Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:lwica to co ty, tylko ostatnio orzelozylam bo mialam bajzel jak remontowalismy sarci pokoik
A Health Visitor a to nie położnato zwykła pielęgniarka z przygotowanie dzieci od 0-5lat:)
Opisałam swoją pierwsza wizytę w pamiętniku -jak dla mnie strata czasu :]weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Kasia jak jesteś to powiedz kiedy się szykujesz na pierwsze ktg??? Bo niby w bielańskim mówią, ze przy ciąży fizjologicznej dopiero w dzień terminu ale tu dziewczyny widzę co chwilę mają i się zastanawiam
a Ty jesteś moje guru i oaza spokoju
Shimmer u mnie to samo. Jeśli nic się nie dzieje i mnie nie niepokoi to dopiero pierwsze ktg mam w terminie. A potem to zdaje się że co drugi dzień czy jakoś tak. Za guru tkx
shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja mam ktg conajmniej 2 razy w tygodniu od 36 tc ale niektórzy robią dopiero od terminu. Mój chce mnie widzieć często bo to różnie bywa na tym etapie a nie chciałby czegoś przegapić.
Zawsze mam ktg, potem wizyta -badanie gin, usg,Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 15:29
-
nick nieaktualnyAle za to na każdej wizycie mam tym detektorem badanie. Chwilę słucha serducha albo głowicę usg przykłada żeby zerknąć na serce i ułożenie. W czwartek mam usg z pomiarami, zobaczę czy Miki dalej średnia krajowa czy coś odchylił w jedną bądź drugą stronę.
-
Lwica wrote:A Health Visitor a to nie położna
to zwykła pielęgniarka z przygotowanie dzieci od 0-5lat:)
Opisałam swoją pierwsza wizytę w pamiętniku -jak dla mnie strata czasu :] -
KasiaKwiatek wrote:Ale za to na każdej wizycie mam tym detektorem badanie. Chwilę słucha serducha albo głowicę usg przykłada żeby zerknąć na serce i ułożenie. W czwartek mam usg z pomiarami, zobaczę czy Miki dalej średnia krajowa czy coś odchylił w jedną bądź drugą stronę.
-
KasiaKwiatek wrote:Ale za to na każdej wizycie mam tym detektorem badanie. Chwilę słucha serducha albo głowicę usg przykłada żeby zerknąć na serce i ułożenie. W czwartek mam usg z pomiarami, zobaczę czy Miki dalej średnia krajowa czy coś odchylił w jedną bądź drugą stronę.
teraz 2 mam ostatnią wizytę to zapytam o to ktg
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość