X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a mogę być upierdliwa? :-D
    Może na liście naszej przenośmy mamuśki, które urodziły wyżej jak robisz ale usuwajmy z trwających ciąż. Dzięki temu będziemy widzieć ile jeszcze zostało do rozpakowania :-D

weronika86, maggie86, Robotka1, Fasia, Ewelcia, Bambi85, Gosha, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypadkiem trafiłam - coś dla fanek ubranek NEXT :)
    http://www.stilago.pl/fashion/brand/4456?genders=Baby&itemsCount=180&priceMin=19&priceMax=139

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Robotka a mogę być upierdliwa? :-D
    Może na liście naszej przenośmy mamuśki, które urodziły wyżej jak robisz ale usuwajmy z trwających ciąż. Dzięki temu będziemy widzieć ile jeszcze zostało do rozpakowania :-D

aa ja sobie sprawdzam na tej drugiej liście na kiedy miały terminy:(

Robotka1 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie...po wspomnieniu o bolu zeber z lewej strony, stwierdzila ze nie wie co tam jest bo mala lezy po prawej hahaha masakra..cisienie ok i nic wiecej..ide soac do 15.00 odpoczac!
    hwesta w koncu! gratuluje kochana!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta dzielna dziewczyna jesteś! Gratulacje!

Dziewczyny problem mam... jak usiadłam to poczułam mokro i zobaczyłam na bieliźnie jakby wylane 1/3 szklanki wody, trochę przemokły (ale malutko) spodnie i prześcieradło na którym siedziałam. Już miałam popuszczanie moczu ale teraz to jakoś więcej i nie wiem czy jak wody odchodzą to może być ich tak mało czy raczej chlust jak wiadro... nie chce znowu na IP na darmo jechać:( a w aptekach u mnie nie ma odczynników, testów do wód.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Wycinałam metki ze wszystkich :-) nie cierpię jak sama je mam gdziekolwiek i zawsze pierwsze co robię to wycinam i do pralki :-D takie spaczenie
    Ja tez wycinam :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    aa ja sobie sprawdzam na tej drugiej liście na kiedy miały terminy:(
    no ja to samo:) lepiej mi tak patrzeć:) bo wiem kto z jakiej daty się rozpakował, czy jest przede mną czy za mną:)
    no nie wiem jak chcecie, mogę usuwać ale myślę że można usunąć wszystkie jak się już wszystkie wysypiemy:) wtedy listę definitywnie zamkniemy:)

Aguś tak piję i łykam, to nie ma za zadanie przyspieszyć daty porodu a jedynie sprawić aby poród przebiegał sprawniej, łatwiej i mniej boleśnie:)
    to nie jest recepta na pewno na wcześniejszy poród jesli ktoś ma takie oczekiwania w ogóle;)
    aktualnie popijam 2 herbatki dziennie i aplikuję dwa wiesiołki na dzień:)

KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja może być mało, mogą się sączyć. Obserwuj

• Justinka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Dziewczyny problem mam... jak usiadłam to poczułam mokro i zobaczyłam na bieliźnie jakby wylane 1/3 szklanki wody, trochę przemokły (ale malutko) spodnie i prześcieradło na którym siedziałam. Już miałam popuszczanie moczu ale teraz to jakoś więcej i nie wiem czy jak wody odchodzą to może być ich tak mało czy raczej chlust jak wiadro... nie chce znowu na IP na darmo jechać:( a w aptekach u mnie nie ma odczynników, testów do wód.
    Nie zawsze wody odchodzą jako jedno wielkie chlup, mogą stopniowo... czekaj i obserwuj, jeśli nadal zauważyć jakieś wycieki to będzie znak że wody się sączą...
    Po za tym jak wody odchodzą a są czyste spokojnie można siedzieć w domu, nie lecieć na zabicie do szpitala ;) więc czekaj obserwuj...

201504101680.png
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Robotka czuję się przekonana :-D w sumie zapomniałam o tych terminach, że by zniknęły :-D

Gdzie kupiłaś wiesiołka i herbatę? W aptece?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu hwesta gratulacje wielkie kochana dla Alicji buziaki wielkie :****** <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Hwesta dzielna dziewczyna jesteś! Gratulacje!

Nadzieja ja myślę, że to jednak wody... One wcale nie muszą chlustać jak na filmie wiadrami tylko pomału lecieć.
    Na Twoim miejscu jednak bym pojechała na IP bo jak będziesz siedziała w domu to pewnie będziesz odchodzić od zmysłów.
    Moja położna pomimo, że przygłupia powiedziała mi że nie ma czegoś takiego jak głupi powód pojawienia się na IP. Lepiej być tam o 10 razy za dużo niż o jeden za mało i wzięłam sobie jej słowa do serca.
    Zresztą jak nie chcesz od razu jechać to może zadzwoń i zapytaj o konsultację telefoniczną, na pewno Cię nie zignorują.

• mf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:33

natt, Bambi85 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zjem jeszcze coś dobrego i nie lecę na złamanie karku:)

KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dentysta jutro czeka cizas cis mnie naprawiony zàb pobolewa tak mi krwawià dziąsla masakra:/

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja wody mogą chlusnąc, ale też się powoli sączyć, więc to mogą być wody. Patrz czy to się nie powtarza.

Robotka byłam ciekawa działania, ale perspektywa łatwiejszego porodu jest obiecujaca :D
    Jak kaczka mi nie pomogła to nic nie pomoże :P Mam jeszcze 5 okien :D
    Mi się też podobają dwie listy, bo widać tp :)

Ej a Mimka wczoraj coś pisała, że jej pocieklo i od tego czasu cisza czy mi się wydaje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:27

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie uwierzycie kurwa! przychodze na wizyte a ja nie jestem zapisana, nie ma mnie w komouterze! powiedzialam ze nie ma nawet jebanej obcji zebym nie byla przyjeta bo mam takie bole od rana ze chyba rodze! i ze jesli mnie nie przyjmiento napisze pisemna skarge bo nie dosc ze ma mnie w dupie, nie odbierabtel, nie slucha co do niej mowie na wizytach to kurwa jeszcze zapomniala o wizycie?!!!! na szczescie mam wydruk i wois w ksiazeczke ze mam miec dzisiaj wizyte o 11.15..juz jest 11.25 i czekam...mam dosc tej poloznej,pierdolony nieuk i len!

Werka na pocieszenie ja mam to samo -moja położna gowno wie i gowno robi -chodzę do niej tylko aby odbębnila swoje czyli badanie moczu, krwi, sprawdzenie brzucha i serca babka..
    W trakcie porodu można poprosić o inna położna.
    Nie daj sie wyprosić niech zrobi miejsce to jej wina a tobie przysługuje wizyta! Ty masz jeszcze ich mniej niż ja bo przy drugim dziecku odpadaja te rutynowe GP wizyty - nie żeby było ich pełno. Ja moja położna widziałam 2tyg temu następna wizyta mam 2kwietnia za tydzień:]zajebiscie nie? Baba ogólnie jest niekompetentna na początku powiedziała mi ze toxo objawia sie wysypka hahaha wyśmiałem ja i olałam temat z proszeniem sie o to badanie zrobiłam prywatnie ....
    W pamiętniku opisałam moja pierwsza wizytę z health visitorem przeczytaj sobie -to kolejna strata czadu i zawracanie dupy...
    Daj znać jak po wizycie kochana xxxxx

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWesta urodziła???!!!
    Gratulacje:))))))!!!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta gratulacje!!!

KasiaKwiatek na tej liście którą ja czasami wrzucam są usuwane dziewczyny rozpakowane więc możesz sobie sprawdzić ;) czeka zaraz Cię zaproszę i Ci prześlę ;) bo mi się też tak bardziej podoba, poza tym widać w którym tygodniu kto urodził a jak dziewczyny nie są usuwane to lista jest podwójnie długa :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja patrzę na tą listę z pierwszej strony... i chyba moje dziecko będzie jedyne na niej bez imienia :( boshe nadal nie jesteśmy zdecydowani, na samą myśl jest mi bardzo smutno :( i jakoś nie wierzę, że jak ją zobaczę to poczuje, że tak to imię do niej pasuje czy coś w tym stylu, ech...

201504101680.png
    683907699a.png
‹‹ 3847 3848 3849 3850 3851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ