśka, Lwica, Rudzia, Bambi85, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja z lekkim opóźnieniem dzisiaj.
HWESTA ogromnie Ci gratuluję. Jesteś dzielna babka :*
A ja właśnie weszłam do domu po wizycie swojej i.... Co do rozpisanego niedawno konkursu na największe dziecko proponuję żebyście się z niego wypisały bo nie macie z moim Frankiem szans
36 tydzień równiutko (btw nikt mi nie pogratulował jeszcze) i mamy wagę 3800, długość kości udowej 7,9 cm, nie pamiętam głowy i brzuszka ale oba wymiary na 39+5 i 40+1 także też ogromne. Generalnie jest mi smutno bo nie mam już praktycznie szans na poród naturalny i chociaż się go bałam to w tym momencie autentycznie chce mi się płakać... ;(
Robotka1, Eweliśka, Eklerka, Militta110816, mantissa, Ewelcia, mf, Gosha, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Witam się i ja z lekkim opóźnieniem dzisiaj.
A ja właśnie weszłam do domu po wizycie swojej i.... Co do rozpisanego niedawno konkursu na największe dziecko proponuję żebyście się z niego wypisały bo nie macie z moim Frankiem szans
36 tydzień równiutko (btw nikt mi nie pogratulował jeszcze) i mamy wagę 3800, długość kości udowej 7,9 cm, nie pamiętam głowy i brzuszka ale oba wymiary na 39+5 i 40+1 także też ogromne. Generalnie jest mi smutno bo nie mam już praktycznie szans na poród naturalny i chociaż się go bałam to w tym momencie autentycznie chce mi się płakać... ;(
gratulowanie jest przereklamowane
Koleżanka synka urodziła 4200 główka 36 cm więc wieszszanse są zawsze
a jak on taki duży to może jednak wcześniej wyjdzie?
-
Lwica wrote:A to za co tyle pieniędzy jeżeli można wiedzieć????
tak normalnie to jedna chyba obskakuje wszystkie babeczki w salach porodowych? albo dwie? A tak ta jedna jedyna zajmuje się Tobą
Lwica lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Adk i Shimmer gratulacje! Kolejnego tygodnia
))))
no weź
dzięki
Edit. a dziś doszłam do wniosku, że kicha być jedną z pierwszych rodzących i kicha być jedną z ostatnich. Pierwszą bo tak jak Ida ciągle trzeba szukać info u "tych co już rodziły" kiedy reszta gada o czopacha ostatnią bo tak jak na marcówki patrzę to wszystkie o kupkach i kolkach gadają a te biedne niedobitki o czopach, tylko odezwu już takiego nie ma
w środku chyba najlepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 14:14
Fasia, Justinka, KasiaKwiatek, Angela89, Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Witam się i ja z lekkim opóźnieniem dzisiaj.
hmm dobrze że usg czasami się myli
moja miała takie udko w 36t4dale waga wyszła ok 3 kg i tego się trzymam
zobaczymy ile dziś wyjdzie po 2 tyg...