Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimka gratulacje!!!!!
Kasia Kwiatek u mnie też 19 na plusie, Kasiu a ty zaczynasz 37 czy skończyłaś 37, Ja dziś zaczynam 37 tydzień, w poniedziałek mam wizytę i powiem wam że jak dotąd nie miałam stresu przed wizytami ( oprócz połowkowego) to teraz już mam, ale ciesze sie że już co tydzień -
Mimka gratulacje!
Kasiu gratuluje 37 tyg:D
ja jutro mam wizytę na 8, ostatnio nawet majtek nie zdjęłam więc się nie boję
cieszę się bo pewnie będę się umawiała jutro na ostatnie usg:d:d:D
aaa i zjadłam dziś w mcdonaldzie loda ze snikersem allle dobry:DWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:20
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przestawiam wszystko w sypialni i się udalo zeby miejsca bylo
i rak kącik bedzie wygladal
Ignasia
jeszcze pare rzeczy do kupie i git
posciel pierze się i juz lozeczko ubiore
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cce1e0186d4c.jpg póleczki się przywierci dzis nad szawką kosze kupie wiklinowe fajne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef516f424b32.jpg pokoj mega sloneczny jest
) i to mnie zajebiscie cieszy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:33
Murraya, Nadzieja84, weronika86, Eweliśka, KasiaKwiatek, Aguś86, Lali, Justinka, lysinka, Ewelcia, haneczka, maggie86, Robotka1, Agusiek89, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:z bealth visitor z nhsu. mialam miec 12ego ale odmowilam bo tesciowa orzylatywala i burdel z remontem
i takie tam notatki bedzie zapisywac w ksiazeczce ciazy przez ten czas i potem ksiązeczke zabieraja juz do archiwum.
weronika86, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:lwica czytalam. tak myslalam ze bedzie cos takiego...ale mi to na reke, lubie SE pogadac
tylko musze chate ogarnac
Hihi spoko miła babeczka u mnie była i tak jak na ploteczki to ok -ale ponownie pod względem czegoś konkretnego to dół...
Dała mi karteczki i miałam do nich zadać pytanie hehe
Miejmy nadzieje ze twoje będzie konkretna i powie ci cos więcej niż tylko gdzie i jaka stronę na necie możesz poczytać jak masz pytania:)
-
Lwica wrote:Hihi spoko miła babeczka u mnie była i tak jak na ploteczki to ok -ale ponownie pod względem czegoś konkretnego to dół...
Dała mi karteczki i miałam do nich zadać pytanie hehe
Miejmy nadzieje ze twoje będzie konkretna i powie ci cos więcej niż tylko gdzie i jaka stronę na necie możesz poczytać jak masz pytania:)dobrze ze nie tlumaczy bajpierw co to jest INTERNET hehene
Lwica, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:no tak myslalam ida..wiem mone i amy przeczucia i obawy sa na miejscu jednak...ja juz chce rodzic !!!! BRING IT ON!!! heheh
Ps. Życzę żebyś urodziła kiedy chcesz:)) ale znając życie to twoja Sarka zrobi mamince na złość i wyjdzie po terminie;)
Ja tam nie nie planuje -termin na sobotę i w planach mam pójść do kościoła na świecenie pokarmów:) -
weronika86 wrote:no na necie to sama bym sobie znalazla jakby zaszla potrzeba...sredniowiecze kurwa
dobrze ze nie tlumaczy bajpierw co to jest INTERNET hehene
Haha... u nas teraz wszystkie pielęgniarki wyposażone są w iPada i ta tez miała i centralnie pokazywała mi strony jak sobie radzić kiedy dziecko ma kolkę, płacze itp...
A do karmienia piersią dostałam film instruktażowy do obejrzeniaweronika86 lubi tę wiadomość