Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:Mimka - gratuluję! Słodziaka masz
Ja się witam w 40 tyg... 7 dni do terminu...
Lubię za 40 tydz. i gratulujęBędzie lepiej, nie smuć się.
A z tymi plamieniami, zadzwoniłabym do gina zapytać, czy jest się czym niepokoić.
Justinka lubi tę wiadomość
-
mf wrote:A ja dzisiaj mam jakiegos fiola... od placzu do smiechu w milisekunde... plakalam, bo nie wiedzialam, czy mam ochote na lody czekoladowe, sokjablkowy od mojej Mamy, czy cos gazowanego niezdrowego-oczywiscie zadnej z tych rzeczy nir mialam, chyba stad placz... a za moment sie z mezem sama z siebie smialam... i caly dzien takie akcje... jestem juz zmeczona...
Takie wahania nastroju mogą być przepowiednią porodumf lubi tę wiadomość
-
mf wrote:A ja dzisiaj mam jakiegos fiola... od placzu do smiechu w milisekunde... plakalam, bo nie wiedzialam, czy mam ochote na lody czekoladowe, sokjablkowy od mojej Mamy, czy cos gazowanego niezdrowego-oczywiscie zadnej z tych rzeczy nir mialam, chyba stad placz... a za moment sie z mezem sama z siebie smialam... i caly dzien takie akcje... jestem juz zmeczona...
mf lubi tę wiadomość
-
mf, lysinka, MartaAlvi, Aguś86, Agusiek89, Fasia, sylvia007, Justinka, Robotka1, maggie86, weronika86, Rudzia, Lali, Militta110816, Ewelcia, iwonka1077, mantissa, Gosha, Krysti, mila79, Murraya, KasiaKwiatek, Ulka84, Nadzieja84, natt, Jaga, lena90, shimmer_lip, Ida lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje Panie
)
Gratuluje nowych tygodni
Hancia ladne zdjecia
Maluszek dzisiaj ladnie dal nam pospac a w dzien również grzeczny:) dwa razy przy jednym przebieraniu osikal prawie wszystko w okol siebie gdyby nie moja reakcja i reka ktora przyslonilam siuski także sikal se mi na reke hahaha masakra.
Wyobrazcie sobie kochana osoba moja chrzestna teraz z nia nie utrzymuje kontaktu,bo jestem sklocona z jej corkami dzisiaj mojej siostrze jak rozmawiali na nasz temat stwierdzila ze NIE JESTESMY RODZINA uwaga boooo - NIE MAMY SLUBU. Nosz japierdole to kim my jestesmy ??? Obcymi ludźmi dla siebie? 5lat jestesmy razem choc i to nie jest wazne ,kochamy sie bardzo dbamy o siebie,nie zawsze jest kolorowo wiadomo ... ale trzymamy sie bo jest w nas silne uczucie cos wyjątkowego a teraz? Teraz mamy dziecko nasz skarb owoc milosci.. stalismy sie RODZINA a ktos tak bliski bedzie mi gadal ze papierek i kawalek zlota czy czegos tam na palcu ma mowic ze jestesmy rodzina ..ehh przykro mi bo byla mi bliska osoba.. sama nie wiem co o tym myslec..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 21:40
mf, haneczka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Haneczka - super foty, a zegar pierwsza klasa! Właśnie kto CI go namalował?
Lysinka - a Ty masz już jakieś rozwarcie?
Tak tu pisałyście o coli że nie wytrzymałam, bo strasznie mi się chce od rana takeij zimnej gazowanej! mąż szybciutko teraz poleciał, aby zdążyć do sklepu, bo jest do 22haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaneczka zdjęcia rewelka!!! ale Ty pięknie wyglądasz, miś także niczego sobie:)
MłodaDamo super że Adaś grzeczny i wie jak sprzętu używaćCiotką się nie przejmuj, ważne byście Wy byli szczęśliwi i kochali się a ludzie jak to ludzie zawsze coś znajdą by dogadać taka ich natura.
haneczka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję
Wskazówka tyka, już prawie wybija "północ"
Zegarek malowaliśmy razem z mężemNajpierw sama malowałam okrąg od miski i uszy, potem mąż malował wnętrze, moje są kropki, serduszko i wskazówki, a jego cyferki.
Wspólnymi siłami powstało to dzieło.
Bez lustra by się nie obyło.
A pomysł z neta:) Miałam na awatarku wcześniej moją inspiracjęmaggie86, Ewelcia, Justinka, weronika86, mf, Fasia, Nadzieja84, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam ten jest mega mięciutki i cieplutki http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebe3b790b3fa.jpg
Na oddziale dużo dziewczyn ma też te z mikny z babyono
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/13a3b5f282e3.jpg
A jeśli chodzi o te bawełniane to one są cieniutkie i niestety u nas w szpitalu przynajmniej położne niechętnie chciały dzieci w nie opatulać i prosiły o drugi cieplejszy kocyk bo że noworodki z termoregulacją mają problem i musza cieplutko mieć...
Zresztą jak czasem patrzę jak sa opatulone w tych wózeczkach - mydelniczkach to jesem w szoku!lysinka, Murraya lubią tę wiadomość