Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Spakowanam
Nie było łatwo ale wiecie, ze ja miałam listę ze szpitala na dwie strony a4jeszcze woda i wysterylizowane osłonki na suty, butelka i laktator ale to jak coś się zacznie dziać i jestem gotowy człowiek
Spadaj! Mi nie idzie wiec mam to w doopie! -
Fasia spokojnie ja się trzy dni pakowałam powolutku wykreślając wszystko z listy po kolei.
a po co bierzecie podkłady?? rozumiem podpachy ale podkłady? toż to jedną torbę zajmuje.
no i przekichane że niektóre musza brać ubrania dla dziecka rożki itp.....
ja się zapakowałam w torbę wojskową mojego, nawet jasiek się zmieścił
laski leżące aktualnie lub leżące kiedyś w szpitalach, o ktorej jest mniej więcej obchód wieczorny? u mnie jeszcze nie było....
i kiedy miałyście ostatnie ktg? mi zrobili już dwa tu na sali i jedno przed przyjęciem, zastanawiam się czy to koniec na dziś czy jeszcze coś będzie.
masakra laski się drą niesamowicie! wszystko słychać. mam dreszcze dosłownie.
aaa i leżę z taką laseczką więc spoko.iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Spadaj! Mi nie idzie wiec mam to w doopie!
dziś już się poruszałaś to usiądź na tej swojej zgrabnej dupce, weź kartkę i długopis i sobie najpierw zrób listę. Oddzielnie dla Ciebie, oddzielnie dla Jula i oddzielnie dla męza (krótkie spodenki, koszulka bawełniana i buty/klapki/crocsy - u mnie wymagane jeśli chcę żeby mój chodził ze mną pod prysznic). Jak chcesz to Ci zaraz wyszukam tą moją mega listę to sobie zobaczysz
-
Aguś86 wrote:Ja zostawiam laktator i butelkę w domku. W razie czego mąż dowiezie
Fakt ja zadnych podkladow nie musze brac, na szczescie ....
Ciekawe jak tam nasze rodzace dzisiejsze Kluska juz pewnie po,ciekawe jak Ewelciano i jak u Murraya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:28
-
Robotka u mnie wieczorny obchod byl po 20, a poranny po 8.
Ktg bylo po 21 ostatnie jak sie nie myle..
Hmmm w sumie spojrzałam na sttone szpitala odnosnie rzeczy do porodu i nie ma tam podkładów! To moze je rzeczywiscie oleje? Serio zajmuja mi pol walizki..
Iwonka to jest mysl! Uwielbiam Ciemam czas, nie musze tego robic dzis w koncu rodze za 2 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:28
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Shimmer będziesz musiała być w pogotowiu listę uaktualniac bo Robotka w szpitalu
A dziś pewnie wieści splyna niebawem, siedzę i czekam, zaraz mąż wróci,masa tematów do omówienia elektryke w domu zaznacza i dopytuje potem na mnie będzie jak coś nie takshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Shimmer będziesz musiała być w pogotowiu listę uaktualniac bo Robotka w szpitalu
A dziś pewnie wieści splyna niebawem, siedzę i czekam, zaraz mąż wróci,masa tematów do omówienia elektryke w domu zaznacza i dopytuje potem na mnie będzie jak coś nie takOglądam z mężem house of cards ale co odcinek będę wpadać
iwonka1077, Aguś86, maggie86, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida dzięki. podklady juz wyciągnęłam, od razu wiecej miejsca
Papier tez mam tak na wszelki wypadek. Kiedys nie bylo, teraz jak lezalam to byl wiec wezmeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:52
Ida lubi tę wiadomość
-
no Shimmer w Tobie nadzieja:) ja będę kopiowała tylko te rozpakowane żeby było tak jak dziewczyny chcą
Dzięki Fasia już jestem po obchodzie:D
jutro się wypisuję na własne żądanie:) wszytko ładnie lekarz powiedział
kiedy muszę zgłosić że chcę iść do domu??? na obchodzie rano??? czy mogę potem??
kuva kawy mi się chce!!!!
aai dostanę hydroxyzynę na spanie żeby przespać noc!!! hard! tu wszystko słychać!! masakra:)
idę się umyć za chwilę i będę oglądać moje tasiemce:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:54
shimmer_lip lubi tę wiadomość