Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bylam sie kapac i przed goleniem bobra zauwazylam u siebie na samej gorze warg sromowych takie zaczerwienienie zaraz tutaj przy cewce moczowej.. W piatek mam wizyte u ginki to jej powiem o tym ale moze to byc od czestego sikania?? Jak mysliscie? Lekki dyskomfort czuje tam ale myślałam ze to od tego ze ucisk jest tam duzy juz..
Natt nie strasz ja od soboty mam cholerne bole klucia i jedynie przechodza w dzien na 2,3h i potem znowu boli krzyz i kluje brzuch twardy.. Aaa i powodzeniatrzymam kciuki za wszystkie dzis rodzace :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka pieeeeekna tęcza u mnie za oknem!
W ogole pogoda dzisiaj ma zmienne nastroje jak baba w ciazy:P raz pada deszcz, raz snieg, raz swieci słońce, innym razem pada i jest slonce, do tego wieje przeraźliwie. Raz jest jasno innym razem ciemno jak w nocy. Katastrofa!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chcialam spakować walizke do szpitala ale nie moge sie zmiescic.. Mam taka mala, co to sie podróżuje z nia samolotem jako z bagazem podrecznym.. przez te wielkie podpaski i podklady. No i teraz dupa..
Rzeczy dla dziecka czyli pampersy i chusteczki nawilzane dajecie do osobnej torby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:45
-
Fasia a ja mam taka torbe wieksza od podrecznego samolotowego i sie zmiescilam z rzeczami dla dziecka wlacznie, fakt nie wlozylam szlafroka sweterek tylko wzielam w bocznych kieszonkach pomiescilam podpachy i w drugiej pampersy i nawilzane chusteczki a w srodku ciuchy i kosmetycznych rzeczy reszta
a jak sie nie miescisz to w druga torbe rzeczy dla siebie i dziecka na wyjscie zapakuj i juz....maz ci dowiezie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:54
Fasia lubi tę wiadomość
-
Lysinka ja tez wzielam po jednej paczce, tzn jedne bella mamma i jedne z canpol babies, no i podklady seni. To mi zajmuje pol walizki
do tego ręczniki, koszule do karmienia, bielizna, woda mineralna, kosmetyczka, sztućce, kubek, papier toaletowy, kapcie i klapki pod prysznic. Brak miejsca na wszystko!
-
Fasia wrote:Duza ta torba? Chcialam do walizki sie zapakowac zeby nie dzwigac torby, a tu dupa..
No taka ciut większą niż na siłownię
A mam tam m.in. 4ręczniki, 3koszule i szlafrok, pampersy 42szt, 2 paczki podkładów poporodowych i ubranka dla małego