Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Nie ma wymogu aby był i ojciec i matka. Może być np tylko ojciec chrzestny lub tylko matka.
-
nick nieaktualnyMary brakowało nam Ciebie.
Auć aż mnie zabolały cyce jak przeczytałam o tym sutku.
My podobnie jak Gosha przystawiamy się co 3h a wcześniej nawet było co 2, odstawiam malca jak przestanie ssać a jak przysypia to dokuczam mu troszkę by dokończył, wydaje mi się że jesli nie płacze w przerwach to chyba nie głodny a poza tym pulpecieje mi z każdym dniem.
Z chrztem to podobnie myslę jak Fasia, nie spieszy mi się, nie wiem kogo wezmę na chrzestnych, mam mały wybór,pewnie pod koniec wakacji albo nawet później.Dada, Fasia, CzaryMary, mantissa lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nie wiem moj mezus raczej nie zaakceptuje tej opcji niestety, a ja nie widze nikogo sensownego na ojca chrzestnego....
U nas też nie ma nikogo sensownego i mój też mówi, że lepiej mieć oboje rodziców chrzestnych. Ale "z ulicy" nikogo nie wezmę a nie sądzę, żeby jego koledze się chciało przyjechać na chrzest przez pól Polskisama nie wiem. starszego chrzcilismy jak miał trzy miesiące i chrzestnymi byli moja siostra i jej mąż
-
Anka ja mam gorzej jedyna siostra która mam jest w stanach i nie moze przyleciec, i kombinuje... maz ma jednego brata jest chrzestnym corci, i teraz problem no nie ma o wydumac bo chrzestna moze byc meza siostra , achhh moze cos wymyslimy....
-
nick nieaktualnyJeeeny ale się narobiłam, zmienilam te pościele, odkurzylam, umylam podłogi i pranie zrobiłam i powiesiłam. Zaraz pierdolnę na zmęczenie.
Mary kochaniutka Gosha już Ci napisała jak z najdaniem i ja jestem jak najbardziej za tą techniką. Luz, ssak sam da znać że głodny
Gosha Ty wypluj te słowa, ja dopiero jutro donoszę pisklaka niech posiedzi z tydzień jeszczezlewam oficjalnie 4 tysiące
My chrzcimy w drugiej połowie czerwca. Chrzestni siostra K i mój przyjaciel od 30 lat
Fasia stanior rewelka, uwielbiam w nim chodzić, wygodny i wygląda w porządkuGosha, Fasia, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka ja to właśnie jestem przekonana, że u Ciebie psychika działa. Zobaczysz piątek /sobota godzina i urodzisz
więc torbę to przy drzwiach wtedy postaw, a mężowi każ jechać bezpośrednio do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 17:49
maggie86, Anka1501, Aguś86, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Mierzyłam się i wzięłam chyba zgodnie z rozmiarówką pod biustem i rozmiar miseczki większy o jeden niż przed ciążą.
Bo o moja miseczka ma przedział 89-91 a ja obecnie w biuscie mam 90. Rozmiar wiekszy ma wymiary 91-93. Wzielabys wieksza miseczke? -
nick nieaktualnyShimmer a propos kupowania czegoś dla siebie to ja właśnie wczoraj to zrobiłam
kupiłam sobie buty ładne i wygodne do latania z Mikim na spacerach...2 pary...
balerinki i espadryle czerwone
maggie86, Angela89, Fasia, shimmer_lip, Justinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja wzięłabym w rozmiarze. One są fajnie elastyczne. Nawał przetrwasz w sportowym (ja tak planuję), a potem nawet jak cycki troszkę wzbiorą to nie aż tak. Zresztą po unormowaniu laktacji będą jak teraz podobne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:04
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piekne baby jestescie
Uwielbiam sesje brzuszkowe!!!
Marta nawet bymm nie wpakla na to ze twoje sesja jest amatorska!! Mega zaskoczenie.. zdjecia sa swietne! Siostra ma niezla reke i niezle oko
Edit. Witam nowa kwietniowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 18:13
KasiaKwiatek, Fasia, mf, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość