X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no my lwica mamy w chuj fajnie..u nas to kilka dni ciepla w ciagu roku..bynajmniej u nas w yorkshire

U nas to samo, a tak to paaada:/
    W ten weekend planowaliśmy BBQ takie przed wakacyjne jeszcze bez bebka ale nici bo leje cały weekend...

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    agus tez mnie zaczynaja wkurwiac te pytania...jak mam jeszcze ponad 5tys ludzi na facebooku..
    Do mnie dziś znowu dzwonila babcia z pytaniem czy coś się już dzieje. Jak mi się wyświetla w komórce to nie mam nawet ochoty odbierać. A wiem, że będzie coraz gorzej z każdym dniem z tymi pytaniami. No przecież jak urodze to nie będę tego ukrywać przez tydzień :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że przesadzam i wiem, że to hormony, ale rozumiecie nic na to nie poradzę, że mi smutno. Mąż niby jest na urlopie, ale większość czasu poza domem, a mi po prostu potrzeba bliskości. I jeszcze powiem wam, że trochę się martwię, bo prawdopodobnie ciążą wpłynęła niekorzystnie na moje nerki i muszę czekać do końca połogu, aby sprawdzić jak duże zmiany w nich zaszły! Ech wyźaliłam się, trochę mi lepiej, a teraz idę kąpać Ninkę :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też jakaś deprecha łapie... Bez gofrow z dżemem z czarnej porzeczki i z bita śmietaną się nie obejdzie... :P

Aguś86 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :)

Wpadłam się pochwalić nowym awatarkiem :P Tym razem zegarek jest mój i brzuch też jest mój :)
    Przydały się farbki akrylowe, którymi maluję na płótnie i biała farba do sufitu :P Mam całą sesję, ale może jutro wrzucę :)

Pozdrawiam i idę troszkę poczytać, bo coś zwolniłyście z porodami i się niepokoję :P

Anka1501, shimmer_lip, Justinka, Ewelcia, Nadzieja84, Rudzia, Angela89, Aguś86, MartaAlvi, maggie86, CzaryMary, Murraya, Fasia, weronika86, NY, iwonka1077, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo Mimka urodziła :) Gratulacje! Śliczny synek <3

Czyli jednak z Wami okej :D

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Mam pytanko do mamus po cc. Czy bolało Was podczas sikania? Mnie w sumie nic już nie boli, rana troszke dokucza ale to jest raczej takie ciągnięcie ale to sikanie to jakaś masakra. Nie pamiętam żebym tak miała po pierwszym cc. Wszpitalu już mnie bolało, położna mówiła ze niby tak moze być ale nie zapytałam jak długo i czemu to tak boli.

Mnie bolalo bardzo pierwszego i drugiego dnia dzisiaj jest juz super nic mnie nie boli schylam się normalnie ale wiem ze to różnie bywa dziewczyna ode mnie z sali dużo gorzej to zniosła

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Powiem wam, że w sumie sama nie wiem do końca. Od kadencji wróciłam że szpitala to prawie cały czas z Ninką sama w domu jestem i jakoś mnie to dołuje :-(

Ja Cie rozumiem ja płacze na sama myśl o jutrzejszych badaniach małego żeby tylko to CRP zmalało i żebyśmy w środę mogli wyjść do domu nie wiem czemu tak mam to chyba po prostu hormony a podobnie jak Ty jestem z małym sama w szpitalu maz dojeżdża ale to nie to samo jednak. Minie podobno :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:45

haneczka, Nadzieja84, Justinka, mf, Anka1501, Rudzia, lysinka, Angela89, Lwica, Aguś86, MartaAlvi, Krysti, maggie86, Murraya, Fasia, weronika86, sylvia007, Robotka1, NY, Ola89, iwonka1077, mantissa, KasiaKwiatek, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość

• Justinka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka - gratuluję! Słodziaka masz :)

Ja się witam w 40 tyg... 7 dni do terminu...

Od wczoraj wieczora mam spadek formy, ogólnie jakiś dół mnie dopadł :|
    Wczoraj wieczorem miałam spuchnięte stopy :/ rano na szczęście były jak zwykle.. teraz mam powtórkę, widocznie moje długie spacery mają na to wpływ...

Jutro rano mąż jedzie po synka i znowu będę się spinać by nie rodzić, bo co z nim zrobimy :( kurcze Anka rozumiem Cię doskonale! a w sumie masz dużo gorzej niż ja bo bez męża na dodatek :|

Moje plamienie/brudzenie się nie skończyło... ale mała rusza się normalnie, więc chyba wszystko ok...

haneczka, NY, iwonka1077, Jaga lubią tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello! :)
    A się nalatalam dziś jak głupia i nawet nie mialam kiedy do was zajrzeć.

Mimka ogromne gratulacje! :)

A teraz idę oglądać mecz
    mecz. Nie pozwoliłam mężowi jechać to chociaż z nim obejrzę. :D

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:37

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://matkazonaiklopoty.mamadu.pl/117743,jestes-matka-i-masz-swoje-zycie-slono-za-to-zaplacisz Polecam przeczytać :)

maggie86 lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka Kornelek jest słodki :)

Sylvia trzymaj się, pogoda też nie nastraja optymistycznie. Postaraj się zatrzymać męża w domu.

Ewelcia brzuszek masz super :)

Justinka gratki 40 tygodnia :)
    Moje plamienia też się nie skończyły, a nawet nasiliły. Dzisiaj pojawiła się krew i pojechałam znowu na IP, wszystko w porządku jest.

Justinka lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka gratuluję 40 tygodnia :) ja zaczynam jutro :)

Justinka lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Ci mówią lysinka odnośnie tych plamień?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta ja mam te mydla kupilam dla Ignasia i siebie są zajebiste polecila mi je Robotka :)))

Militta110816 lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj badało mnie dwóch lekarzy i nie wiadomo skąd to plamienie i krew, bo nic nie widać. Najprawdopodobniej po prostu od rozwierania się szyjki. Mam się oszczędzać, tylko, że ja w ciągu ostatniego tygodnia staram się robić jak najmniej, bo jestem sama od wtorku i czekam na męża do jutra.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka Kornelek śliczny i jak słodko zaciska piąsteczki:)

Haneczka super awatarek, czekam na kolejne foty.

Angela trafiony artykuł, kobieta-matka to nie człowiek niestety.

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti kącik Ignasia bardzo ładny,widać że już nie możesz się go doczekać:)

Krysti lubi tę wiadomość

‹‹ 3924 3925 3926 3927 3928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ