Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ją podczas porodu miałam taki spadek do 80 i mi powiedziały położne, że mogą się takie zdarzyć, ale to właśnie podczas skurczu. Jeśli Cię to niepokoi to może faktycznie szpital byłby lepszy, tam ktg będziesz miała minimum 2x dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 18:56
-
Gdzieś na allegro jest zestaw 9 mydełek 30g za 28zł..
takie mini próbki jakbycałkiem inne zapachy niż te które ja zamówiłam w zestawie
korci mnie też je kupićale może się powstrzymam
Lwica lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nawet nie będę prosić. Bardzo chce rodzic jak juz mój będzie o będę spokojniejsza o starszaka ale te spadki tętna bardzo mnie martwią. Dopytam we wtorek jak wygląda sytuacja. Boje się niedotlenienia Natana
jeśli to się powtórzy to chyba we wtorek zostane w szpitalu. Ważne, żeby nic mu nie było
-
sylwka co jest?
lwica w uk sa tanie jak barszcz..za 10f masz mnostwo..nienoplaca sie brac za 1 czy 2 f bo placisz za przesylke 5f to leoiej nabrac mydelek za 10f i przesylka gratis i tyle to wystarczy na kilka miesiecy albo i dluzejsa mega
Lwica lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-zestaw-9-sztuk-idealne-na-prezent-i4844171492.html tutaj jest link jakby któraś chciała
-
Sylwia zaraz są święta, a Ty już Ninkę masz w domciu. Mąż będzie w domciu i będzie super
Ja cały czas mam nadzieję, że do świąt urodzę, bo będą mnie wkurzac tylko komentarze i gdybania kiedy to nie urodze i dlaczego jeszcze nie
Jaką masz pogodę u siebie? Bo u mnie od dwóch dni szaro, buro, zimno i deszcz i dzisiaj też działa to na mnie depresyjnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 19:26
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Powiem wam, że w sumie sama nie wiem do końca. Od kadencji wróciłam że szpitala to prawie cały czas z Ninką sama w domu jestem i jakoś mnie to dołuje
policz tylko plusy! a bedzie ci lzej
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Powiem wam, że w sumie sama nie wiem do końca. Od kadencji wróciłam że szpitala to prawie cały czas z Ninką sama w domu jestem i jakoś mnie to dołuje
Jeszcze troche i pogoda sie poprawi i będziesz z malutka w wózeczku śmigać.
Teraz to i ja nie jestem w najlepszym humorze -u nas pogoda z dupy, szaro zimno i pada, i tez sama siedzę w domu
Czekam na pogodę słoneczko:))