Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, u nas ok dzis miałyśmy juz wypis ale cofnęli nam go ze względu na to ze mała słabo je i jest trudna do wybudzenia do karmienia, ale dzis pięknie jadła z dwóch piersi i dodatkowo wypiła 10 ml mleczka z butli. Straszny tu terror na kp, ciekawe czy mała sie sama wybudzi na karmienie za godzinkę
KasiaKwiatek, Fasia, Justinka, mantissa, Krysti, Aguś86, Ida, mf, Nadzieja84, lysinka, maggie86, MartaAlvi, Agusiek89, Angela89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Hej, u nas ok dzis miałyśmy juz wypis ale cofnęli nam go ze względu na to ze mała słabo je i jest trudna do wybudzenia do karmienia, ale dzis pięknie jadła z dwóch piersi i dodatkowo wypiła 10 ml mleczka z butli. Straszny tu terror na kp, ciekawe czy mała sie sama wybudzi na karmienie za godzinkę
pierwszego dnia jadla tylko 2 razy a pozniej tez nie za wiele pamietam ze martwilam sie tym ze tak malo je, ale pozniej bylo ok jak wrocilysmy do domku moze u ciebie tez sie polepszy
hwesta lubi tę wiadomość
-
Właśnie Ida
powinnaś się cieszyć
mnie to strasznie zalewalo, tak jak Mantissa pisze wystarczyło ze mały zaczął płakać to mi od razu mleko leciało. Najgorzej jak do pracy wróciłam, zdarzyło mi się chyba ze trzy razy ze mi koszule zalalo
musiałam mieć rzeczy na zmianę zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:19
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida nie ma się co martwić, a wręcz cieszyć. Ja zuzywalam tony wkladek laktacyjnych- też jak z jednej piersi ciagnela to z drugiej byla fontanna
A jak w nocy choc godzine pozniej byla pobudka to wkladki mokre jak szmaty
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Anka ja to właśnie jestem przekonana, że u Ciebie psychika działa. Zobaczysz piątek /sobota godzina i urodzisz
więc torbę to przy drzwiach wtedy postaw, a mężowi każ jechać się bezpośrednio do szpitala
Mój tez mi tak mowi, że ja się blokuje i dlatego się tak mecze. Jestem ciekawa jak to będzie -
A mi też dzisiaj mąż zdjęcia robił ale jeśli mam być szczera w sumie to nie ma się czym chwalić... Teraz troszkę żałuję, że nie zdecydowaliśmy się na profesjonalną sesję. Może uda mi się jeszcze w poniedziałek jakiegoś fotografa wydzwonić. Chcecie zobaczyć efekty?
KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, iwonka1077, natt, mf, Nadzieja84, lysinka, maggie86, MartaAlvi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tu Ignaśia Apartament hihi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dac6841d518.jpgAnka1501, Lali, KasiaKwiatek, Fasia, Justinka, mantissa, adk_1989, iwonka1077, shimmer_lip, Aguś86, natt, Amy_, Ida, Ewelcia, Rudzia, mf, Nadzieja84, olka30, Murraya, lysinka, maggie86, Eweliśka, MartaAlvi, Klaudia90, weronika86, Agusiek89, Gosha, Ulka84, Ulka84, NY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny