Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica wrote:Ps. Życzę żebyś urodziła kiedy chcesz:)) ale znając życie to twoja Sarka zrobi mamince na złość i wyjdzie po terminie;)
Ja tam nie nie planuje -termin na sobotę i w planach mam pójść do kościoła na świecenie pokarmów:)ale on to pamieta i nie ma ch..ja zeby go namowic...jest kategiryczne nie!
Lwica lubi tę wiadomość
-
chociaz z drugiej strony maj jest spokojny w studiu wiec moglabym dluzej zostac..dziwne bo to sezon ale wiekszosc ludzi zamawia wtedy wycieczki i jest bez kash do konca maja..w sumie moze i lepiej...tylko chcialabym zeby wyszla sama..tragicznie boje sie znow oksy
ale tutaj chociaz epidural moge wziac wiec moge nie czuc nic...chcialabym w 100% naturalnie ale nic nie planuje
-
tez bym tak zrobila jak agus mowi..byle do piatku wieczora, soboty az maz wroci i jazda nawet z lekkimi skurczami...niech wapomoga bo ilez mozesz sie meczyc! swoja droga mysle ze jak zobaczysz meza to na bank porod ruszy..masz mega silna wole i mysle ze sama blokujesz porod bo nie czujesz sie bezpiecznie bez meza. godne zakwalifikowania do ksiegi guinessa
Aguś86, Anka1501, Angela89, Nadzieja84, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie Ciotki przedstawiam Wam Kornelka ! Słodziak Mimki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6b108104c95.jpgMilitta110816, Rudzia, Ida, malinka1984, sylvia007, Lali, Justinka, Murraya, Fasia, Eweliśka, Lwica, Aguś86, Jaga, weronika86, MartaAlvi, Klaudia90, Gosha, CzaryMary, lysinka, Amy_, Ewelcia, liwi, Nadzieja84, haneczka, mantissa, Krysti, maggie86, mila79, Robotka1, Agusiek89, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Zamówiłam sobie zestaw 3 mydeł marsylskich
Krysti chyba ty ich używałaś
Wziełam Oliwa z Oliwek,Olej Palmowy i Lawenda.
Czytałam że super pachną i mają różne zastosowania dla skóry.
Można prać ubranka maluszków w tym mydełku nawet i je kąpać bo są do tego przeznaczone.. ciekaweJeszcze zamówie o zapachu rumianku
Cały dzień znowu mam kłucia bóle miesiączkowe,mdłości..mam dość..
Krysti lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Zamówiłam sobie zestaw 3 mydeł marsylskich
Krysti chyba ty ich używałaś
Wziełam Oliwa z Oliwek,Olej Palmowy i Lawenda.
Czytałam że super pachną i mają różne zastosowania dla skóry.
Można prać ubranka maluszków w tym mydełku nawet i je kąpać bo są do tego przeznaczone.. ciekaweJeszcze zamówie o zapachu rumianku
Cały dzień znowu mam kłucia bóle miesiączkowe,mdłości..mam dość..
aaaa jakinduzy bobas naszej mimki! jak bynajmniej 2tyg bobaseku nnie sie super sprawdzaja te mydelka..nie mam podraznien skory, nic mnie nie swedzi..mocno sie zastanawiam czy nie kupic hurtowo i nie dawac klientom do tatuazu..sa mega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 18:22
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:No właśnie przestaje się ruszać i mnie to martwi. We wtorek idę na ktg i wizytę. Być może położy mnie do szpitala. Trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 18:24
-
weronika86 wrote:pewnie bedzie chcial zostawic ale jak bedzie wazystko oki to moze uprosisz jeszcze...najwazniejsze ze wody sa na miejscu!
Nawet nie będę prosić. Bardzo chce rodzic jak juz mój będzie o będę spokojniejsza o starszaka ale te spadki tętna bardzo mnie martwią. Dopytam we wtorek jak wygląda sytuacja. Boje się niedotlenienia Natanajeśli to się powtórzy to chyba we wtorek zostane w szpitalu. Ważne, żeby nic mu nie było
weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja mam te mydla, robotka polecala nam wszystkim
aaaa jakinduzy bobas naszej mimki! jak bynajmniej 2tyg bobaseku nnie sie super sprawdzaja te mydelka..nie mam podraznien skory, nic mnie nie swedzi..mocno sie zastanawiam czy nie kupic hurtowo i nie dawac klientom do tatuazu..sa mega
Co to za mydła ?? Ja nie słyszałam:(
A gdzie je zamówiłas???weronika86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nawet nie będę prosić. Bardzo chce rodzic jak juz mój będzie o będę spokojniejsza o starszaka ale te spadki tętna bardzo mnie martwią. Dopytam we wtorek jak wygląda sytuacja. Boje się niedotlenienia Natana
jeśli to się powtórzy to chyba we wtorek zostane w szpitalu. Ważne, żeby nic mu nie było
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż ma na rękach sucha skórę szorstką to mydełko Oliwa z Oliwek podobno jest od suchej skóry bo natłuszcza
Ja zamówiłam właśnie te większe 300g w zestawie
Spróbuje też do prania kawałeczek dodać uwielbiam jak ubrania pachną
Jak te mi się skończą to pozamawiam inne zapachy,chyba mnie jakaś faza złapała na naturalne kosmetykiweronika86 lubi tę wiadomość