Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Na 2 kwietnia jestesmy we 3 : NY, ja i Murraya
ciekawe czy ktoras sie wstrzeli w termin
Jak którejś sie uda musi być nagroda;) czuje ze zdobędę podwójne podium za najwyższa wagę dziecka i poród o czasie:DRudzia, weronika86, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie tez tak cichk ze ciszej byc nie moze! fuck nudzi mi sie a dzisiaj wolne..maz nie oozwala mi nic robic kaze lezec a mnie nosi! eeee duoa dupa dupa!
jutro mam polozna w domu z wizyta od 9.30 do 11.30 ma sie pojawic...godzinna wizyta...to taka szpitalna polizna wiec licze na kompetentnoscKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też wróciłam
fajna pogoda, uczyliśmy się wpinać fotelik bo stwierdziłam, ze jak nie będzie nam szło przy pustym to z Baśką w środku się posramy ze strachu
Ja mam wrażenie, że mam jeszcze masę czasunie czuję żebym się miała na dniach rozpakować ani mnie nie czyści, ani mnie nie skurcza, czop tam gdzie był tam jest
niech Basisko rośnie i siedzi póki jej dobrze
I może się w tym tygodniu w koncu spakuję bo ja gratów muszę zabrać strasznie dużoEweliśka, lysinka lubią tę wiadomość
-
Mam pytanko do mamus po cc. Czy bolało Was podczas sikania? Mnie w sumie nic już nie boli, rana troszke dokucza ale to jest raczej takie ciągnięcie ale to sikanie to jakaś masakra. Nie pamiętam żebym tak miała po pierwszym cc. Wszpitalu już mnie bolało, położna mówiła ze niby tak moze być ale nie zapytałam jak długo i czemu to tak boli.
-
nick nieaktualnyShimmer spinaj poslady
czasem takie wyluzowane łapie szybciej i łatwiej
i z zaskoczenia
ja się spakowalam 2 tyg temu i se leży torba.
Czop też siedzi u mnie, skurcze tylko przepowiadajace i nie jakieś bolesne, jedynie szyjka mnie czasem kuje jak Miki głową tam wali.weronika86 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer spinaj poslady
czasem takie wyluzowane łapie szybciej i łatwiej
i z zaskoczenia
ja się spakowalam 2 tyg temu i se leży torba.
Czop też siedzi u mnie, skurcze tylko przepowiadajace i nie jakieś bolesne, jedynie szyjka mnie czasem kuje jak Miki głową tam wali.a Ty jesteś moje guru i oaza spokoju
-
shimer ja mam te miesiaczkowe, czoo raczej na miejscu...ale tez nie czuje zeby szybko mialo sie zadziac a jestem orzerazona i wkurwiona...przez caly tydzien byl luz w pracy a od wczoraj w chuj appointmenttow poumawianych i naprawde super artystyczne i super zarobkowo pracki jakies po 200f dziennie...i chuj mezu bedzie musial jezdzic bo bedziemy potrzebowac siana na nowe rzeczy do domku